Ένα ματωμένο όπλο αλλάζει την ζωή της Βασιλικής - Νέα στυγερή δολοφονία στον Σασμό

Μετά τον Σταύρο νεκρός ο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ένα ματωμένο όπλο αλλάζει την ζωή της Βασιλικής - Νέα στυγερή δολοφονία στον Σασμό

Τα χτυπήματα της μοίρας δεν σταματούν για την Βασιλική στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, Σασμός. Στα νέα επεισόδια της σεζόν εκτός του ότι θα δούμε την Βασιλική να μαθαίνει για την Νάντια και... η συμπεριφορά της θα είναι ακραία (δείτε εδώ τι θα κάνει), ο Μαθιός, ο σύζυγός της, ο άντρας της ζωής της, θα κατηγορηθεί για ένα νέο φόνο που θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων.

Ο φόνος στο Σασμό που αλλάζει τα πάντα

Σύμφωνα με όσα γράφει ρεπορτάζ του περιοδικού «Τηλεόραση» ο Ευθύμης θα λερώσει τα χέρια του με αίμα. Ο Φαρμάκης δε θα αργήσει να καταλάβει ότι το τσιράκι του, ο Πάνος, τον πρόδωσε και θα πάρει την εκδίκησή του.

«Θεωρούσα πως είσαι το δεξί μου χέρι, όμως τελικά δεν είσαι τίποτα παραπάνω από ένα καρφί», του λέει ο Ευθύμης που δεν πείθεται καθόλου με τα όσα του λέει ο Πάνος. Τότε, η οργή τον κυριεύει και τον δολοφονεί. Στη συνέχεια βάζει τον Βαγγέλη να τοποθετήσει το όπλο στο αυτοκίνητο του Μαθιού για να κατηγορηθεί εκείνος για τον φόνο του Πάνου! Πόσο τον βολεύει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Ο Ευθύμης δολοφόνος στον Σασμό

Οι αρχές δε θα αργήσουν να ανακαλύψουν τα στοιχεία και τότε ο Σταματάκης θα βρεθεί για ακόμη μια φορά ενώπιον της δικαιοσύνης. Η Βασιλική κι η Καλλιόπη καταρρέουν, αφού δεν μπορούν να πιστέψουν ότι κινδυνεύει να μπει ο Μαθιός στη φυλακή. Ο Αντώνης θα αναλάβει δράση, αφού ξέρει ότι κάποιος άλλος κρύβεται πίσω από την αποτρόπαια πράξη.

Υπενθυμίζουμε πως στη συνέχεια της σειράς, επίσης, θα έχουμε ένα νέο ζευγάρι, την Στέλλα και Ευθύμη και σίγουρα μα σίγουρα κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη! Η ιστορία αρχίζει όταν ο Ευθύμης ζητά από τη Στέλλα να αναλάβει τις νομικές υποθέσεις της εταιρείας του. Από εκεί και πέρα, η δικηγόρος και ο Φαρμάκης γίνονται στενοί φίλοι και η σχέση τους γίνεται κάτι παραπάνω από επαγγελματική.

Ωστόσο, η Στέλλα θα είναι πολύ προσεκτική στην αρχή, καθώς όλες οι σχέσεις που είχε στο παρελθόν την πλήγωσαν. Θα διστάσει με τον Ευθύμη στην αρχή, γιατί είναι και αυτός ένας άνθρωπος του σκότους που έχει χάσει τον έρωτα στη ζωή του (δείτε εδώ την συγκλονιστική στιγμή που οι γυναίκα του ξεψύχησε στα χέρια του).

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλέραμα, προκειμένου να είναι με τη Στέλλα, ο Ευθύμης θα πρέπει να καταπιεί την υπερηφάνειά του και να αναμετρηθεί με το παρελθόν κατά μέτωπο στο "Σάσμο". Ο Φαρμάκης θα εξερευνήσει νέα εδάφη, αλλά η Στέλλα είναι αυτή που φέρνει την ελπίδα στα σκοτεινά βάθη της ψυχής του.