Έρωτας Φυγάς (13/1): Ο Ιάσωνας πηγαίνει στην χωροφυλακή για να καταγγείλει το περιστατικό της επίθεσης

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Open

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (13/1): Ο Ιάσωνας πηγαίνει στην χωροφυλακή για να καταγγείλει το περιστατικό της επίθεσης

Καταιγιστικές οι σημερινές (13/1) εξελίξεις για την σειρά του Open, «Έρωτας Φυγάς» περιμένοντας με ανυπομονησία, την δολοφονία που έχει μαθευτεί.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθεαση), η Αλεξάνδρα αποφασισμένη να δείξει αγάπη στον Ιάσωνα, τον κάνει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Μήτσος έχοντας κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της Χαράς, της λέει ψέματα και επιδίδεται στο γνωστό του πάθος, το τζόγο.

Ο Παύλος ομολογεί όσα έκανε κατ’ εντολή του Ιάσωνα. Ο Μάρκος το μαθαίνει και οι δύο άντρες έρχονται ξανά αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλον και οι δυο με το θάνατο. Η Μαργέτα και ο Στέφανος συνασπίζονται για να τους γλιτώσουν αλλά μπροστά στο σκηνικό θα βρεθεί και η μητέρα της Ευγενίας που αρχικά φαινόταν να είχε συμπαθήσει το Μάρκο.

Αναλυτικά οι σημερινές 13/1 εξελίξεις για την σειρά «Έρωτας Φυγάς»

Επεισόδιο 74

Νέα συμμαχία

Η Αλεξάνδρα ασκεί πιέσεις στη Μαργέτα για να της πει για ποιο λόγο ήρθε ο Μάρκος στο σπίτι τους οπλισμένος. Την ίδια ώρα ο Ιάσονας πηγαίνει στη χωροφυλακή για να καταγγείλει το περιστατικό της επίθεσης. Ο διοικητής της αστυνομίας αναλαμβάνει την υπόθεση και τα στόματα αρχίζουν να ανοίγουν. Ο Φίλιππος βρίσκει τον Μάρκο κι αφού του ζητήσει συγγνώμη για τη μέχρι τώρα συμπεριφορά του, του κάνει μια πρόταση που ξέρει ότι τον ενδιαφέρει. Στο μεταξύ το φλερτ του Στρατή με τη Στέλλα εντείνεται κι αρχίζει να γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο.

Τι θα δούμε την Δευτέρα 16/1

Επεισόδιο 75

Μέσα σε κλίμα αγάπης ο Μάρκος με την Ευγενία αρραβωνιάζονται, ενώ η Αλεξάνδρα μαθαίνει ότι ο Ιάσονας έβαλε να κόψουν τα φρένα του Μάρκου. «Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό; Εβαλες να τον σκοτώσουν;», του φωνάζει. Καθώς δεν το χωράει ο νους της, παίρνει το παιδί και πηγαίνει στο σπίτι του Μάρκου αποφασισμένη να του αποκαλύψει τα πάντα.

Στο κατόπι της ο Ιάσονας τη διεκδικεί από τον Μάρκο που της παρέχει προστασία. Η κατάσταση καταλήγει για μια ακόμη φορά σε εμπόλεμη ζώνη και ο Μάρκος τραυματίζεται σοβαρά. Ο Ιάσονας σκέφτεται να φύγει από τη χώρα, ενώ η Ευγενία συνειδητοποιεί ότι ο Μάρκος με την Αλεξάνδρα αγαπιούνται ακόμα. Με τα όσα έχουν συμβεί, η Μαργέτα φυλακίζει πλέον οριστικά την Αλεξάνδρα.

«Δεν θα φύγεις πότε από εδώ. Πάρ’ το απόφαση μια για πάντα. Και θα φροντίσω εγώ γι’ αυτό», είναι τα λόγια της.