Μαύρο Ρόδο: Θρήνος στους Καστρινούς - Ξεψυχάει ο Παράσχος!

Μάθετε πρώτοι εδώ! Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαύρο Ρόδο: Θρήνος στους Καστρινούς - Ξεψυχάει ο Παράσχος!

Τον απόλυτο θρήνο θα βιώσει η οικογένεια Καστρινού στα νέα επεισόδια της χρονιάς στη σειρά Μαύρο Ρόδο, που θα κάνουν πρεμιέρα την Κυριακή 15 Ιανουαρίου. Η Αγγελική θα είναι τελικά εκείνη που θα πέσει νεκρή από τη δολοφονική επίθεση του Βίκου και πλέον το μίσος ανάμεσα σ’ εκείνον και τον Θέμη θα μεγαλώσει περισσότερο, με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους.

Μπορεί στο τελευταίο επεισόδιο του «Μαύρου ρόδου»...

Από την Γιάννα Παπανικολάου για το περιοδικό TiViSirial

...να άφησε να εννοηθεί πως τραυματίζονται η Αγγελική και η Αλεξία από τη σφαίρα που έριξε ο άντρας που έβαλε ο Βίκος να τρομοκρατήσει τον Πέτρο, αλλά τελικά νεκρή θα πέσει η γυναίκα του Καστρινού. Το σοκ για όλους θα είναι μεγάλο! Οταν ο Θέμης μαθαίνει τον χαμό της γυναίκας του, που πάντα τόνιζε πως είναι η μεγάλη του αδυναμία, θα καταρρεύσει!

Ο θρήνος του θα συγκλονίσει και τους πιο σκληρούς και τίποτα πια για εκείνον δεν θα έχει νόημα. Φυσικά τα παιδιά του είναι πάνω απ’ όλα, αλλά παρά την κόντρα που είχαν με την Αγγελική, εκείνη ήταν η μόνη που τον συμπλήρωνε και τον έκανε ό,τι θέλει. Ο Θέμης θα είναι και εκείνος που θα αναγκαστεί να κάνει και την αναγνώριση του πτώματός της στο νεκροτομείο και η σκηνή που θα δείτε στους δέκτες σας θα είναι ανατριχιαστική. Ο ίδιος θα της μιλήσει για όλα όσα δεν πρόλαβε να της πει και πάνω από το νεκρό σώμα της θα ορκιστεί εκδίκηση από τον ένοχο: Τον Βίκο. Από την άλλη και ο Βίκος δεν θα αντέξει τον χαμό της. Ηταν έτοιμος να τα τινάξει όλα στον αέρα για εκείνη και θα έκανε τα πάντα για να ζήσουν ελεύθεροι τον έρωτά τους.

Μαύρο Ρόδο: Θρήνος στους Καστρινούς - Ξεψυχάει ο Παράσχος;

Διαβάστε επίσης: Μαύρο Ρόδο: Μακελειό στο Μοναστήρι! Ο Βίκος είναι γιος της Ηγουμένης Φιλαρέτης

Παρόλο που εκείνος ευθύνεται για τον χαμό της Αγγελικής, στο δικό του μυαλό -όπως και στης Κύρας- ο ένοχος είναι ο Θέμης. Και αυτόν θα θελήσει να εκδικηθεί με τον πιο σκληρό τρόπο, βάζοντας στόχο τα ίδια του τα παιδιά. Οπως πρώτοι σας γράψαμε στο προηγούμενο τεύχος μας, θα βάλει να απάγουν τον Πέτρο με την Ελισάβετ και μάλιστα θα δώσει και εντολή να τους σκοτώσουν. Αυτό βέβαια δεν θα γίνει, καθώς την τελευταία στιγμή τα δύο νέα παιδιά θα γλιτώσουν. Ο χαμός της Αγγελικής θα φέρει κοντά την Ελισάβετ και τον Πέτρο, καθώς η μοναχή θα τον στηρίξει αυτές τις δύσκολες ώρες που ζει ο νεαρός. Γιατί μαζί με τον πόνο του έχει και τις τύψεις που νιώθει καθώς το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις με τη μητέρα του ήταν κακές και της φερόταν πολύ σκληρά. Κάτι που μετανιώνει πικρά. Κοντά όμως με τον Θέμη θα έρθει και η Αλεξία, φοβούμενη μήπως χάσει και τον μπαμπά της! Μέσα στον πόνο και τον θρήνο ο πόλεμος του Θέμη και του Βίκου θα γίνει ακόμα πιο επικίνδυνος και θα ανοίξει μεταξύ τους μια νέα βεντέτα, όπου θα χυθεί πολύ αίμα!

Ακόμα μια απώλεια που θα δεχτεί το καστ της σειράς «Μαύρο ρόδο» θα είναι και ο ρόλος του Παράσχου. Ο άντρας θα βρει τα σκούρα όντας στη μέση ενός πολέμου ανάμεσα σε Βίκο και Θέμη και κάποια στιγμή ο Καστρινός θα μάθει την προδοσία του και θα βάλει να τον σκοτώσουν.

Η αλλαγή στο σενάριο

Οπως μάθαμε από καλά πληροφορημένη πηγή, το αρχικό σενάριο ήθελε την Αλεξία να πέφτει νεκρή από τη δολοφονική επίθεση του Βίκου. Ωστόσο επειδή έγινε σπόιλερ πρώτα από το δικό μας περιοδικό, η σεναριακή ομάδα αποφάσισε να αλλάξει την ιστορία και τελικά να βρει τον θάνατο η Αγγελική.