Παράδεισος των Κυριών: Σοκαριστική εξέλιξη - Η Μιράντα πυροβολεί και σκοτώνει τον...

Δολοφόνος η Μιράντα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παράδεισος των Κυριών: Σοκαριστική εξέλιξη - Η Μιράντα πυροβολεί και σκοτώνει τον...

Στη ζωή του Ντίνου έρχεται να προστεθεί ένας ακόμα μπελάς καθώς εκεί που όλα πήγαιναν καλά οικονομικά, μια ληστεία τα ανατρέπει όλα στον Παράδεισο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tv24!

Η Μιράντα, η ληστεία και το μεγάλο λάθος στον Παράδεισο

Μέσα στο «Παράδεισο» γίνεται χαμός καθώς μπαίνουν ληστές, όμως τα πράγματα για τον ληστή δεν πάνε ακριβώς όπως τα έχει σχεδιάσει, καθώς βρίσκονται όλοι μέσα στο μαγαζί όπου επικρατεί πανικός και ο Μάρκος στην προσπάθειά του να τους σταματήσει, τραυματίζεται. Μάλιστα τα γεγονότα οδηγούν ακόμα και τη Σύρμω σχεδόν σε κατάρρευση, καθώς μέσα βρίσκεται και η κόρη της η Ζαχαρούλα: «Οϊ Παναγιά μου, το κορίτσι μου! Και σας το έλεγα εγώ να μην πάει να δουλέψει εκεί, μα δεν με ακούγατε. Τι θα κάνω τώρα;», φωνάζει πάνω στον πανικό της.

Η Μιράντα θα αρπάξει το όπλο του ληστή, λοιπόν και κατά λάθος θα τον τραυματίσει. Λίγες ώρες αργότερα, εκείνος θα υποκύψει στα τραύματά του!

Διαβάστε εδώ επίσης: Τελευταία εξέλιξη: Πάρθηκε η απόφαση στον ALPHA για την σειρά ο Παράδεισος των Κυριών

Στο μεταξύ η Ολγα για πρώτη φορά θα υποψιαστεί ποια μπορεί να είναι η αλήθεια που κρύβεται πίσω από το κτίριο του «Παραδείσου». Ο Αποστόλης φυτεύει μια υποψία στο μυαλό της Αμαλίας και ο Αγης με τις επιλογές του την εξοργίζει σε σημείο που την αναγκάζει να τον απειλήσει για να του βάλει μυαλό. Η Βικτώρια ζητάει μια μεγάλη χάρη από τον Χριστόφορο αλλά δεν έχει την ανταπόκριση που θα ήθελε, ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στο γραφείο του τη βάζει σε μεγάλο κίνδυνο. Την ίδια ώρα, ο Χριστόφορος παρασύρεται σε ένα μονοπάτι, αυτό της ερωτικής σχέσης με την Ντέπυ, που δεν πίστευε ποτέ ότι θα το ακολουθήσει.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς Παράδεισος των Κυριών (16-19/1)

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς Παράδεισος των Κυριών

Ο Πάρης κάνει τα πάντα για να κεντρίσει το ενδιαφέρον της Αμαλίας

Ο Χριστόφορος αιφνιδιάζεται από ένα γνωστό πρόσωπο, που δεν είναι άλλο από την Ντέπυ, η οποία θέλει να μπει στη ζωή του. Η Ντέπυ ξέρει ότι το μόνο που έχει είναι να κερδίσει κάνοντας τα γλυκά μάτια στον Μπουραντά και αδίστακτη καθώς είναι, αρχίζει να τον πολιορκεί ερωτικά. Ο Χριστόφορος, από την άλλη, αιφνιδιάζεται και συγχρόνως κολακεύεται αφάνταστα που μια τόσο όμορφη γυναίκα τον θέλει.

Παράλληλα όμως προσπαθεί να επεξεργαστεί τα δεδομένα της κατάστασης. Στο μεταξύ, ο Αγης ξεκινά την καινούρια χρονιά φλερτάροντας με την ιδέα ενός πισωγυρίσματος. Αρχίζει και πάλι να κάνει τη ζωή που έκανε, να βγαίνει και να φλερτάρει με άλλες. Παράλληλα, η Αμαλία παλεύει να συμφιλιωθεί με τη νέα τάξη πραγμάτων που της έφερε ο γάμος της με τον Πάρη, ενώ ο Πάρης δεν σταματά να διεκδικεί το ενδιαφέρον της Αμαλίας με κάθε τρόπο και προσπαθεί να είναι σωστός και πράος προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Ο Χριστόφορος έξαλλος διώχνει τον Αγη

Η Γεωργία αισθάνεται ανασφάλεια για τη σχέση της με τον Αγη. Βασανίζει άδικα το μυαλό της ή είναι δικαιολογημένη η ανησυχία της; Τα κορίτσια προσπαθούν να βοηθήσουν: «Γεωργία μου, μη βάζεις πάντα το κακό στο μυαλό σου. Ο Αγης σε αγαπάει, απλά μπορεί κάτι να του συμβαίνει», της λένε. Την ίδια ώρα η Αμαλία βομβαρδίζεται από πληροφορίες για τον Ντίνο, για τη θεία της και για τον πατέρα της που θα την ταράξουν. Ο Ντίνος έχει μια δυσάρεστη συνάντηση που του προκαλεί ανησυχία.

Η Ολγα έρχεται αντιμέτωπη για άλλη μια φορά με τον Αποστόλη για το κτίριο του «Παραδείσου»: «Απαιτώ να μάθω γιατί δεν μπορώ να πάρω πίσω το μαγαζί μου. Θα μου πεις, Απόστολε ή θα το ανακαλύψω μόνη μου;», του λέει και αυτή τη φορά φαίνεται αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα, με όποιο κόστος… Ο Χριστόφορος βρίσκεται σε μια πολύ άβολη θέση, για την οποία ευθύνεται και ο ίδιος. Εξαλλος με τον Αγη και τη συμπεριφορά του στη Γεωργία, του λέει να φύγει: «Να μη σε ξαναδώ μπροστά μου. Σου το είπα χίλιες φορές, μακριά από αυτή την τίμια οικογένεια κι εσύ με ξεφτιλίζεις», του ουρλιάζει. Ωστόσο η Βικτώρια παίρνει το μέρος του Αγη και προειδοποιεί τον Χριστόφορο: «Αν κάνεις κανένα αστείο, θα φύγω κι εγώ μαζί του και θα του πω όλη την αλήθεια ότι είναι γιος μου», τον απειλεί.

Η Αμαλία αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Πάρη

Το μέλλον του «Παραδείσου» μοιάζει θαμπό μετά τις εξελίξεις και όλοι στέκονται δίπλα στον Ντίνο προσπαθώντας με όποιο τρόπο μπορούν να τον στηρίξουν. Την ίδια στιγμή ο Χριστόφορος βλέπει πως η απόφασή του να βοηθήσει την Ντέπυ, μπορεί να του βγει σε κακό, ενώ η Γεωργία ψάχνει παρηγοριά στον Αγη, εκείνος όμως φαίνεται πως έχει προχωρήσει παρακάτω και δεν θέλει πλέον να είναι μαζί της: «Γεωργία μου, μάλλον βιαστήκαμε λίγο. Καλό είναι να ξεκόψουμε, να χωρίσουμε μέχρι να καταλάβουμε τι πραγματικά θέλουμε», της λέει κυνικά και η κοπέλα φεύγει κλαίγοντας. Στο μεταξύ το σχέδιο του Ζήση για να εμποδίσει τον Ντίνο από το να αποπληρώσει το χρέος του δεν πάει όπως το περίμενε. Ο Αποστόλης έρχεται σε δύσκολη θέση εξαιτίας του και για ακόμη μια φορά βρίσκεται απολογούμενος στην Ολγα και στον Πάρη:

«Τι έχετε πάθει με τον “Παράδεισο”; Σας είπα ότι αυτή τη στιγμή δεν με συμφέρει να πάρω το μαγαζί από τον Παπακώστα. Γιατί δεν με εμπιστεύεστε; Ξέρω τι κάνω», τους λέει, αλλά μάλλον δεν τους πείθει . Η Αμαλία φτάνει στα όριά της μετά την αποκάλυψη που της κάνει ο Αποστόλης, έρχεται σε σύγκρουση με τον Πάρη και αποφασίζει να τον εγκαταλείψει. Θα καταφέρει ο Πάρης να την κρατήσει;