Αυτή τη νύχτα μένει (21/12): Έρχεται η συγκλονιστική σκηνή του Μπισμπίκη - «Έπεσε και σπάραζε σα μωρό»

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό και τελευταίο επεισόδιο της σεζόν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
aytihnyxtamenei - instagram
aytihnyxtamenei - instagram

Το τελευταίο επεισόδιο για τα Χριστούγεννα στη σειρά του Alpha ''Αυτή η νύχτα μένει'' έρχεται το βράδυ της Τετάρτης 21/12 και από το trailer, που κυκλοφορεί βλέπουμε πως ο Στρατής θα πέσει στα γόνατα της Ζέτας, μετά το άκυρο, που της έριξε (δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (21/12) εξελίξεις στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Στο μεταξύ, η απόφαση της Νίτσας για τον Νικολάκη καταλήγει άσχημα, προκαλώντας την οργή της Διαμάντως: «Ποια είσαι εσύ για να αποφασίζεις για το δικό μου το παιδί; Σαν πολύ αέρα δεν πήρες; Ανάθεμα την ώρα που σε έβαλα στο σπίτι μου», της λέει. Η Βάσω βρίσκεται στο κέντρο της σύγκρουσης Χρήστου και Στέλιου και η απελπισμένη Αγλαΐα κυριολεκτικά μαζεύει τα σπασμένα. Η Βάσω και ο Χρήστος έρχονται ξανά αντιμέτωποι με τα κρυμμένα τους αισθήματα, την ώρα που η επιμονή της Ζέτας να μη χάσει τον Στρατή από τη ζωή της, έχει σαν αποτέλεσμα το ξέσπασμά του.

Η Ζέτα σοκάρεται από την οδυνηρή κρυμμένη αλήθεια, αλλά βυθίζεται σε καινούρια ερωτηματικά, ενώ ταυτόχρονα της αποκαλύπτεται το ερωτικό ενδιαφέρον του Σταύρου. «Ξέρεις, μου αρέσεις, είσαι ενδιαφέρον άνθρωπος. Ξεχωρίζεις απ’ όλους εδώ μέσα, είσαι διαφορετική, αν και θέλεις να δείχνεις κάτι άλλο», της λέει και εκείνη κολακεύεται μεν, αλλά το μυαλό της είναι στον Στρατή: «Μπετόβεν, μάλλον λάθος άνθρωπο βρήκες». Η ξέφρενη πορεία του Μίλτου συνεχίζεται. Ο Παπαδόπουλος και η γεμάτη βαλίτσα του φέρνουν μια νέα αναστάτωση στη ζωή του «Ονείρου».

Αυτός είναι ο δολοφόνος της Μαρίνας

Μια ακόμα κρίση του Αχιλλέα τρομοκρατεί τη Μυρτώ. Ο Στρατής από την άλλη δέχεται τη συμβουλή της Διαμάντως να μείνει με τη Ζέτα και να φυλάξει τα νώτα του και ψάχνει να βρει λύσεις. Αγνοεί, όμως, το παιχνίδι που έχει στήσει πίσω από την πλάτη του ο Παπαδόπουλος. Καθώς ο Χρήστος προετοιμάζει την επόμενη επίθεσή του στον Στρατή, έρχεται αντιμέτωπος με την οργή του Γιώργη:

«Αυτή τη φορά θα κάτσεις και θα με ακούσεις! Δεν με νοιάζουν οι δουλειές σου, ούτε τίποτα! Εχεις καταστρέψει τα πάντα! Τι ζόρι τραβάς εσύ, ρε, τι κάνω εγώ με τα δικά μου τα λεφτά; Πότε σε ένοιαξε για να σε νοιάζει τώρα! Πας και με μπλέκεις στις βρομοδουλειές σου, ακούς εκεί κυνηγάς τον Βαρδάρη επειδή εγώ ξενυχτάω εκεί». «Γιώργη, δεν έχω όρεξη, παράτα με και μη με απασχολήσεις ξανά για βλακείες», του λέει ο Χρήστος, αλλά ο Γιώργης επιμένει: «Οχι ρε, δεν σε παρατάω! Βλακείες είναι τα κορίτσια; Τις έχεις σκεφτεί καθόλου που τις έχεις ρημάξει και κλαίνε κάθε μέρα; Μια καταστροφή είσαι! Πάντα ήσουν», του πετάει κατάμουτρα και φεύγει.

Στο μεταξύ ο Αλέξανδρος, πεπεισμένος πως κάτι παραπάνω κρύβεται στον θάνατο της αδελφής του, ψάχνει στην τροχαία τον φάκελό της. Καθώς τα σύννεφα γύρω από το μαγαζί πυκνώνουν, η σύγκρουση της Νίτσας με τη Ζέτα οδηγεί σε μια μεγάλη αποκάλυψη για το παρελθόν της που θα αλλάξει για πάντα τη στάση του Στρατή. Αυτή θα αποτελέσει και την οριστική ρήξη στη φιλία τους. Ο Χρήστος από την άλλη αποφασίζει να πάει στον Στέλιο. Μόνο που αντί για εκείνον, βρίσκει τον πραγματικό λόγο που ο Αλέξανδρος είναι εκεί.

Αυτή η νύχτα μένει: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Μαρίνας

Και μπορεί ο Χρήστος να θέλει να τα έχει όλα υπό έλεγχο, όμως η επιστροφή του Αλέξανδρου στο Αγρίνιο, αλλά και η προσπάθεια της Εύης και της Φωτεινής να φτάσουν στην αλήθεια, ανατρέπουν όλα τα δεδομένα. Ο Αλέξανδρος, πεπεισμένος πως η Μαρίνα ήταν καλή οδηγός και πως κάποιος προκάλεσε το ατύχημα που κόστισε τη ζωή της, αρχίζει να ψάχνει τα αρχεία στην τροχαία και καταλήγει στον Χρήστο!

Ο τελευταίος βλέποντας τη συντριβή να πλησιάζει, επισκέπτεται τη Βρεττώ και για πρώτη φορά μιλάνε για το ατύχημα, που στοιχειώνει ακόμα την οικογένειά του και τον ίδιο. Η Βρεττώ για ακόμα μια φορά του ζητάει να κάνει πίσω και να βάλει τέλος στον πόλεμο με τον Στρατή καθώς όλα τα μυστικά θα βγουν στο φως. Τα πάντα όμως θα πάρουν άλλη τροπή όταν η Φωτεινή θα αναλάβει δράση με τον Αλέξανδρο και θα μάθει εκείνο που δεν έπρεπε να μαθευτεί. Ο Χρήστος βυθίζεται στη σκέψη της Μαρίνας και θυμάται τι συνέβη την ημέρα του δυστυχήματος. Η Μαρίνα εγκαταλείπει τον ίδιο και την οικογένειά τους και ο Χρήστος την κυνηγούσε με το αμάξι. Στην προσπάθειά της να τον αποφύγει, το αμάξι φεύγει από τον έλεγχο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί!