Γη της Ελιάς (20/12): Η σκηνή με τον Γιώργη και την Ευτυχία που θα "λιώσει" τους τηλεθεατές

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς (20/12): Η σκηνή με τον Γιώργη και την Ευτυχία που θα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς στο MEGA. Απόψε 20/12 οριστικοποιείται ένα διαζύγιο, ενώ η ημέρα των εκλογών φτάνει και όλοι τρέχουν στις κάλπες. Να σημειωθεί πως σε λίγες ημέρες θα έχουμε ένα νέο γάμο.

Οι σημερινές 20/12 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 74

Η Αρετή οδηγείται στο δικαστήριο, όπου της ανακοινώνεται η ποινή της για εξύβριση και σωματική βλάβη κατά του Θανάση.

Στο μεταξύ, παρά τις αντιδράσεις, ο Στάθης προτείνει στην Ιουλία να μείνουν μαζί: «Δεν μ’ ενδιαφέρει τι θα πουν, Ιουλία. Αυτό που θέλω είσαι εσύ και θέλω να το μάθει όλος ο κόσμος», της λέει. Την ίδια ώρα η Ειρήνη λέει στον πατέρα της για το τεστ DNA που βρήκε στην τσάντα της Ασπασίας, ενώ ο Κίμωνας δηλώνει με τον τρόπο του στη Δήμητρα ότι την ερωτεύτηκε. Η ημέρα των εκλογών φτάνει και όλοι τρέχουν στις κάλπες

για να ψηφίσουν. Παράλληλα ο εισαγγελέας τηλεφωνεί στη Μαργαρίτα και της λέει: «Θέλω να συναντηθούμε και να συζητήσουμε ένα πολύ σημαντικό θέμα» και η Μαργαρίτα φυσικά δέχεται. Την ίδια στιγμή η Μυρτάλη λέει ανοιχτά στο καφενείο: «Εγώ πάντως δεν ψήφισα τον θείο μου. Ψήφισα τον κύριο Δημοσθένη και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω» και όλοι μένουν άναυδοι. Την ίδια στιγμή ο Λυκούργος βλέπει στις ειδήσεις ότι η επίθεση που δέχτηκε ο Κωνσταντίνος (δείτε αν θα πεθάνει ή όχι) και ο πελάτης του ήταν ενέργεια του μαφιόζου «Κεφάλα» και τον ζώνουν τα φίδια, ενώ λίγο αργότερα ο Γιώργης πηγαίνει να τον βρει και του ζητάει να ξεκινήσει τις διαδικασίες για να πάρει διαζύγιο από την Ιουλία.

«Σήμερα κιόλας θέλω ν’ αρχίσεις τα διαδικαστικά, δεν έχω να σκεφτώ τίποτα», υποστηρίζει και τη επόμενη στιγμή ενημερώνει και την ίδια: «Εχω μιλήσει με τον Λυκούργο και έχω βάλει εμπρός το διαζύγιο, κοίταξε να βρεις κι εσύ άμεσα δικηγόρο να τελειώνουμε». Ο Γιώργης μόλις αποφασίζει να πάρει διαζύγιο, πηγαίνει και συναντάει την Ευτυχία: «Ευτυχία, ήδη έχω ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιό μου. Είναι θέμα χρόνου για να είμαι και τυπικά πλέον ελεύθερος», της λέει.

Οι αυριανές 21/12 εξελίξεις

Οι εκλογές έχουν φέρει αναστάτωση στην κοινωνία της Μάνης και όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα με αγωνία. Πολύ περισσότερο ο Ισίδωρος, ο οποίος θέλει να δει πόσο τον εκτιμούν και τον εμπιστεύονται οι συμπολίτες του. Λίγο αργότερα για μια ακόμα φορά ο Κουράκος κάνει μια συζήτηση με την Ευτυχία: «Μόλις πάρω το διαζύγιο, δεν έχεις κανένα λόγο να κρατάς αποστάσεις από μένα. Θα είμαστε κανονικά μαζί. Σ’ αγαπάω, Ευτυχία, και μόνο μαζί σου θέλω να είμαι», της ομολογεί, αλλά εκείνη έχει ενδοιασμούς καθώς δεν είναι σίγουρη κατά πόσο ο χωρισμός είναι οριστικός.

Στο μεταξύ, η υγεία του Κωνσταντίνου πηγαίνει καλύτερα, αλλά είναι εξαντλημένος. Λίγο μετά τον επισκέπτεται ο Λυκούργος, ο οποίος προσπαθεί να του μιλήσει για τα μεγάλα ερωτηματικά που τον βασανίζουν. Το ίδιο όμως κάνει και ο Κουράκος, ο οποίος κάνει με τον Κωνσταντίνο μια πρώτη συζήτηση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη ο πυροβολισμός: «Θέλω να θυμηθείς και να μου πεις τα πάντα. Γιατί βρεθήκατε εκεί με τον πελάτη σου και πώς ακριβώς έγινε η συμπλοκή και σας πυροβόλησαν; Τα υπόλοιπα μετά και είναι πολλά που έχουμε να πούμε», του λέει. Ο εισαγγελέας τελικά κάνει τη συνάντηση με την Μαργαρίτα και ούτε λίγο ούτε πολύ την παρακαλεί: «Θέλω να μεσολαβήσετε για να φτιάξω τη σχέση μου με την Αθηνά», της εξηγεί.