Τα πάνω κάτω στον Σασμό - Στο κρατητήριο ο Αστέρης!

Ποιος ο λόγος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πάνω κάτω στον Σασμό - Στο κρατητήριο ο Αστέρης!

Σοκαριστικά θα είναι τα νέα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός. Στο επίκεντρο θα βρεθεί η Αργυρώ που θα ανακαλύψει του πτώμα του Σταύρου (θα τον βρει μέσα σε λουτρό αίματος, διαβάστε εδώ περισσότερα) αλλά και ο Αστέρης λόγω του μπλεξίματος του που θα τον οδηγήσει στα σίδερα της φυλακής!

Τα νέα επεισόδια του Σασμού

Η Βασιλική παίρνει την πρωτοβουλία να πει στην Αργυρώ ότι ο Αστέρης ήταν που της δώρισε το νεφρό του κι από εκεί ξεκινούν όλα! Εκείνη λυγίζει με την αποκάλυψη αυτή και ζητάει στον Αστέρη να βρεθούν! Τίποτα δεν θα μπει εμπόδιο ανάμεσά τους πια... ή έτσι νομίζουν!

Ο Σταύρος προσπαθεί να βρει τρόπο να πάρει την κηδεμονία του παιδιού και προσλαμβάνει ντετέκτιβ να παρακολουθεί την κάθε κίνηση της Αργυρώς! Εκείνος του δείχνει φωτογραφίες από τρυφερά τετ α τετ αυτής με του Αστέρη, στοιχεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Σταύρος στο δικαστήριο εναντίον της. Το μαθαίνει όλο το χωριό και ο Αστέρης αποφασίζει να λάβει τα μέτρα του. Δεν θα αφήσει κανέναν και τίποτα να πειράξει την γυναίκα της ζωής του.

Ψάχνει να βρει τον Σταύρο κι όταν τον εντοπίζει η ένταση μεταξύ τους είναι δεδομένη. Τα πράγματα ξεφεύγουν και ο Σταύρος τον χτυπάει άσχημα. Στη συνέχεια πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και καταθέτει μήνυση. Ο λόγος πια στα χέρια της δικαιοσύνης. Ο Αντώνης σε απόγνωση δεν ξέρει τι να κάνει για να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα πια!

Έρχονται γάμοι στον Σασμό

Σασμός Λευτέρης Θοδώρα

Από τις πιο βασανισμένες ηρωίδες της σειράς είναι αναμφισβήτητα η Θοδώρα. Ερωτεύτηκε τον Πέτρο, όμως δεν κατάφερε να είναι μαζί του. Τη μέρα του γάμου της με τον Γιώργο, εκείνος έπεσε νεκρός, ενώ λίγο αργότερα που έμεινε έγκυος, δεν κατάφερε να φέρει στον κόσμο το παιδί του.

Διαβάστε επίσης: Ξαφνική εγκυμοσύνη στα επόμενα επεισόδια του Σασμού - Περιμένει παιδί η...

Τη φετινή σεζόν όμως φαίνεται η τύχη της να αλλάζει. Γνώρισε τον Λευτέρη, αλλά παρόλο που ξέρει ότι κρατάει ακόμα καλά κρυμμένα τα χαρτιά του, εκείνη επιμένει να στέκεται στο πλάι του. Μετά τις γιορτές όμως όλα αυτά θα αλλάξουν. Ο Λευτέρης θα αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα αλλά και τον λόγο που τόσο καιρό φερόταν με τον συγκεκριμένο τρόπο. Ποια η θέση της Θοδώρας; Σίγουρα στην αρχή θα ενοχληθεί, όμως καταλαβαίνοντας πως το ένστικτό της δεν τη διέψευσε, δηλαδή ο Γιώργος (Λευτέρης) την αγαπάει, θα μείνει κοντά του. Δεν θα αργήσουν οι δυο τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, δίνοντας χαρά στον Παντελή και την Αννα που ήθελαν τόσο πολύ να τη δουν να φτιάχνει τη ζωή της.