Τρία Μίλια (21/12): Ο Γεράσιμος παθαίνει κρίση - Ποιος θα τον πάει στην κλινική

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τρία Μίλια (21/12): Ο Γεράσιμος παθαίνει κρίση - Ποιος θα τον πάει στην κλινική

Με την Κάτια να περιφέρεται στον Πειραιά και να την ψάχνουν όλοι στο νησί της Δρακονήσου, η τηλεοπτική σειρά του Star, «Τρία Μίλια» (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση) είναι εδώ με ένα ακόμη δυναμικό και ανατρεπτικό επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, ανάμεσα στον Τίμο και στη Σύλβια, γεννιέται μια αμοιβαία έλξη. Ο Πέτρος ανακοινώνει στον Νικόλα ότι θα πάει τελικά στη Σουηδία, για να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με τη μητέρα του.

Αναλυτικά οι σημερινές 21/12 εξελίξεις στην σειρά «Τρία Μίλια»

Επεισόδιο 133

H Κάτια περιφέρεται άσκοπα στην Αθήνα και πέφτει θύμα ληστείας. Ένας άγνωστος άντρας της προσφέρει βοήθεια και τη φιλοξενεί στο σπίτι του. Ο Ευθύμης και ο Τίμος προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να ψάξουν το δωμάτιο της Σύλβιας και η Δέσποινα αποφασίζει να τους βοηθήσει.

Ο Γεράσιμος παθαίνει μια κρίση και ο Στέφανος τον πηγαίνει στην κλινική. Ο Μιχάλης ανησυχεί για τον πατέρα του, αλλά η Φωτεινή τον καθησυχάζει. Όταν, όμως, οι δυο τους έρχονται πάλι κοντά, εμφανίζεται η Μάνια και το κλίμα δυναμιτίζεται.

Η Ελένη, μετά τον χωρισμό της από τον Χάρη, είναι σε κακή κατάσταση. Αποκαλύπτει τη σχέση της στην Κλειώ και εκείνη της λέει να ακούσει μόνο την καρδιά της. Ο Νικόλας πηγαίνει στο σπίτι του καπετάνιου, αλλά ταράζεται όταν η Λένα τον υποδέχεται ως ανεπιθύμητο.

Ο Πέτρος έρχεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Ευθύμης του ζητάει μια χάρη. Ο Στέφανος προκειμένου να βρει τη μητέρα του, απευθύνεται στο Μάτι…

Τι θα δούμε αύριο 22/12

Επεισόδιο 134

Είναι Παραμονή Χριστουγέννων. Η Ελένη και ο Χάρης δεν έχουν καμία διάθεση για γιορτή, μετά τον χωρισμό τους. Η Βασιλική και ο Χρόνης νιώθουν τύψεις, που ανακατεύτηκαν στη σχέση τους. Ο Τίμος και ο Ευθύμης δεν κατορθώνουν να βρουν κανένα σημαντικό στοιχείο στο δωμάτιο της Σύλβιας. Η Δέσποινα μαθαίνει από την ίδια πληροφορίες για το παρελθόν της και συμπεραίνει πως όλα τα στοιχεία βρίσκονται στο laptop της. Η Μάνια είναι αγχωμένη με την επικείμενη άφιξη του πατέρα της και ο Νικόλας την εμψυχώνει.Η Λίζα τη βοηθάει να του βρει ένα ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο. Ο Μιχάλης παρατηρεί την οικειότητα που έχει αποκτήσει ο Στέφανος με τη Φωτεινή και προβληματίζεται. Ο Νικόλας αναχωρεί για τη Σουηδία. Η Κάτια ξυπνάει στο σπίτι του Σπύρου και με τη βοήθεια του κάνει προσπάθειες να θυμηθεί το παρελθόν της. Η περιπέτεια της υγείας του Γεράσιμου δίνει την ευκαιρία στον Μιχάλη και στη Φωτεινή να έρθουν πιο κοντά…