Παράδεισος των Κυριών (18/1): Σε μεγάλο κίνδυνο η Βικτώρια - Πηγαίνει στο γραφείο του Χριστόφορου και...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παράδεισος των Κυριών (18/1): Σε μεγάλο κίνδυνο η Βικτώρια - Πηγαίνει στο γραφείο του Χριστόφορου και...

Στο νέο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Τετάρτη 18/1 στη σειρά Παράδεισος των Κυριών οι εξελίξεις αναμένεται να είναι έντονες για άλλη μία φορά και κυρίως για την Αμαλία, η οποία ζορίζεται μετά το γάμο της με τον Πάρη...(δείτε εδώ την τηλεθέαση, που σημείωσε το χθεσινό επεισόδιο).

Οι εξελίξεις στο σημερινό (18/1) επεισόδιο στον Παράδεισο των Κυριών

Μέσα στο «Παράδεισο» γίνεται χαμός καθώς μπαίνουν ληστές, όμως τα πράγματα για τον ληστή δεν πάνε ακριβώς όπως τα έχει σχεδιάσει, καθώς βρίσκονται όλοι μέσα στο μαγαζί όπου επικρατεί πανικός και ο Μάρκος στην προσπάθειά του να τους σταματήσει, τραυματίζεται. Μάλιστα τα γεγονότα οδηγούν ακόμα και τη Σύρμω σχεδόν σε κατάρρευση, καθώς μέσα βρίσκεται και η κόρη της η Ζαχαρούλα: «Οϊ Παναγιά μου, το κορίτσι μου! Και σας το έλεγα εγώ να μην πάει να δουλέψει εκεί, μα δεν με ακούγατε. Τι θα κάνω τώρα;», φωνάζει πάνω στον πανικό της.

Στο μεταξύ η Ολγα για πρώτη φορά θα υποψιαστεί ποια μπορεί να είναι η αλήθεια που κρύβεται πίσω από το κτίριο του «Παραδείσου». Ο Αποστόλης φυτεύει μια υποψία στο μυαλό της Αμαλίας και ο Αγης με τις επιλογές του την εξοργίζει σε σημείο που την αναγκάζει να τον απειλήσει για να του βάλει μυαλό. Η Βικτώρια ζητάει μια μεγάλη χάρη από τον Χριστόφορο αλλά δεν έχει την ανταπόκριση που θα ήθελε, ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στο γραφείο του τη βάζει σε μεγάλο κίνδυνο. Την ίδια ώρα, ο Χριστόφορος παρασύρεται σε ένα μονοπάτι, αυτό της ερωτικής σχέσης με την Ντέπυ, που δεν πίστευε ποτέ ότι θα το ακολουθήσει.

Παράδεισος των Κυριών  - Aμαλία

Όσα θα δούμε την Πέμπτη (19/1)

Το μέλλον του «Παραδείσου» μοιάζει θαμπό μετά τις εξελίξεις και όλοι στέκονται δίπλα στον Ντίνο προσπαθώντας με όποιο τρόπο μπορούν να τον στηρίξουν. Την ίδια στιγμή ο Χριστόφορος βλέπει πως η απόφασή του να βοηθήσει την Ντέπυ, μπορεί να του βγει σε κακό, ενώ η Γεωργία ψάχνει παρηγοριά στον Αγη, εκείνος όμως φαίνεται πως έχει προχωρήσει παρακάτω και δεν θέλει πλέον να είναι μαζί της: «Γεωργία μου, μάλλον βιαστήκαμε λίγο. Καλό είναι να ξεκόψουμε, να χωρίσουμε μέχρι να καταλάβουμε τι πραγματικά θέλουμε», της λέει κυνικά και η κοπέλα φεύγει κλαίγοντας.

Στο μεταξύ το σχέδιο του Ζήση για να εμποδίσει τον Ντίνο από το να αποπληρώσει το χρέος του δεν πάει όπως το περίμενε. Ο Αποστόλης έρχεται σε δύσκολη θέση εξαιτίας του και για ακόμη μια φορά βρίσκεται απολογούμενος στην Ολγα και στον Πάρη: «Τι έχετε πάθει με τον “Παράδεισο”; Σας είπα ότι αυτή τη στιγμή δεν με συμφέρει να πάρω το μαγαζί από τον Παπακώστα. Γιατί δεν με εμπιστεύεστε; Ξέρω τι κάνω», τους λέει, αλλά μάλλον δεν τους πείθει . Η Αμαλία φτάνει στα όριά της μετά την αποκάλυψη που της κάνει ο Αποστόλης, έρχεται σε σύγκρουση με τον Πάρη και αποφασίζει να τον εγκαταλείψει. Θα καταφέρει ο Πάρης να την κρατήσει;