«Η Μυρτάλη θα μάθει...» - Ο Νίκος Γαλανός έδωσε το spoil που περίμεναν όλοι οι τηλεθεατές της Γης της ελιάς

Το πρόδωσε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η Μυρτάλη θα μάθει...» - Ο Νίκος Γαλανός έδωσε το spoil που περίμεναν όλοι οι τηλεθεατές της Γης της ελιάς

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Νίκος Γαλανός, τον οποίο τον απολαμβάνουν στην αγαπημένη σειρά του MEGA, Γη της ελιάς (δείτε εδώ και ένα σούπερ αποκλειστικό).

Ο τηλεοπτικός «Ισίδωρος» λοιπόν μίλησε για τον ρόλο του, για την επιλογή του να κρατήσει μακριά από τα φώτα την προσωπική του ζωή αλλά και για πολλά ακόμη, ενώ δεν δίστασε να δώσει και μερικά spoilers για τις μελλοντικές κινήσεις του πάτερ φαμίλια των Βρεττάκων.

Οι αποκαλύψεις του Νίκου Γαλανού για την Γη της ελιάς

«Από τα χρόνια της σχολής άρχισα να συνειδητοποιώ κάποια πράγματα μπήκα σε κάποιο βάθος διαβάζοντας και άρχισα να βλέπω διαφορετικά τα πράγματα. Μιλάω για το 1965 και άρχισα να συνειδητοποιώ ότι πρέπει να κάνω αυτό που με ευχαριστεί μέσα στο θέατρο αλλά συγχρόνως αυτό που αφορά τον θεατή είναι η δουλειά μου, η προσωπική ζωή του ηθοποιού δεν πρέπει να αφορά.

Ο Καπερνάρος δεν είναι τόσο καθαρός και ξέρουμε ότι σαν φαταούλας να μπει παντού. Από την άλλη η Μυρτάλη έχοντας περάσει διάφορα στάδια να μην δέχεται να είναι μες στην εταιρεία, να είναι αυτοκέφαλη, έφτασε σε ένα σημείο να μην ξέρει τι κάνει.

Ο Ισίδωρος έχοντας μία μεγάλη εταιρεία στα χέρια του, δεν είναι επιπόλαιος, ούτε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Η Μυρτάλη θα μάθει από τα μαθήματα. Υπάρχουν προβλήματα με τη Βασιλική και τον Φίλιππο, θα γίνει αίτηση διαζύγιο. Με την Αγγελική που είναι πραγματική εγγονή μου κάπου μπερδεύονται. Θα γίνει μάχη και θα την κερδίσουμε, θα το πάρουμε εμείς το παιδί, θα το υιοθετήσουμε και μπαίνει στο όνομα του Μάνου», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.