Γη της ελιάς: Σοκ! Στο τρελάδικο η Ιουλία - Μια από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές των νέων επεισοδίων

Δείτε εδώ τι θα συμβεί πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της ελιάς: Σοκ! Στο τρελάδικο η Ιουλία - Μια από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές των νέων επεισοδίων

Μετά το αποκλειστικό spoiler μεγατόνων που μοιράστηκε μαζί μας η Αντιγόνη Νεοφύτου για την Γη της Ελιάς (δείτε εδώ ποιοι θα επανασυνδεθούν!) το ρεπορτάζ της Γιάννας Παπανικολάου, στο περιοδικό TiViSirial που κυκλοφορεί την Πέμπτη 29/12, όσον αφορά τη συγκεκριμένη σειρά, σίγουρα θα φέρει τα πάνω κάτω!

O Γιώργης έχει στήσει την Ιουλία στον τοίχο με την παγίδα που της έστησε και τώρα, έχοντας το πάνω χέρι, προχωράει το διαζύγιό τους. Τι θα γίνει όμως μόλις η Ιουλία μάθει ότι ο Γιώργης είναι ερωτευμένος εδώ και καιρό με την Ευτυχία;

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της Γης της Ελιάς...

...από την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, η Ιουλία δέχεται πρόταση γάμου από τον Στάθη. Τρελά ευτυχισμένη του λέει το «ναι», ωστόσο του ζητάει λίγο χρόνο για να ορίσουν την ημερομηνία και να κανονίσουν ο γάμος να είναι κάτι πολύ απλό, ίσως και πολιτικό, αν και έχουν τον φόβο ότι ο Ισίδωρος, που είναι πλέον δήμαρχος, δεν θα δεχτεί να τον τελέσει.

Την ίδια στιγμή ο Γιώργης συνεχίζει να πολιορκεί την Ευτυχία και να της ζητάει να είναι πλέον κανονικά ζευγάρι. Ωστόσο η Ευτυχία, αν και καίγεται για τον Γιώργη, έχει πολλούς ενδοιασμούς για το αν πρέπει να συνεχίσουν και μάλιστα να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους. Αυτή κατάσταση θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Η κοπέλα δεν δέχεται να είναι ανοιχτά με τον Γιώργη καθώς είναι πολλά αυτά που φρενάρουν μια τέτοια απόφαση. Οι σκέψεις συνεχώς τη βασανίζουν. Από τη μια τον θέλει σαν τρελή κι εκείνος στην κυριολεξία λιώνει, από την άλλη σκέφτεται ότι η Ιουλία είναι μια γυναίκα που της έχει σταθεί πάρα πολύ και που φυσικά είναι το αφεντικό της. Επίσης, αυτό που δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της είναι ότι η ίδια έχει σκοτώσει άνθρωπο. Πώς θα μπορέσει να χτίσει μια τόσο σοβαρή σχέση με τον αστυνόμο, πάνω σε ένα ψέμα;

 Γη της ελιάς Η Ιουλία τρελαίνεται

Όλα αυτά την κάνουν διστακτική, κάτι που ο Γιώργης δεν μπορεί να καταλάβει. Όπως θα δούμε, αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει για πολλά-πολλά ακόμα επεισόδια. Κάποια στιγμή όμως, η αλήθεια θα βγει στο φως και η Ιουλία θα μάθει ότι ο Γιώργης με την Ευτυχία ήταν και είναι ερωτευμένοι και μάλιστα πολύ καιρό πριν, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος μαζί της. Η Ιουλία θα γίνει έξαλλη. Θα τρελαθεί από την κοροϊδία του πρώην συζύγου της, αλλά και από τη στάση της Ευτυχίας, την οποία εκτιμούσε. Μάλιστα, της έρχεται στο μυαλό συνέχεια η σκηνή που ο Γιώργης την έπιασε στο κρεβάτι με τον Στάθη, το απαξιωτικό του βλέμμα, αλλά και ότι της έτριψε στα μούτρα: «Εγώ δεν θα πήγαινα με άλλη γυναίκα. Πρώτα θα χώριζα και μετά»!

Η Ιουλία τρελαίνεται και δεν αργεί να επιτεθεί πρώτα στον Κουράκο, που του λέει ότι είναι ψεύτης και ότι την κορόιδευε: «Επαιξες τόσο καλό θέατρο, μου έκανες τον ηθικό και τον άμεμπτο, με έκανες να ντρέπομαι, ενώ εσύ έκανες το ίδιο και βγήκες κι από πάνω», τον κατηγορεί. Παράλληλα τα βάζει και με την Ευτυχία: «Αυτό δεν το περίμενα από σένα», της λέει και η κοπέλα ντροπιάζεται τόσο πολύ, που θέλει η γη να την καταπιεί, ενώ αποφασίζει να σταματήσει με τον Γιώργη και να φύγει ακόμα και από τους ελαιώνες.