Η δική μας οικογένεια (23/12): Ο Ανδρέας ζητάει τη βοήθεια της Νεφέλης - Η αποκάλυψη του Διονύση στον Ορέστη

Οι σημερινές εξελίξεις στην σειρά του Open

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Η δική μας οικογένεια (23/12): Ο Ανδρέας ζητάει τη βοήθεια της Νεφέλης - Η αποκάλυψη του Διονύση στον Ορέστη

Παρασκευή 23/12 σήμερα και η τηλεοπτική οικογενειακή σειρά του Open, «Η δική μας οικογένεια» (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση) είναι εδώ πιστή στο ραντεβού της ένα ακόμη επεισόδιο "φωτιά".

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Ειρήνη παραδέχεται στη μητέρα της ότι το σπίτι των Μακρήδων έχει γίνει για εκείνη εχθρικό περιβάλλον, η Μάρθα όμως την προτρέπει να μείνει κοντά στον Δημήτρη για να μην αφήσει κανένα περιθώριο στη Σταυρούλα να κάνει κίνηση.

Αναλυτικά οι σημερινές 23/12 εξελίξεις στην σειρά «Η δική μας οικογένεια»

Επεισόδιο 60

Ο Δημήτρης έχει αποφασίσει να βρει ποιος κρύβεται πίσω απο τα ανεξήγητα φαινόμενα που συμβαίνουν στο σπίτι και η Αγγελική ως Σταυρούλα θα τον βοηθήσει βάζοντας κάμερα στο σαλόνι του σπιτιού. Ο Ανδρέας ζητάει τη βοήθεια της Νεφέλης για να ανακαλύψουν αν η Καίτη είναι έγκυος με το παιδί του.

Ο Παύλος έχει έρθει να διεκδικήσει τη Μυρτώ, την ώρα που στο σπίτι της φτάνει κι ο Μιχάλης με δώρο ένα δαχτυλίδι συμφιλίωσης. Ο Διονύσης αποκαλύπτει στον Ορέστη τα πραγματικά του σχέδια για την εταιρεία και την εκδίκηση που θέλει να πάρει απ’ τον Δημήτρη. Και δυο από τους χαρακτήρες της σειράς θα ανταλλάξουν το πρώτο τους φίλι, ένα φιλί που θα γραφτεί στην ιστορία.