Σπαραγμός στους Παγιδευμένους: Πενθεί ο Δημήτρης - Νεκρή η...

Το φονικό που θα σκάσει από το πουθενά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπαραγμός στους Παγιδευμένους: Πενθεί ο Δημήτρης - Νεκρή η...

Οι Παγιδευμένοι επέστρεψαν το βράδυ της Δευτέρας 16/1 με τη συνέχεια των εξελίξεων. Έπειτα από σχεδόν δυο μήνες εκτός ΑΝΤ1 λόγω Μουντιάλ και γιορτών Χριστουγέννων η σειρά ξεκινάει από εκεί που σταμάτησε. Το πρώτο επεισόδιο για το 2023 ήταν συγκλονιστικό και αυτό γιατί τώρα... θα ξεκινήσουν να γίνουν αποκαλύψεις που σίγουρα κανείς δεν θα περιμένει και δεν θα είναι προετοιμασμένος για αυτά που θα ακολουθήσουν.

Στο αποψινό 17/1 επεισόδιο θα δούμε πως η τελική προθεσμία που έχει δώσει ο Αγγελος πλησιάζει και όλοι βρίσκονται σε μεγάλη ένταση. Ο Ανδρέας απαιτεί από τη Νατάσσα να αποκαλύψει στη Δανάη την αλήθεια, χωρίς να ξέρει ότι τους παρακολουθεί ο άντρας της, ο Βλάσσης. Η Λίνα, μετά τη μεγάλη της νίκη στην κολύμβηση, θα λάβει ένα απειλητικό σημείωμα, το οποίο θα την οδηγήσει στα άκρα και θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Η Χρύσα και ο Νίκος την προλαβαίνουν και την πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ η Αννα και ο Δημήτρης προσπαθούν να προλάβουν τη Θάλεια πριν να είναι αργά για το παιδί της. Ο Αλέκος με τη σειρά του, που κινδυνεύει να καταστραφεί, σε μια ύστατη προσπάθεια να σώσει την καριέρα του, θα επισκεφθεί τον Αγγελο στη φυλακή: «Ηρθα να κάνουμε μια συμφωνία. Εσύ δεν θα πεις τίποτα κι εγώ θα σε βοηθήσω να αποδράσεις. Τι λες;», του προτείνει, όμως ο Αγγελος ψύχραιμος του λέει: «Κάνε το και βλέπουμε. Μόνο βιάσου». Αργότερα ο Αγγελος παραλαμβάνει στη φυλακή ένα δέμα το οποίο περίμενε με αγωνία. Ενα νομικό βιβλίο.

Δείτε επίσης: Αυτή η ηθοποιός μπαίνει στη σειρά και θα χωρίσει Δημήτρη και Άννα.

Ποια όμως θα βρεθεί νεκρή σε λίγες ημέρες στους Παγιδευμένους;

Ο Δημήτρης πρόκειται να περάσει πολύ δύσκολα, καθώς ένας θάνατος θα τον κάνει να καταρρεύσει ξαφνικά. Βλέπει σιγά σιγά την ζωή του να περνάει από το κακό στο χειρότερο.

Η Κατερίνα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και θα ζητήσει βοήθεια από τον Σταύρου προκειμένου να μην τα χάσει όλα. Η κατάσταση ωστόσο θα γίνει ακόμη πιο σοβαρή και δύσκολη λόγω του Ανδρέα. Σε κάποια στιγμή όμως τα ίχνη της θα εξαφανιστούν.

Ο Σταύρος σε απόγνωση θα ξεκινήσει να την ψάχνει, όμως θα ανακαλύψει κάτι που θα φέρει τραγικές αντιδράσεις και εξελίξεις...

Η Κατερίνα θα βρεθεί δολοφονημένη και το πένθος θα σκορπίσει στις ζωές πολλών, ειδικά του Δημήτρη που θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Παγιδευμένοι Κατερίνα νεκρή