Τρία Μίλια: Απεγνωσμένος ο Μιχάλης - Εξαπλώνεται στο νησί η φήμη ότι...

Οι εξελίξεις της επόμενης 16-20/1 εβδομάδας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τρία Μίλια: Απεγνωσμένος ο Μιχάλης - Εξαπλώνεται στο νησί η φήμη ότι...

Πολύ ενδιαφέρουσες αναμένονται να είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο επεισόδια της επόμενης (16-20/1) εβδομάδας στην σειρά του STAR, Τρία Μίλια (δείτε εδώ τις σημερινές 12/1 εξελίξεις) καθώς Μιχάλης και Νικόλας κάνουν τεστ πατρότητας!

Οι εξελίξεις της επόμενης 16-20/1 εβδομάδας στα Τρία Μίλια

Δευτέρα 16/1

Ο Πέτρος και η μητέρα του συνεχίζουν να συναντιούνται και να συζητούν, αλλά εκείνη διστάζει να του αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο που τον εγκατέλειψε. «Γιατί έφυγες, μαμά; Ζούσα πάντα έχοντας στο μυαλό μου πως δεν με ήθελες. Ο πατέρας μού στάθηκε όσο καλύτερα μπορούσε αλλά δεν θα σου κρύψω πως η απουσία σου με πονούσε. Δεν ήξερα τι να υποθέσω», της λέει και δάκρυα κυλούν στα μάγουλά της που δεν αντέχει να βλέπει τον γιο της, ολόκληρο άντρα πλέον, να κλαίει εξαιτίας της. Η Κλειώ πληροφορείται πως ο άνθρωπος που ερευνούσε το θέμα της υπεραλίευσης είναι νεκρός. Ο Στέφανος και η Λίζα μαθαίνουν από την αστυνομία ότι ξανανοίγει η υπόθεση της απαγωγής. Ο Πέτρος μαθαίνει πως ο Νικόλας, όσο ήταν ακόμη με τη μητέρα του, ήταν ερωτευμένος με άλλη γυναίκα. Αυτή, όμως, δεν είναι η μοναδική αποκάλυψη που θα τον συνταράξει. Ο Μιχάλης ζητάει από τον Νικόλα να του πει την αλήθεια σχετικά με την Κάτια.

Τρίτη 17/1

Ο Νικόλας παραδέχεται ότι είχε δεσμό μαζί της και ο Μιχάλης του ζητάει να κάνουν τεστ DNA, για να δουν αν ο ίδιος είναι γιος του. Στο νησί εξαπλώνεται η φήμη ότι ο Μιχάλης πίνει την ώρα του ιατρείου και η Φωτεινή προσπαθεί να τον παρηγορήσει και να τον προστατεύσει από τα κουτσομπολιά. Η Κάτια συναντάει στον δρόμο τον Νικόλα και αναστατώνεται πολύ, όταν εκείνος τη ρωτάει ευθέως αν ο Μιχάλης είναι δικό του παιδί. «Τι είναι αυτά που με ρωτάς; Τα χρόνια έχουν περάσει και καλό θα ήταν να σεβαστούμε όσα ζήσαμε τότε. Δεν κάνει σε κανέναν μας καλό να θυμόμαστε ιστορίες του παρελθόντος», του επισημαίνει και τον αποφεύγει. Ο Νικόλας πηγαίνει στην κλινική για να κάνει το τεστ πατρότητας, αλλά την ίδια ώρα φτάνει εκεί και ο Γεράσιμος…

Τετάρτη 18/1

Ο Γεράσιμος μαθαίνει για το κοινό παρελθόν της Κάτιας και του Νικόλα και ταράζεται πολύ. Ο Τίμος και ο Ευθύμης ανακαλύπτουν νέα στοιχεία για την εταιρεία με το μυστηριώδες λογότυπο. Ο Γεράσιμος γυρίζει στο σπίτι πολύ ταραγμένος και λογομαχεί με την Κάτια. Εκείνη φεύγει από το σπίτι και συναντάει έναν επικίνδυνο άνθρωπο από το παρελθόν.

Πέμπτη 19/1

Η Εύα εκμυστηρεύεται στον Πέτρο τον πραγματικό λόγο που την ανάγκασε να τον εγκαταλείψει. Ο Γεράσιμος ρωτάει τη Λένα αν ο Νικόλας επισκεπτόταν την Κάτια στο σπίτι, όταν ο ίδιος έλειπε. Ο Χρόνης φτάνει στην κλινική με αφόρητους πόνους, αλλά ένας χειρισμός του Μιχάλη χειροτερεύει την κατάστασή του.

Παρασκευή 20/1

Τα νέα για το ιατρικό λάθος του Μιχάλη διαδίδονται στο νησί. Ο Μιχάλης προσπαθεί να πείσει τη Φωτεινή πως δεν ήταν δική του η ευθύνη, αλλά εκείνη δυσκολεύεται να τον πιστέψει.