Παγιδευμένοι αποκλειστικό: Ξεφτιλίζουν το Δημήτρη λόγω της Άννας - «Δεν ντρέπεσαι να…»

Εκείνος είναι τυφλός για εκείνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παγιδευμένοι αποκλειστικό: Ξεφτιλίζουν το Δημήτρη λόγω της Άννας - «Δεν ντρέπεσαι να…»

Η αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1, που έχει τρελάνει τους τηλεθεατές ''Παγιδευμένοι'' από τη νέα χρονιά επιστρέφει με νέα επεισόδια και μάλιστα θα βάλουν φωτιά στους τηλεθεατές, με την τελευταία σχετική ανακοίνωση, που κυκλοφόρησε.

Την ώρα που η Άννα περνάει δύσκολες στιγμές μέσα στη φυλακή, ο Δημήτρης εμποδίζεται από κάθε έρευνα που έχει να κάνει με την υπόθεσή της. Όμως εκείνος δεν θα σταματήσει πουθενά και σε τίποτα προκειμένου να τη βοηθήσει, ακόμη κι αν πρέπει να θυσιάσει την καριέρα του.

Ο Δημήτρης βρίσκεται στον τόπο του εγκλήματος για να ερευνήσει ο ίδιος για πιθανά στοιχεία, αλλά καθώς έχει συγγενική σχέση με τη φερόμενη ως ένοχο, την Αννα, καθότι είναι παντρεμένοι, θεωρείται ότι κάνει παράβαση καθήκοντος.

Ο Αλέκος μαθαίνει ότι έχει πάρει αντίγραφα από τη σκηνή του εγκλήματος. «Δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Αύριο θα πάμε στην αστυνομία», λέει στον βοηθό του. Από τις έρευνες τον είχε σταματήσει και ο Σταύρος. Ο Δημήτρης ξέρει ότι ρισκάρει την καριέρα του και ο πατέρας του προσπαθεί να τον συνετίσει: «Μην πετάς τόσα χρόνια δουλειάς.

Η μεγάλη απόφαση του Δημήτρη για να σώσει την Άννα

Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου και να έχουν την καριέρα σου», του επισημαίνει, αλλά εκείνος δεν ακούει. Τότε ο Σπύρος βγάζει από την υπόθεση και τον Ανδρέα, για να μην του δίνει στοιχεία από τις έρευνες της αστυνομίας. Την άλλη μέρα ο Αλέκος βρίσκει τον Δημήτρη έξω από την εισαγγελία και αρχίζει να του φωνάζει: «Δεν ντρέπεσαι να χρησιμοποιείς τη θέση σου; Είσαι υποχρεωμένος να ακολουθείς τους νόμους και τους κανόνες». «Ακουσέ με. Θα σε βάλω στη φυλακή. Μάθε ποια είναι η θέση σου», του απαντάει ο Δημήτρης, όμως εκείνος δεν πτοείται. «Για πες μας. Μήπως πήρες στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος για να σώσεις τη γυναίκα σου; Θα σου υποβάλω μήνυση. Η γυναίκα σου σκότωσε τον γιο μου και θα τιμωρηθεί», συνεχίζει να τον κατηγορεί.

Παγιδευμένοι εξελίξεις ΑΝΤ1

Ο Δημήτρης εμποδίζεται από κάθε έρευνα, όμως θα κάνει τα πάντα για να σταθεί στη γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος

καθώς πιστεύει ακράδαντα στην αθωότητά της. Αρχίζει να συντάσσει ένα κείμενο που ξεκινά ως εξής: «Παραιτούμαι από τη θέση μου. Κάνετε όποια διεργασία απαιτείται». Το διαβάζει ο πατέρας του. «Τελείωσε. Θα αφήσω τη θέση μου χωρίς να ατιμαστώ. Με τιμή», του λέει ο Δημήτρης. «Γιατί;», τον ρωτάει ο Σπύρος. «Δεν μπορώ να είμαι δίπλα στη γυναίκα που αγαπώ. Δεν είμαι ικανός να τη βοηθήσω, να την προστατεύσω. Θα πιστέψω αυτό που νιώθω μέσα μου. Αν είναι απαραίτητο θα θυσιαστώ για την αγαπημένη μου. Θα σταθώ δίπλα της ως το τέλος». Ο Δημήτρης καταθέτει την παραίτηση. Είναι μπροστά και ο Σταύρος. «Τι κάνεις;», τον ρωτάει ο επικεφαλής. «Είμαι σίγουρος για την απόφασή μου», είναι η απάντηση του Δημήτρη. «Τότε άδειασε το γραφείο»…