Άγρια Γη (16/01): «Δεν βρίσκω λόγο να είμαστε μαζί, τελειώσαμε» - Χωρισμός "βόμβα"

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγρια Γη (16/01): «Δεν βρίσκω λόγο να είμαστε μαζί, τελειώσαμε» - Χωρισμός

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό 16/01 επεισόδιο της Άγριας Γη καθώς η σχέση της Ρένας και του Αντώνη περνάει κρίση, αφού εκείνος αμφισβητεί ότι είναι στόχος παρακολούθησης (διαβάστε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας).

Οι σημερινές 16/1 εξελίξεις της Άγριας Γη

Δευτέρα 16/1

Η σχέση της Ρένας και του Αντώνη περνάει κρίση, καθώς εκείνος αμφισβητεί ότι είναι στόχος παρακολούθησης. «Νομίζεις ότι τα βγάζω από το μυαλό μου; Σου λέω ότι κινδυνεύω, είμαι σίγουρη ότι έχει βάλει η Ολγα να με παρακολουθούν», του λέει έξαλλη. Αντίθετα, η Ολγα έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Ορέστη, που δρα προστατευτικά πλέον για εκείνη.

Ο Αρης, νιώθοντας προδομένος από την Ελπίδα, της ζητάει να χωρίσουν κι εκείνη καταρρέει: «Μετά από ό,τι έγινε δεν βρίσκω λόγο να είμαστε μαζί, τελειώσαμε». Μια συνάντηση Στέφανου-Αρη δεν εξομαλύνει την κατάσταση, ενώ η επέμβαση της Χριστίνας απειλεί να τινάξει στον αέρα το σχέδιο εκδίκησης του Αρη. Η επιστροφή του Κωστή και η βελτίωση της υγείας του, δίνουν μεγάλη χαρά στην Ολγα, όμως παράλληλα, μια νέα απειλή εναντίον της την κάνει να αμυνθεί δραστικά. Ο Μάνος ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί, προκειμένου να αθωωθεί η Νάντια. Εν τω μεταξύ, η Κατερίνα αποχαιρετά τον Στέφανο πριν φύγει για την Αγγλία, όμως ο αποχαιρετισμός τους είναι έντονος. Ο Αντώνης συγκρούεται μετωπικά με την Ολγα, όταν καταλαβαίνει ότι του έδωσε ψεύτικες πληροφορίες για την εταιρεία: «Δεν ξέρω τι άλλο να περιμένω πια από εσένα», της λέει.

Τι θα δούμε αύριο;

Τρίτη 17/1

Στη συνέχεια, σε απόγνωση για το μέλλον της εταιρείας, εκμυστηρεύεται στην Ελπίδα ότι η Ολγα σαμποτάρει τις κινήσεις του, βλάπτοντας έτσι την εταιρεία, αλλά και την ίδια την Ελπίδα και της ζητάει να τον βοηθήσει να τη σταματήσουν: «Πρέπει να με βοηθήσεις να σώσουμε ό,τι σώζεται! Εχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και μόνο εμείς μπορούμε να τη σταματήσουμε». Στο μεταξύ, κανείς δεν ξέρει τις προθέσεις της Χριστίνας και ο φόβος ότι θα αποκαλύψει στην Ολγα την αληθινή ταυτότητα του Αρη, εντείνεται. Η Μυρτώ δείχνει σημάδια πανικού και φεύγει από το σπίτι τής Αθηνάς για να γυρίσει στην κρυψώνα που ήταν πριν. Οι ελπίδες του Μάνου πως θα βρει μάρτυρες για τον Αντώνη Παππά, που θα ελαφρύνουν τη θέση της Νάντιας, διαψεύδονται.