Άγρια Γη (12/1): «Εγώ είχα κάνει την υιοθεσία του Νικόλα» - Σε σοκ ο Άρης με την αποκάλυψη που "έσκασε" μπροστά του

Τι θα δούμε σήμερα στο νέο επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άγρια Γη (12/1): «Εγώ είχα κάνει την υιοθεσία του Νικόλα» - Σε σοκ ο Άρης με την αποκάλυψη που

Ο κακός χαμός γίνεται καθημερινά με το Survivor All Star (δείτε πόσα χρήματα πήρε ο πρώτος που αποχώρησε από το παιχνίδι), ωστόσο τις ημέρες που αυτό δεν προβάλλεται το κενό του στο κανάλι του ΣΚΑΪ, κατά κάποιο τρόπο, αναπληρώνουν οι σειρές και οι εκπομπές. Μία από αυτές είναι και η Άγρια Γη και στο σημερινό (12/1) επεισόδιο θα γίνει "πανικός".

Τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα (12/1) στην Άγρια Γη

Ο Κωστής μετά το χειρουργείο ανυπομονεί να γυρίσουν οικογενειακώς στην Άγρια Πλαγιά, ενώ η Όλγα φοβάται ότι κινδυνεύει από τον Χρήστο και ζητά προστασία τόσο από τον Ορέστη όσο κι από τον Άρη και τον Γιώργο. Χωρίς βέβαια να υποπτεύεται την κοινή στάση των δύο αντρών εναντίον της. Ο Άρης συνεχίζει να διοχετεύει δημόσια στοιχεία εναντίον της Όλγας και εκείνη προκειμένου να βρει και να τιμωρήσει τον Χρήστο που τον θεωρεί υπεύθυνο γι’ αυτό, αποκαλύπτει μια αλήθεια στη Μυρτώ που μπορεί να ανατρέψει πολλά.

Η Μυρτώ δεν ξέρει τι να κάνει: Να ενημερώσει την Όλγα ότι ο Χρήστος την επισκέφθηκε ή όχι; Η Νάντια συνεχίζει να προσπαθεί να ξεμπλέξει τον Μάνο και τον Μιχάλη. Η Όλγα μαθαίνει από τον Γιώργο μια πληροφορία για τον Ορέστη που θα τη βάλει σε σκέψεις. Ο Μιχάλης συναντάει τυχαία την κοινωνική λειτουργό που κάλεσε η Όλγα στη Χαλκίδα για να μιλήσουν για το κέντρο ψυχικής υγείας που θέλει να ανοίξει. Πρόκειται για τη Χριστίνα, τη γυναίκα που είχε βοηθήσει τον Μιχάλη στο παρελθόν να υιοθετήσει τον Άρη παράνομα.

Ο Άρης αγχώνεται ακόμα περισσότερο με την άφιξη της γυναίκας αυτής και ζητά από όλους να κάνουν προσεκτικές κινήσεις. «Τι δουλειά έχει και εμφανίζεται τώρα αυτή η γυναίκα! Βρες την και μίλα της γιατί αν την παγιδεύσει και μιλήσει, τότε θα τελειώσουν όλα, θα μας κάψει», επισημαίνει ο Άρης στον Μιχάλη. Όμως, προτού προλάβει εκείνος να δράσει, η Χριστίνα θα βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με τη Μυρτώ και θα την αναγνωρίσει: «Κάπου σας ξέρω, σας έχω δει ξανά», της λέει και σύντομα θα αποκαλύψει στην Όλγα ότι εκείνη είχε ασχοληθεί τότε με την υπόθεση του Νικόλα: «Εγώ είχα κάνει την υιοθεσία του γιου της, του Νικόλα», και η Όλγα της απαντάει: «Σου δίνω ό,τι θες για να μου πεις τα πάντα, πού τον έδωσες και τι απέγινε αυτό το παιδί».