Τα Νούμερα (13/1): «Έπαθα αγάπη» - Ο καλεσμένος "φωτιά" του Φοίβου Δεληβοριά

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τα Νούμερα (13/1): «Έπαθα αγάπη» - Ο καλεσμένος

Παρασκευή 13/1 σήμερα και το βράδυ έχουμε ραντεβού με τον Φοίβο Δεληβοριά και την εβδομαδιαία του σειρά, «Τα Νούμερα» μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από νούμερα), μετά το ταξίδι του, ο Φοίβος καταφέρνει να πείσει τα «νούμερα» να δώσουν την ύστατη μάχη ενάντια στη Μαφία και να προσπαθήσουν να ξανακερδίσουν τη «Μάντρα». Τα εμπόδια είναι κυρίως δύο: ο αμείλικτος Μεμάς και ο απόλυτα παραιτημένος Τζόναθαν.

Αναλυτικά οι σημερινές 13/1 εξελίξεις για «Τα Νούμερα»

Επεισόδιο 15

«Έπαθα αγάπη»
Μετά την κοινή τους νίκη ενάντια στη Μαφία, ο Φοίβος και ο Τζόναθαν έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι -σε εκνευριστικό βαθμό. Καλούν τον Πάνο Μουζουράκη στη «Μάντρα», ο οποίος, όμως, έχει καταλυτική και συνάμα καταστροφική επίδραση σε όλα τα «νούμερα».

Εν τω μεταξύ, ο Σταύρος Θεοδωράκης γυρίζει ένα επεισόδιο των «Πρωταγωνιστών» αφιερωμένο στον «Μουζού», περνώντας όμως από τη «Μάντρα», του κινεί την περιέργεια η πολυπλόκαμη προσωπικότητα του Θανάση. Ποια είναι, άραγε, η ταυτότητα αυτού του περίεργου ανθρώπου;

Ο Φοίβος έχει μια συνάντηση με την Ξένια και τη Χλόη, που αλλάζει όλα όσα θεωρούσε δεδομένα. Και ο Ζερομ ζητάει τη βοήθεια του Σπύρου για να κερδίσει την καρδιά της Κίρμπυς.

Τέλος, η Έλσα και ο Χάρης αντιμετωπίζουν πρακτικά προβλήματα στη συγκατοίκησή τους με την Αντιγόνη και τα παιδιά. Όλα καταλήγουν σ’ ένα live που η αλήθεια, για μια και μοναδική φορά, θα αποδειχτεί ομορφότερη από το ψέμα.

Τι θα δούμε την άλλη Παρασκευή

Επεισόδιο 16

Ο Φοίβος και ο Τζόναθαν καλούν τη Μαρίζα Ρίζου στη «Μάντρα». Ο Θανάσης όμως, που έχει μόλις ξεκινήσει σπουδές Ιστορίας στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, ανακαλύπτει –ή πιστεύει πως ανακαλύπτει– κάτι παράξενο (και ενδεχομένως φρικτό) που την αφορά.

Στο μεταξύ, ο Φοίβος κλείνεται για πολλές ώρες σ’ ένα ασανσέρ με τον Μενέλαο και αναγκάζονται επιτέλους να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον. Ο Τζόναθαν φεύγει από το σπίτι της Δανάης θεωρώντας πως εκείνη τον απατά με τον Φοίβο.

Ο Ζερόμ αποφασίζει να εξομολογηθεί τον έρωτά του στην Κίρμπυ και ο Παντελής είναι απολύτως πεπεισμένος πως η Ρίζου «καίγεται» για κείνον. Όλα θα λυθούν όπως πάντα με ένα λάιβ –λίγο πιο «αιμοβόρο» από ό,τι συνήθως.