Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Τα νούμερα (23/12): Όλοι προσπαθούν να προσαρμοστούν στην νέα κατάσταση - Ο καλεσμένος "φωτιά"

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειρά της ΕΡΤ

Τα νούμερα (23/12): Όλοι προσπαθούν να προσαρμοστούν στην νέα κατάσταση - Ο καλεσμένος
(ert.gr)
Σειρές 23.12.2022 11:36
Από Γεωργία Θεοδωρίδου

Παρασκευή 23/12 σήμερα και ο Φοίβος Δεληβοριάς μαζί με «Τα νούμερα» είναι εδώ με άλλο ένα ξεσηκωτικό επεισόδιο. Η εβδομαδιαία σειρά της ΕΡΤ (δείτε πως πάει από νούμερα) που πρόσφατα έκανε γνωστή την είδη ότι ρίχνει αυλαία (δείτε εδώ πότε) είναι πιο χριστουγεννιάτικη από ποτέ.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, o μαφιόζος Μεμάς Φ. Κόπολας ήταν πίσω από τις απειλές εναντίον του Τζόναθαν. Οι ανοιχτοί λογαριασμοί που είχε στο παρελθόν ο Κόπολας με τον πατέρα του Τζόναθαν τού δίνουν το πάτημα να διεκδικήσει τη «Μάντρα», καθώς και όλη την υπόλοιπη περιουσία του.

Αναλυτικά οι σημερινές 23/12 εξελίξεις για «Τα Νούμερα»

Επεισόδιο 13

«Το χρυσόμαλλο κριάρι»: Είναι Χριστούγεννα και οι ήρωές μας έχουν χάσει οριστικά τη «Μάντρα». Ο μαφιόζος Μεμάς, που τη διαχειρίζεται, την έχει μεταμορφώσει σε «Χάντρα» και έχει βάλει ως κεντρικούς καλλιτέχνες τον νεαρό τράπερ «SHITBOY» και την εpωμένη του, λαϊκοδημοτική ντίβα «Λίτσα Μάκκα».

Όλα τα «νούμερα» προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση ή να ξεκινήσουν μια νέα ζωή. Ο Θανάσης πηγαίνει σε θεατρικές οντισιόν, η Δανάη σ’ ένα κυπριακό τάλεντ σόου, ο Τζόναθαν άφραγκος και καταθλιπτικός κάνει παρέα με τον Παντελή, ο Χάρης και η Έλσα μετακομίζουν μαζί με τα παιδιά της στης Αντιγόνης. Οι υπόλοιποι αναγκάζονται να δουλεύουν για τον Μεμά -ηθελημένα ή αθέλητα. Και μέσα σε όλα αυτά, ο Φοίβος χάνει τον ήχο του, κάθε φορά που προσπαθεί να παίξει κιθάρα ή να τραγουδήσει.

Ξεκινάει, λοιπόν, ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην Εθνική Οδό, ψάχνοντας να βρει την Ελλάδα, τη μουσική της κι ένα… χρυσόμαλλο κριάρι. Το ταξίδι του κρύβει απρόσμενες εκπλήξεις, απροσδόκητες μουσικές συναντήσεις, ανάμεσα στις οποίες αυτή με τον Ορφέα Περίδη και τον Δημήτρη Μυστακίδη, και μια εντελώς αναπάντεχη κατάληξη, που θα τον φέρει, επιτέλους, αντιμέτωπο με τον εαυτό του.

Τι θα δούμε το πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο

Επεισόδιο 14

«With a little help from my friends»: Μετά το ταξίδι του, ο Φοίβος καταφέρνει να πείσει τα «νούμερα» να δώσουν την ύστατη μάχη ενάντια στη Μαφία και να προσπαθήσουν να ξανακερδίσουν τη «Μάντρα». Τα εμπόδια είναι κυρίως δύο: ο αμείλικτος Μεμάς και ο απόλυτα παραιτημένος Τζόναθαν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα νούμερα: Η "εισβολή" του Γιώργου Μαζωνάκη στην μάντρα του Αττίκ θα προκαλέσει μπελάδες

Τα νούμερα: Οι «Ψίθυροι καρδιάς» ζωντάνεψαν 25 χρόνια μετά και "γκρέμισαν" το Twitter - «Τρελανέ μας»

Share