Γη της ελιάς spoiler: ''Βόμβα'' για την Αλκμήνη - Επιστρέφει στη Μάνη η γυναίκα με την οποία είχε σχέση

Πριν από το ειδύλλιό της με τον Σωκράτη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γη της ελιάς spoiler: ''Βόμβα'' για την Αλκμήνη - Επιστρέφει στη Μάνη η γυναίκα με την οποία είχε σχέση

Μετά από κάποιες εβδομάδες παύσης και αναμονής, η αγαπημένη σειρά του κοινού στο Mega ''Γη της ελιάς'' επιστρέφει την Κυριακή 15/1 με νέα επεισόδια, με τις εξελίξεις από εδώ και στο εξής να είναι έντονες.

Πολλές από τις ζωές των ηρώων θα ανατραπούν, καθώς αναμένεται να δούμε νέους έρωτες του παρελθόντος να επανέρχονται και άλλους, που γνωρίζαμε να λήγουν (δείτε εδώ με ποιον θα ερωτευτεί η Μυρτάλη).

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαδίδονται με ταχύτητα φωτός στα τηλεοπτικά πηγαδάκια, ένας γάμος δεν θα προλάβει να γίνει και πολύ αίμα θα χυθεί...

Ο Kίμων και η Δήμητρα συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους. Οσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ δένονται και κυρίως ο Κίμων, που αποφασίζει να συνεχίσει τη ζωή του μαζί της. Η απόφαση αυτή όμως θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένειά του και κυρίως στον Δημοσθένη, ο οποίος δεν θέλει με τίποτα να βάλει στο σπίτι του μια αστυνομικό.

Ο Κίμων όπως και η Δήμητρα δεν αφήνουν να περάσει μέρα χωρίς να είναι μαζί. Ζουν στην απόλυτη ευτυχία και το μόνο πρόβλημα που βλέπουν είναι ότι δεν μένουν μαζί. Ωστόσο ο Δημοσθένης, ο οποίος είχε άλλα σχέδια για τον γιο του, δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με αυτή του την επιλογή. Ο Δημοσθένης, όπως έχουμε δει, ήθελε να ρίξει δίπλα στον γιο του τη Μυρτάλη για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε, για το χρήμα.

Εκτός όμως από αυτό, ο Δημοσθένης είχε στο πλάνο του να βάλει σιγά-σιγά και τον Κίμωνα στις παράνομες δουλειές του. Ετσι το ερωτικό «μπέρδεμα» του γιου του με μια αστυνομικό τού χάλασε όλα όσα σχεδίαζε. Ωστόσο, ο Δημοσθένης πίστευε ότι η Δήμητρα θα ήταν μια απλή περιπέτεια, μέχρι την στιγμή που ο Κίμων του ρίχνει τη βόμβα: «Αποφάσισα να παντρευτώ τη Δήμητρα», θα τους ανακοινώσει και ο Δημοσθένης γίνεται έξαλλος: «Αυτό να το ξεχάσεις. Κάνε το κέφι σου, αφού σου αρέσει τόσο, αλλά αυτός ο γάμος δεν θα γίνει όσο ζω», του ξεκαθαρίζει.

Γη της Ελιάς Κίμωνας Αστυνόμος γάμος

Ο Κίμων φεύγει απογοητευμένος από το σπίτι, ενώ ο Δημοσθένης συνεχίζει να «βγάζει αφρούς» και σαπίζει στο ξύλο την σύζυγό του (δείτε εδώ την συγκλονιστική σκηνή πριν παιχτεί στην τηλεόραση): «Αυτό μας έλειπε, να βάλω και μια μπατσίνα μέσα στο σπίτι μου! Να βάλω τα χέρια μου και να βγάλω τα μάτια μου δηλαδή», φωνάζει και αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα.

Καταφέρνει με τα πολλά να τον μπλέξει στις βρομερές δουλειές του ο ένας ζει στο σκοτάδι, η άλλη στο φως και μια συμπλοκή θα αποβεί μοιραία. Ο Κίμωνας νεκρός. Όλα αλλάζουν. Όλη η Μάνη μαυροφοριέται και ξεκινάει να ξετυλίγεται ένα νέο κουβάρι.

Το πρόσωπο που θα ταράξει την Αλκμήνη στη Γη της ελιάς,

Και ενώ λοιπόν το τέλος στη σχέση του θα δει σύντομα ο Κίμων, την Τετάρτη 11/1 μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη έγινε μια σοκαριστική αποκάλυψη για τη ζωή της Αλκμήνης.

Να θυμίσουμε εδώ, πως το κορίτσι πρόσφατα είχε γοητευτεί από το Σωκράτη, ωστόσο το μεταξύ τους δεν πήγε καλά και έτσι δε δόθηκε συνέχεια σε ό,τι είχαν ξεκινήσει.

Η κοπέλα λοιπόν, στα επόμενα επεισόδια θα έρθει αντιμέτωπη με μια σχέση, που είχε στο παρελθόν, καθώς αποκαλύφθηκε, πως όσο ήταν φοιτήτρια είχε ερωτευτεί μια γυναίκα με το όνομα Αντωνία, η οποία θα έρθει στη Μάνη για να τη διεκδικήσει ξανά.

«Θα μας συνταράξουν διάφορα γεγονότα και αυτή και την επόμενη εβδομάδα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έρχεται ένα ειδύλλιο αυτή τη βδομάδα που θα μας ξαφνιάσει. Έρχεται από το πουθενά και δεν το περιμένουμε. Έτσι θα μπούμε και σε ένα θέμα που είναι ωραίο να υπάρχει», είπε ο Ανδρέας Γεωργίου.