Γη της Ελιάς: Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε από τον Βαγγέλη Κακουριώτη - Ανείπωτος θρήνος σκορπίζεται στη Μάνη

Το απόλυτο spoiler για την σειρά του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε από τον Βαγγέλη Κακουριώτη - Ανείπωτος θρήνος σκορπίζεται στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς είναι μία από τις σειρές των τελευταίων ετών που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό και αυτό φαίνεται και από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει (και ας έχει πέσει εξαιτίας του Survivor ή του Σασμού). Σε αυτή πρωταγωνιστούν πολύ μεγάλα ονόματα και ένα από αυτά, που έκανε την εμφάνισή του από τη νέα χρονιά, είναι αυτό του Βαγγέλη Κακουριώτη.

Ο ίδιος υποδύεται τον Κίμωνα, τον γιο του Δημοσθένη και της Ασπασίας, ο οποίος είναι πολύ ερωτευμένος με την Δήμητρα, η οποία είναι η αστυνομικός της περιοχής. Την Τετάρτη 18/1 ο ηθοποιός και τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην Ελένη του MEGA και προχώρησε σε δηλώσεις και αποκαλύψεις για το σίριαλ κάνοντας ένα τεράστιο spoil.

Το απόλυτο spoiler για την Γη της Ελιάς από τον Βαγγέλη Κακουριώτη

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως θα πέσει νεκρός από πυροβολισμούς και αιτία αυτού θα είναι το γεγονός πως ο πατέρας του είναι αρχηγός ενός κυκλώματος, ενώ αποκάλυψε και ποια θα είναι η αντίδραση και η κίνηση της τηλεοπτικής συντρόφου του (δείτε εδώ ποιον θα πατήσουν με αμάξι και θα τον πετάξουν στον γκρεμό).

«Ο Κίμωνας είναι ένας άνθρωπος που έχει ηθικούς φραγμούς. Δεν έχει μπερδέψει την ελευθέρια με την ελευθεριότητα και εγώ ήθελα να αποτυπώσω τη ζωή του. Στη σκηνή του πυροβολισμού, ήμασταν καθηλωμένοι με τον Κούλλη. Νομίζω ότι είναι καλό που ο ρόλος του Κίμωνα τελειώνει στην κορύφωσή του γιατί αφήνει κάτι πίσω του, μια στεναχώρια», είπε αρχικά.

Για τη σύντροφό του στη σειρά, επισήμανε: «Η Δήμητρα δε θα σταματήσει εάν δεν βρει την απάντηση για τον θάνατο του Κίμωνα».

Όσον αφορά στο συγκρότημα που τον έκανε γνωστό, τους «Boys and Noise», είπε: «Με τους ‘Boys and Noise’ έκανα μακροβούτι στα επαγγελματικά και τη δημοσιότητα σε μικρή ηλικία, οπότε έπρεπε να έχω βάσεις. Δε νιώθω ότι επειδή ασχολήθηκα από νωρίς με το τραγούδι έχασα κάτι από την παιδικότητά μου».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός εμφανίζεται με τον Στέλιο Ρόκκο και τη Λένα Ζευγαρά στην «Πύλη Αξιού» στη Θεσσαλονίκη.