Γη της Ελιάς αποκλειστικό: "Σφαγή" στην Μάνη! Ανακοινώνουν πως παντρεύονται...

Και όχι δεν είναι ο Στάθης με την Ιουλία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς αποκλειστικό:

Στην Γη της Ελιάς, ο Kίμων και η Δήμητρα συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους. Οσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ δένονται και κυρίως ο Κίμων, που αποφασίζει να συνεχίσει τη ζωή του μαζί της. Η απόφαση αυτή όμως θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένειά του και κυρίως στον Δημοσθένη, ο οποίος δεν θέλει με τίποτα να βάλει στο σπίτι του μια αστυνομικό.

Συναρπαστικές αναμένονται οι εξελίξεις στη σειρά, που θα αρχίσει να μεταδίδεται από τις 15 Ιανουαρίου. Το ζευγάρι που θα μας απασχολήσει αρκετά είναι η Δήμητρα με τον γιό του Καπερνάρου, τον Κίμωνα. Ο έρωτάς τους, που γεννήθηκε σχεδόν με την πρώτη ματιά, φουντώνει.

Ο Κίμων όπως και η Δήμητρα δεν αφήνουν να περάσει μέρα χωρίς να είναι μαζί. Ζουν στην απόλυτη ευτυχία και το μόνο πρόβλημα που βλέπουν είναι ότι δεν μένουν μαζί. Ωστόσο ο Δημοσθένης, ο οποίος είχε άλλα σχέδια για τον γιο του, δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με αυτή του την επιλογή. Ο Δημοσθένης, όπως έχουμε δει, ήθελε να ρίξει δίπλα στον γιο του τη Μυρτάλη για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε, για το χρήμα.

Εκτός όμως από αυτό, ο Δημοσθένης είχε στο πλάνο του να βάλει σιγά-σιγά και τον Κίμωνα στις παράνομες δουλειές του. Ετσι το ερωτικό «μπέρδεμα» του γιου του με μια αστυνομικό τού χάλασε όλα όσα σχεδίαζε. Ωστόσο, ο Δημοσθένης πίστευε ότι η Δήμητρα θα ήταν μια απλή περιπέτεια, μέχρι την στιγμή που ο Κίμων του ρίχνει τη βόμβα: «Αποφάσισα να παντρευτώ τη Δήμητρα», θα τους ανακοινώσει και ο Δημοσθένης γίνεται έξαλλος: «Αυτό να το ξεχάσεις. Κάνε το κέφι σου, αφού σου αρέσει τόσο, αλλά αυτός ο γάμος δεν θα γίνει όσο ζω», του ξεκαθαρίζει (ωστόσο κι ένα άλλο ζευγάρι θα παντρευτεί).

Γη της Ελιάς Κίμωνας Αστυνόμος γάμος

Ο Κίμων φεύγει απογοητευμένος από το σπίτι, ενώ ο Δημοσθένης συνεχίζει να «βγάζει αφρούς»: «Αυτό μας έλειπε, να βάλω και μια μπατσίνα μέσα στο σπίτι μου! Να βάλω τα χέρια μου και να βγάλω τα μάτια μου δηλαδή», φωνάζει και αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα.

Η Εύα έγκυος, ο Χρήστος δεν θέλει το παιδί

Η Εύα αρχίζει να έχει κάποιες αδιαθεσίες, αλλά δεν δίνει στην αρχή σημασία γιατί δεν πιστεύει ότι μπορεί να είναι έγκυος, επειδή έπαιρνε το χάπι. Ωστόσο κάνει το τεστ για να είναι σίγουρη. Δυστυχώς διαπιστώνει ότι είναι έγκυος και δεν ξέρει τι να κάνει. Να χαρεί ή να στενοχωρηθεί; (δείτε και το σημερινό 23/12 επεισόδιο).

Την ίδια στιγμή αποφασίζει να μιλήσει στον Χρήστο. Μόλις του ανακοινώνει όμως την εγκυμοσύνη της, ο Χρήστος της λέει ότι δεν είναι έτοιμος ούτε για δεσμεύσεις, ούτε φυσικά για να γίνει πατέρας. Και πλέον η απόφαση είναι μόνο στην Εύα, αν θα κρατήσει το παιδί μόνη της και απομακρυνθεί από τον Χρήστο ή αν κάνει έκτρωση και συνεχίσουν να είναι μαζί. Χωρίς να της θέσει αυτό το δίλημμα, ο Χρήστος κρατάει τις δικές του αποστάσεις, κάτι που προβληματίζει πολύ την Εύα.

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη σε όλα τα περίπτερα