ALPHA: «Μπορώ να πω με πολύ μεγάλη σιγουριά ότι θα... » - Επιβεβαιώθηκε το απόλυτο spoil για τον Σασμό!

Πρωταγωνίστρια της σειράς αποκάλυψε αυτό που περίμεναν όλοι οι τηλεθεατές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ALPHA: «Μπορώ να πω με πολύ μεγάλη σιγουριά ότι θα... » - Επιβεβαιώθηκε το απόλυτο spoil για τον Σασμό!

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της από την παράσταση «Η τρελή του Σαγιό» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 3/1 η Στέλλα Γκίκα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση, στην οποία συμμετέχει και ο Νίκος Μουτσινάς.

Μάλιστα, η ίδια αναφέρθηκε και στην σειρά «Σασμός» όπου επίσης συμμετέχει και μάλιστα έδωσε το spoiler που όλοι περίμεναν. Να σημειώσουμε πως η αγαπημένη σειρά επιστρέφει στις 16 Ιανουαρίου με νέα επεισόδια και όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει εδώ στο Youweekly.gr θα έχουμε και γάμους και κηδείες (δείτε εδώ ποιανού πτώμα θα βρει η Αργυρώ και θα πάθει σοκ).

Όσον αφορά τους γάμους, λοιπόν, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ένα από τα τέσσερα ζευγάρια που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Από τις πιο βασανισμένες ηρωίδες της σειράς είναι αναμφισβήτητα η Θοδώρα. Ερωτεύτηκε τον Πέτρο, όμως δεν κατάφερε να είναι μαζί του. Τη μέρα του γάμου της με τον Γιώργο, εκείνος έπεσε νεκρός, ενώ λίγο αργότερα που έμεινε έγκυος, δεν κατάφερε να φέρει στον κόσμο το παιδί του.

Τη φετινή σεζόν όμως φαίνεται η τύχη της να αλλάζει. Γνώρισε τον Λευτέρη, αλλά παρόλο που ξέρει ότι κρατάει ακόμα καλά κρυμμένα τα χαρτιά του, εκείνη επιμένει να στέκεται στο πλάι του. Μετά τις γιορτές όμως όλα αυτά θα αλλάξουν. Ο Λευτέρης θα αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα αλλά και τον λόγο που τόσο καιρό φερόταν με τον συγκεκριμένο τρόπο. Ποια η θέση της Θοδώρας; Σίγουρα στην αρχή θα ενοχληθεί, όμως καταλαβαίνοντας πως το ένστικτό της δεν τη διέψευσε, δηλαδή ο Γιώργος (Λευτέρης) την αγαπάει, θα μείνει κοντά του. Δεν θα αργήσουν οι δυο τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, δίνοντας χαρά στον Παντελή και την Αννα που ήθελαν τόσο πολύ να τη δουν να φτιάχνει τη ζωή της.

Σασμός Λευτέρης Θοδώρα

Το spoil για τον Σασμό

Εξίσου ευχάριστα νέα λοιπόν αποκάλυψε και η Στέλλα Γκίκα, μιας και μαρτύρησε πως οι οικογένειες θα έρθουν επιτέλους κοντά, θα κάνουν στην άκρη ότι τους χωρίσει και θα επέλθει ο «Σασμός».

«Μπορώ να πω με πολλή μεγάλη σιγουριά ότι θα γίνει “Σασμός”. Πώς θα γίνει “Σασμός”; Δεν πρέπει οι οικογένειες να έρθουν κοντά με έναν τρόπο; Θα κάνω μία προσωπική εκτίμηση. Πιστεύω ότι μπορούμε να δούμε και τρίτη χρονιά», αποκάλυψε η Στέλλα Γκίκα.