Η δική μας οικογένεια (21/12): Η Αγγελική ως Σταυρούλα δηλώνει την παραίτηση της ως οικιακή βοηθός

Τι θα δούμε σήμερα στην σειρά του Open

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Η δική μας οικογένεια (21/12): Η Αγγελική ως Σταυρούλα δηλώνει την παραίτηση της ως οικιακή βοηθός

Τετάρτη 21/12 σήμερα και στην απογευματινή σειρά του Open, «Η δική μας Οικογένεια» (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση) θα γίνουν σημεία και τέρατα. Στην καθημερινή σειρά αναμένεται να δούμε πολλά, αποκαλύψεις, σκηνές ζηλοτυπίας και πολλά ακόμη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Μάρθα αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να βοηθήσει την κόρη της. Ζητάει από τον Γρηγόρη να χρησιμοποιήσει τα πολιτικά του μέσα για να βρει την εξαφανισμένη θεία των παιδιών με την ελπίδα ότι θα αναλάβει εκείνη την κηδεμονία τους κι έτσι ο Δημήτρης θα μείνει επιτέλους ελεύθερος.

Αναλυτικά οι σημερινές 21/12 εξελίξεις στην σειρά «Η δική μας οικογένεια»

Επεισόδιο 58

Η Αγγελική ως Σταυρούλα δηλώνει την παραίτηση της ως οικιακή βοηθός, πράγμα που κάνει τον Δημήτρη έξαλλο, την ίδια ώρα που η Μάρθα και η Ειρήνη ανοίγουν σαμπάνιες. Ο Διονύσης προσπαθεί να πείσει τον Ορέστη να δεχτεί την πρόταση να γίνει πρώτος οδηγός στην ανταγωνιστική όμαδα, ο Ορέστης ομως γίνεται έξαλλος μαζί του.

Ο Παύλος πρέπει να κάνει απογραφή ανταλλακτικών μαζί με τον Μιχάλη, φοβάται όμως ότι θα φάει ξύλο εξαιτίας της ζήλειας του Μιχάλη για τη Μυρτώ. Ο Ανδρέας και η Φωτεινή συναντιούνται κρυφά στην εταιρεία, όταν όμως η Καίτη φτάσει ψάχνοντας τον Ανδρέα, θα χρειαστούν τη βοήθεια της Αλεξάνδρας για να μην καταλάβει η Καίτη ότι εξαιτίας της Φωτεινής διαλύθηκε η σχέση της.

Τι θα δούμε αύριο 22/12

Επεισόδιο 59

Στο σπίτι των Μακρήδων, ο Δημήτρης κι η Ευδοκία προσπαθούν να καταλάβουν ποιος βρίσκεται πίσω από τα πράγματα που αλλάζουνε θέση και να λύσουν «το μυστήριο του πράσινου κουβά». Ο Μιχάλης έχει ετοιμάσει ρομαντικό δείπνο στη Μυρτώ που του έχει υποσχεθεί να έρθει να μιλήσουνε, όμως μια δυσάρεστη έκπληξη τον περιμένει.

Ο Παύλος παρασύρει σε νύχτα αντροπαρέας τον Δημήτρη και τον Διονύση για να ζητήσει τη συμβουλή τους για τη Μυρτώ. Η Φωτεινή ζητάει απο τον Παύλο να κρατήσει για μια ώρα το Motorbite, για να συναντήσει κρυφά τον Ανδρέα. Η Πέρσα χρησιμοποιεί τον Στέφανο για να μπει στην DavMak και να κλέψει την φωτογραφία που χρειάζεται για το άρθρο της στο site.

Η Ειρήνη παραδέχεται στη μητέρα της ότι το σπίτι των Μακρήδων έχει γίνει για εκείνη εχθρικό περιβάλλον, η Μάρθα όμως την προτρέπει να μείνει κοντά στον Δημήτρη για να μην αφήσει κανένα περιθώριο στη Σταυρούλα να κάνει κίνηση.