Αυτή η νύχτα μένει: Θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων όταν προβληθεί στην τηλεόραση - Καρέ καρέ η σκηνή του βιασμού της Μυρτώς

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή η νύχτα μένει: Θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων όταν προβληθεί στην τηλεόραση - Καρέ καρέ η σκηνή του βιασμού της Μυρτώς

Είχε συμβεί και στη Γη της Ελιάς και κάτι μας λέει πως θα συμβεί και στο Αυτή η νύχτα μένει, όταν με το καλό προβληθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο. Η Γιάννα Παπανικολάου γράφει αποκλειστικά στο TiViSirial για τον βιασμό της Μυρτώς με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια και η «εικόνα» σίγουρα θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Μια από τις πιο δυνατές στιγμές στο Αυτή η νύχτα μένει

Από κάθε έλεγχο ξεφεύγει πια η ψυχολογική κατάσταση του Μίλτου και πλέον στόχος του γίνεται η Μυρτώ. Το κορίτσι θα ζήσει τραγικές στιγμές στα χέρια του που θα τη σημαδέψουν για μια ζωή.

Σε αρκετά επεισόδια είχαμε δει τον Μίλτο να πηγαίνει στο νυχτερινό κέντρο «Ονειρο» του Στρατή και να «γλυκοκοιτάζει» τη Μυρτώ. Ομως πάντα στη συνέχεια το ενδιαφέρον του στρεφόταν σε κάποια από τις αιθέριες υπάρξεις του μαγαζιού. Η κατάσταση πια του νεαρού έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Η κακοποιητική συμπεριφορά που έχει ζήσει σαν παιδί στα χέρια του πατέρα του σε συνδυασμό με την απαθέστατη στάση της μητέρας του, τον έχουν κάνει να αντιδρά με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή βίαια, στις γυναίκες. Το επεισόδιο όπου κακοποίησε την ιερόδουλη είχε προκαλέσει σοκ και ο φόβος της μητέρας του για το τι άλλο είναι ικανός να κάνει ολοένα και μεγαλώνει. Και τελικά οι φόβοι της βγαίνουν αληθινοί.

Μίλτος αυτή η νύχτα μένει βιάζει την Μυρτώ

Ένα βράδυ ο Μίλτος πίνει πολύ και πάει στο μαγαζί του Στρατή, όπου εκείνος τον διώχνει ξανά. Το βλέμμα του πέφτει πάλι πάνω στη Μυρτώ και τρελαμένος από θυμό και μη έχοντας κανέναν έλεγχο της κατάστασης, αποφασίζει να την κάνει δική του. Ετσι στήνει καρτέρι έξω από το μαγαζί και την ακολουθεί. Εκείνη είναι πληγωμένη ακόμα από τον χωρισμό της με τον Μανωλάκη και κλαίει. Ο Μίλτος βρίσκει την ευκαιρία που περίμενε. Την πλησιάζει τάχα από ενδιαφέρον να δει αν είναι καλά και όταν εκείνη τον αποφεύγει, τότε ο Μίλτος την αρπάζει, τη ρίχνει στο έδαφος και τη βιάζει. Η Μυρτώ είναι ένα ράκος! Η ζωή της έχει διαλυθεί! Δεν μπορεί να μιλήσει σε κανέναν καθώς νιώθει ντροπή, αλλά όλοι τη βλέπουν και καταλαβαίνουν πως κάτι την απασχολεί, με το μυαλό των περισσότερων να πηγαίνει στον χωρισμό της. Ο Πόντικας που πονάει να τη βλέπει έτσι, προσπαθεί να της φτιάξει το κέφι, αλλά μάταια. Μέχρι που εκείνος μαθαίνει την αλήθεια και αναλαμβάνει να εκδικηθεί την επίθεση στο κορίτσι που αγαπάει.

Οι νέοι έρωτες της σειράς

Σταύρος - Ζέτα

Ο Στρατής «βάζει στον πάγο» τη Ζέτα, η οποία είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τον έρωτά της για εκείνον να πάει στράφι. Θέλει να παλέψει για να καταφέρουν στο τέλος να κερδίσουν! Την ίδια στιγμή ο Σταύρος εκφράζει το ενδιαφέρον του για εκείνη κι αυτή δείχνει να ενδίδει στο φλερτ του, περισσότερο για να πληγώσει τον Στρατή. Ετσι αρχίζει να περνάει χρόνο με τον Σταύρο και να δέχεται τις προσκλήσεις του για βόλτα, μέχρι που σε μια από αυτές εκείνος τη φιλάει. Το μυαλό της μπερδεύεται ακόμα περισσότερο όταν η Νίτσα της επισημαίνει πόσο φυσιολογικό είναι αυτό που έχει με τον πιανίστα παρά με τον Στρατή. Και η αλήθεια είναι πως και εκείνη βλέπει διαφορές, αλλά το δίλημμα είναι μεγάλο. Να ζήσει τον έρωτα και όπου οδηγήσει με τον Στρατή ή να παρακούσει την καρδιά της για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον.

Χρήστος - Βάσω

Τα μέτωπα που έχουν ανοίξει ενάντια στον Χρήστο είναι πλέον πολλά. Ο Στρατής, ο Αλέξανδρος, οι κόρες του, ο Στέλιος, ο Γιώργης, αλλά και οι πολιτικοί του αντίπαλοι, όλοι έχουν έναν λόγο να είναι εναντίον του. Αλλωστε οι δικές του κινήσεις είναι εκείνες που οδήγησαν τους πάντες προς αυτή την κατεύθυνση. Ο μόνος άνθρωπος που τον βλέπει διαφορετικά και που προσπαθεί να του ανοίξει την καρδιά είναι η Βάσω, με την οποία έχουν πολλά κοινά. Η ζεστασιά, το χαμόγελό και καλοσύνη της τον έχουν κερδίσει και τίποτα δεν φαίνεται να χαλάει αυτό που έχουν...

Παντελής - Εύη

Μπορεί η γνωριμία τους να ξεκίνησε με κόντρα και ο ένας να την έλεγε στον άλλον, αλλά όπως μαθαίνουμε, ο Παντελής και η Εύη θα γίνουν ζευγάρι. Ηδη είδαμε πως θα δουλεύουν πια μαζί στην αρχαιολογία, ενώ στα νέα επεισόδια που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται σε μερικές εβδομάδες θα δούμε και πώς θα αναπτυχθεί το ειδύλλιό τους που θα καταλήξει σ’ έναν μεγάλο έρωτα, με πολλά όμως σκαμπανεβάσματα.