Σασμός (18/1): Αργυρώ και Αστέρης κάνουν έρωτα - Σήμερα η σκηνή που θα καθηλώσει τους πάντες

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός (18/1): Αργυρώ και Αστέρης κάνουν έρωτα - Σήμερα η σκηνή που θα καθηλώσει τους πάντες

Ο Σταύρος μαθαίνει για την Αργυρώ και τον Αστέρη, ο Μαθιός και η Βασιλική για την Νάντια, Αιμιλία και Λευτέρης προχωρούν με το σχέδιό τους εναντίον του Φαρμάκη και οι εξελίξεις στη σειρά του ALPHA, Σασμός - που κατάφερε να ισοπεδώσει MasterChef και Survivor All Star - είναι καταιγιστικές.

Από την άλλη, λίγες ημέρες μετά θα δούμε την Αργυρώ να πενθεί και τον σπαραγμό για τον γιο της, Πετρή.

Οι σημερινές 18/1 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 60

Μια νέα σελίδα ξεκινά στη σχέση τους, όμως αυτό που φοβίζει και τους δύο είναι ότι τα νέα αυτά τα μαθαίνουν όλο και περισσότεροι στο χωριό. Ειδικά ο Αστέρης οδηγείται σε αδιέξοδο και δεν ξέρει τι να κάνει για να μη μάθει ποτέ για την εγχείρηση η Καλλιόπη. Η Αιμιλία και ο Λευτέρης προχωρούν με το σχέδιό τους εναντίον του Φαρμάκη, προσεγγίζοντας έναν απρόβλεπτο σύμμαχο.

Η Βασιλική βλέπει τον κόσμο της να καταρρέει μετά την κουβέντα που έχει με τον Ευθύμη, ο οποίος της αποκαλύπτει πως η Νάντια είναι παιδί του Μαθιού. Εκείνη με τη σειρά της μιλά στον άντρα της αναζητώντας την αλήθεια που προφανώς της κρύβει. Ο Μαθιός σοκάρεται και ζητά παραπάνω εξηγήσεις. Καλεί τη Νάντια και της λέει: «Δεν ήξερα τη μητέρα σου και ούτε τη γνώρισα ποτέ. Δεν ξέρω ακόμα ποιος σου έδωσε αυτές τις πληροφορίες αλλά δεν έχουν καμία βάση. Μια γυναίκα αγάπησα και την περίμενα είκοσι χρόνια. Και είναι η Βασιλική, Νάντια. Είμαι διατεθειμένος να κάνω ό,τι χρειαστεί για να σου αποδείξω πως δεν έχουμε την παραμικρή συγγένεια», της εξηγεί και η κοπέλα κλονίζεται.

Αναφέρει και στους δύο πως μια γυναίκα από το μαγαζί που δούλευε η μητέρα της τής έδωσε τις πληροφορίες και κυρίως το όνομά του, όμως εκείνος επιμένει πως δεν έχει δει ούτε μία φορά τη μητέρα της από κοντά. Η Βασιλική διατηρεί την ψυχραιμία της και βρίσκει έναν τρόπο για να λύσουν μια και καλή το θέμα της πατρότητας. Κάνοντας φυσικά τεστ DNA.

Ο φωτογράφος παραδίδει στον Σταύρο τις αποδείξεις της σχέσης της Αργυρώς με τον Αστέρη.

Αστέρης και Μαθιός ρίχνουν τον Σταύρο στον γκρεμό

Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο Σταύρος θα κατανοήσει ότι τα περιθώρια γύρω του στενεύουν και η Αργυρώ κοντεύει να λάβει και νόμιμα την πλήρη επιμέλεια του Πετρή. Τότε λοιπόν θα προβεί σε μια κίνηση που θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε όλους. Θα κλέψει το παιδί από το σπίτι της Μαρίνας ενώ αυτό θα κοιμάται και θα το κρύψει σε ένα κρησφύγετο που θα έχει δημιουργήσει στο βουνό. Εκεί, μακριά από όλους, θα νιώσει για λίγο ευτυχισμένος, όμως όταν η Μαρίνα και η Αργυρώ καταλάβουν ότι το παιδί λείπει από την κούνια του, θα ξεκινήσουν ένα ανθρωποκυνηγητό χωρίς τέλος.

Ο Αντώνης θα κινητοποιήσει δυνάμεις της αστυνομίας προκειμένου να τον εντοπίσουν, ενώ η Αργυρώ ανήμπορη να δεχτεί αυτό που της συμβαίνει, θα καλέσει στο τηλέφωνο τον Αστέρη. Αλλωστε είναι ο μόνος που μπορεί να την ηρεμήσει. Εκείνος θα βρεθεί κοντά της αμέσως προσπαθώντας να την ηρεμήσει. «Ο Αντώνης θα κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να σου φέρει πίσω το παιδί. Εχε του εμπιστοσύνη, Αργυρώ. Δεν θα γλιτώσει ο Σταύρος. Θα πρέπει πάντως να έχει πληγωθεί πολύ για να κάνει κάτι τέτοιο», θα της πει.

Σασμός: ΣΟΚ - Ο Σταύρος απαγάγει το παιδί της Αργυρώς!

Η πρώην αγαπημένη του θα βρεθεί κοντά στο να του αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με την πατρότητα του παιδιού, όμως τελικά δεν θα παρασυρθεί από το συναίσθημα που την κατακλύζει εκείνη τη στιγμή.

Σύμφωνα τώρα με τον Ανδρέα Θεοδώρου στο περιοδικό Τηλεόραση, Αστέρης και Μαθιός θα ψάξουν για τον Αστέρη και τελικά θα τον βρουν. Τρελαμένος ο Σταύρος θα δώσει το μωρό στον Βαγγέλη και θα μπει στο αυτοκίνητό του. Τότε θα ξεκινήσει κυνηγητό με σκοπό να τον πιάσουν...

Ξαφνικά Αστέρης και Μαθιός θα τον στριμώξουν κοντά σε γκρεμό, όμως για κακή τύχη του Σταύρου θα κάνει μια απότομη κίνηση και θα σύρει το αμάξι στον γκρεμό και θα χάσει τις αισθήσεις του.

Τα δυο αδέρφια θα τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η κατάσταση του θα είναι άσχημα. Ο Βαγγέλη λοιπόν που είναι καταρρακωμένος θα δώσει το παιδί στην Αργυρώ.