Τρία Μίλια: Χαλάνε τα φρένα του αυτοκινήτου της - Χαμός στο σημερινό 30/12 επεισόδιο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τρία Μίλια: Χαλάνε τα φρένα του αυτοκινήτου της - Χαμός στο σημερινό 30/12 επεισόδιο

Χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό 30/12 επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του STAR, Τρία Μίλια (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Οι σημερινές 30/12 εξελίξεις στα Τρία Μίλια

Επεισόδιο 139

Ο Στέφανος μαθαίνει ότι ο Σπύρος κρατάει κλειδωμένη τη μητέρα του, χωρίς η ίδια να θυμάται τίποτα. Ο Γεράσιμος απελπίζεται, επειδή θεωρεί πολύ δύσκολο να βρεθεί η Κάτια. Ο Μιχάλης τον στηρίζει, προσπαθώντας και εκείνος να μη χάσει την πίστη του. Η Σύλβια ανοίγει την καρδιά της στη Δέσποινα και της μιλάει για τη ζωή της. Η Μάνια και η Φωτεινή λογομαχούν έντονα. Η Κλειώ μαθαίνει ότι ο Πέτρος και ο Χρόνης προσπαθούν να επισκευάσουν το καΐκι του Νικόλα.

Η Δέσποινα δεν αποκαλύπτει στον Μάρκο την αλήθεια για το παιδί της Σύλβιας. Η Κάτια βρίσκει το απόκομμα της εξαφάνισής της και συνειδητοποιεί ότι κινδυνεύει. Ο Μάρκος λέει στον Τίμο ότι η Δέσποινα τον απατούσε με τον Κυριάκο. Κάποιος τηλεφωνεί στη Φωτεινή και της λέει ότι ο Μιχάλης είναι τραυματισμένος. Εκείνη πηγαίνει να τον βρει και η Μάνια μπαίνει στο αυτοκίνητο, μαζί της. Ξαφνικά, όμως, συνειδητοποιούν πως τα φρένα του αυτοκινήτου δεν πιάνουν…

Τι θα δούμε στο επόμενο 2/1 επεισόδιο

Επεισόδιο 140

Μετά το ατύχημα, η Φωτεινή και η Μάνια μεταφέρονται στην κλινική, με τη βοήθεια του Μιχάλη. Η Κάτια βλέπει το βίντεο που η ίδια έχει τραβήξει και που την προειδοποιεί πως ο Σπύρος είναι επικίνδυνος. Ο Τίμος πιστεύει πως η Δέσποινα τον έχει απατήσει με τον Κυριάκο και τσακώνεται άσχημα μαζί της. Ο Χάρης ετοιμάζει ένα δείπνο για την Ελένη και περνούν ένα όμορφο βράδυ μαζί με τη Βασιλική. Η Λίζα προσπαθεί να πείσει τον Ευθύμη ότι νοιάζεται για τον Γεράσιμο. Ο Τίμος δεν κρύβει την έλξη του για τη Σύλβια και φιλιούνται. παθιασμένα.

Ο Στέφανος βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να μπορέσει να πάρει την Κάτια από το σπίτι του Σπύρου. Στο μεταξύ, εκείνος ανακαλύπτει το κινητό της, της το παίρνει και την κλειδώνει στο υπνοδωμάτιο. Ο Γεράσιμος και ο Νικόλας πηγαίνουν στην κλινική, αλλά η Φωτεινή διστάζει να τους αποκαλύψει την αιτία του ατυχήματος. Αποφασίζει όμως, να τα πει όλα στον Μιχάλη και εκείνος σοκάρεται…