Έρωτας Φυγάς (11/1): «Εσύ ήθελες να με εκδικηθείς και να βγάλεις τον Στέφανο από τη μέση» - Σε έξαλλη κατάσταση η Μαργέτα

Τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (11/1): «Εσύ ήθελες να με εκδικηθείς και να βγάλεις τον Στέφανο από τη μέση» - Σε έξαλλη κατάσταση η Μαργέτα

Ενώ η Αλεξάνδρα αρχίζει να έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Ιάσονα, στο σημερινό (11/1) επεισόδιο του Έρωτα Φυγά, όλα θα ανατραπούν από την πλευρά της Μαργέτας, καθώς θα αρχίσει να κατηγορεί τον Ιάσονα και μεταξύ τους θα υπάρξει ένας μεγάλος τσακωμός.

Τι θα δούμε σήμερα 11/1 στον Έρωτα Φυγά

Η Μαργέτα κατηγορεί τον Ιάσονα

Ο Στέφανος και η Μαργέτα γλιτώνουν παρά τρίχα τις σφαίρες που έριξε άγνωστος με καραμπίνα. Ο Στέφανος τρέχει να δει ποιος είναι αλλά δεν τον προλαβαίνει. Η Μαργέτα πάει να βρει τον Ιάσoνα και τον κατηγορεί πως ήταν οργανωμένο από αυτόν. «Εσύ το έκανες. Εσύ ήθελες να με εκδικηθείς και να βγάλεις τον Στέφανο από τη μέση», του αναφέρει. Την ίδια στιγμή έρχεται στο Κιάρι η μητέρα της Ευγενίας να τη δει και να μιλήσουνε για τον Μάρκο, ενώ η Στέλλα καταφέρνει να κατηγορήσει την Αναστασία. Έτσι η Αλεξάνδρα την απολύει και τη θέση της νταντάς παίρνει η Στέλλα. Στο αρχοντικό υποδέχονται τον Ιάσονα θριαμβευτικά για την πρώτη νίκη της ομάδας με πρόεδρο τον ίδιο. Αργότερα ο Στέφανος και ο Νικόλας μαθαίνουν πως τα φρένα του Μάρκου έκοψε ο Παύλος, ο φύλακας που είχε βάρδια εκείνο το βράδυ. Ο Στέφανος τον απειλεί. «Ή θα μου αποκαλύψεις ποιος σε έβαλε να το κάνεις ή θα σε παραδώσω στη χωροφυλακή».

Την Πέμπτη 12/1 θα δούμε την ομολογία.

Η Αλεξάνδρα είναι αποφασισμένη να δείξει αγάπη στον Ιάσονα και να κάνει μαζί του μια νέα αρχή. «Δεν ξέρεις πόσο ευτυχισμένο με κάνεις», της λέει τότε εκείνος που πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Παράλληλα, ο Μήτσος έχοντας κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της Χαράς, της λέει ψέματα και επιδίδεται στο γνωστό του πάθος, τον τζόγο. Μέσα σε όλα ο Παύλος ομολογεί όσα έκανε κατ’ εντολή του Ιάσονα. Ο Μάρκος το μαθαίνει και οι δύο άντρες έρχονται ξανά αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλον και οι δύο με τον θάνατο. Η Μαργέτα και ο Στέφανος συνασπίζονται για να τους γλιτώσουν, αλλά μπροστά στο σκηνικό θα βρεθεί και η μητέρα της Ευγενίας που αρχικά φαινόταν να είχε συμπαθήσει τον Μάρκο.