Χαμός στα γυρίσματα του Μαύρου Ρόδου - Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την σειρά του MEGA

Τις δημοσίευσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαμός στα γυρίσματα του Μαύρου Ρόδου - Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την σειρά του MEGA

Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο επέστρεψε την Δευτέρα 16/01 η αγαπημένη σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, με τις δυνατές εξελίξεις να συνεχίζονται και σήμερα.

Όσον αφορά τα όσα θα δούμε απόψε:

Στο σπίτι, ο Θέμης και η Κύρα θα έχουν μια έντονη συζήτηση. «Οι βρομοδουλειές σου σκότωσαν την κόρη μου», του φωνάζει και τα μάτια της πετάνε σπίθες μίσους. Εκείνος της απαντάει: «Ποτέ δεν θα έκανα κακό στην Αγγελική και το ξέρεις πολύ καλά! Εχεις καταλάβει πως στόχος δεν ήταν η Αγγελική, αλλά τα παιδιά μου; Είμαι σίγουρος πως ο Βίκος κρύβεται πίσω από αυτό, αλλά πώς έμαθε ότι όλη μου η οικογένεια βρισκόταν στη Γερακιανή για να κάνει το χτύπημα;», αναρωτιέται και ζητάει από την Κύρα κάτι που θα την αφήσει άφωνη. Στο μεταξύ, η Γιάννα αντιμετωπίζει ευθέως τον Γιώργο: «Ηξερες για τον Σταυρίνο και για μένα και ποτέ δεν μίλησες, έτσι; Μέχρι και κάμερα έβαλες στο σπίτι μας για να με παρακολουθείς και δεν ντράπηκες καθόλου. Μήπως ευθύνεσαι κιόλας για το ατύχημά του;», τον κατηγορεί και εκείνος δεν διστάζει να την απειλήσει: «Κλείσε το στόμα σου και μην πεις κουβέντα. Ξεχνάς μάλλον πως κυκλοφορείς ελεύθερη επειδή εγώ σε γλίτωσα από τα χειρότερα. Θα πρέπει να με ευγνωμονείς μια ζωή γι’ αυτό».

Η Ελισάβετ και ο Πέτρος περνούν για πρώτη φορά χρόνο μαζί στην Πάτρα και εκείνη τον στηρίζει πολύ στην απώλεια που βιώνει. Ωστόσο όλα χαλάνε όταν ο Γεράσιμος καταφτάνει και αφού κάνει σκηνή, απαιτεί να την πάρει πίσω στο μοναστήρι. Την ίδια ώρα, μια γυναίκα από το παρελθόν ξαναμπαίνει στη ζωή του Βίκου. Η Γιάννα αρχίζει να εμπιστεύεται όλο και περισσότερο τον Σαράντο σε σχέση με το παρελθόν της και εκείνος αποφασίζει να κάνει την εγχείρηση που θα τον κάνει να περπατήσει. Κι αυτό για να μπορεί να έχει όλες τις δυνάμεις του για να εκδικηθεί τον αδελφό του. Τα πνεύματα μεταξύ Παράσχου και Λουκά οξύνονται σε μεγάλο βαθμό καθώς και οι δύο προσπαθούν να επικρατήσουν και να κερδίσουν την εύνοια του Θέμη.

Διαβάστε επίσης: Η Ελισάβετ εγκαταλείπει το μοναστήρι και συγκατοικεί με τον Πέτρο!

Ολομόναχος στο σπίτι, ο Θέμης νιώθει πως δεν τον χωράει ο τόπος. Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνό του και είναι η ηγουμένη: «Εμαθα το δυσάρεστο που χτύπησε την οικογένειά σας. Ο Θεός να είναι μαζί σας και να σας δίνει δύναμη και κουράγιο! Είθε να συγχωρεθεί η ψυχή της, που ήταν βασανισμένη», λέει εκείνη, και ο Θέμης αφού την ευχαριστεί, στη συνέχεια τη ρωτάει να μάθει πως ξέρει ότι η Αγγελική δεν ήταν καλά. Εκείνη του απαντάει: «Είχε έρθει στο μοναστήρι με την κόρη σας και είχαμε κάνει μια συζήτηση όπου άνοιξε την καρδιά της...

Διαβάστε επίσης: Έκτακτη αλλαγή στο MEGA με το Μαύρο Ρόδο - Από τις 22/01 θα....

Ξέρετε, δύο πονεμένες ψυχές μπορούν να ξεχωρίσουν η μια την άλλη και η Αγγελική μού άνοιξε τη δική της γιατί κατάλαβε πως υπάρχει εμπιστοσύνη και κατανόηση». Ο Θέμης μετά από αυτό το τηλεφώνημα αποφασίζει να πάει στη Γερακιανή και στο μοναστήρι να την επισκεφθεί και να μάθει τι συνέβαινε με τη γυναίκα του. «Θέλω να μάθω τι είχατε πει με την Αγγελική! Είναι σημαντικό για εμένα να ξέρω», λέει στην ηγουμένη ο Θέμης και η σκηνή κάνει flashback στη συζήτηση των δύο γυναικών, τότε που η Αγγελική είχε επισκεφθεί πρώτη φορά το μοναστήρι και είχε ζητήσει να πιει κρασί. Ο Θέμης μαθαίνει τι ειπώθηκε ανάμεσα στις δύο γυναίκες και καταρρέει, αφού δεν μπορεί να αντέξει την απουσία της γυναίκας του!

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης από τα γυρίσματα του Μαύρου Ρόδου

Μάλιστα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα και δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες. Όπως είδαμε, στη μία εικόνα φωτογραφίζεται με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου και στην άλλη, είναι μαζί τους και ο ηθοποιός Ανδρέας Ζικούλης.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έγραψε χιουμοριστικά: «Εκτός μονής!!!! Σε λίγο θα βγούμε και στις αγορές!!!!».