Είχε γραφτεί πως θα πεθάνει αλλά... - Ο Θάνος Μπίρκος διαψεύδει το μεγαλύτερο spoil για τον Σασμό

«Ακόμα ένα στοιχείο που μπορώ να σας δώσω είναι πως...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είχε γραφτεί πως θα πεθάνει αλλά... - Ο Θάνος Μπίρκος διαψεύδει το μεγαλύτερο spoil για τον Σασμό

Ο Τόλης βγαίνει από τη φυλακή έχοντας στην τσέπη του ένα χαρτί που καίει. Αντίθετα, ο Θάνος Μπίρκος που τον υποδύεται είναι ενθουσιασμένος που θα δει τον ήρωά του εκτός κελιού, έτοιμο να αναζητά την αλήθεια και εκμυστηρεύεται τα πάντα, όσον αφορά τον Σασμό, στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό Tv24!

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Θάνου Μπίρκου

Τελικά ο ήρωάς σας θα αποφυλακιστεί. Θα περίμενε κανείς ότι θα πάει να βρει τη γυναίκα του...

«Είδατε; Και η ζωή του Τόλη κρύβει εκπλήξεις. Ο δρόμος του θα περάσει μέσα από την Ανω Ποριά και μάλιστα θα συναντήσει όλους αυτούς τους ωραίους ήρωες του χωριού».

Αρχικά γνωρίζουμε πως θα αναζητήσει τον Αστέρη! Θα του μιλήσει;

«Η αγωνία στον “Σασμό”, στα νέα επεισόδια θα φτάσει στο ζενίθ. Οι εκπλήξεις και η αγωνία έρχονται από εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Οι ανατροπές θα είναι συνεχείς. Δεν ξέρω αν θα μιλήσει στον Αστέρη όμως, πότε θα μιλήσει και τι θα του πει. Μάλλον έχουν άλλα ζητήματα προτεραιότητα».

Κουβαλάει ένα πολύ μεγάλο μυστικό ο Τόλης!

«Ετσι είναι. Η διαφορά με τον Μανόλη, που επίσης ξέρει, είναι ότι ο ήρωάς μου έχει προβεί σε μια πράξη για την οποία και μπήκε στη φυλακή, που έχει κάνει το μυαλό του να τρέχει με μεγαλύτερο ρυθμό από αυτό του Μανόλη».

Και με τον Μαθιό όμως έχει κάτι κοινό!

«Και οι δύο σκότωσαν για τον έρωτα».

Εχει όμως την πρόθεση να μιλήσει;

«Την έχει, ναι. Οπως έχει και πολλές άλλες προθέσεις. Κυρίως όμως έχει την πρόθεση να δοκιμάσει ό,τι φαγητό του μαγειρέψει η Καλλιόπη».

Εχει γίνει γνωστό πως εκείνη μάλιστα θα τον φιλοξενήσει!

«Η αλήθεια είναι πως θα περάσει από το σπίτι της Καλλιόπης, θα φτάσει μέχρι και την πισίνα της».

Μήπως εκείνη τον σπρώξει στην πισίνα να πνιγεί; Φήμες θέλουν την Καλλιόπη να «τρώει» τον Τόλη!

«Δεν έχω καμία τέτοια πληροφορία. Μου φαίνεται απίθανο».

Η Καλλιόπη γνωρίζει ότι ο Τόλης ξέρει ποιος σκότωσε τον Στεφανή;

«Θα το δούμε αυτό. Δεν μπορώ να σας πω πολλά, όμως στη διαδρομή του Τόλη, μέχρι δηλαδή να φτάσει στην Καλλιόπη, μπορεί να συναντήσει και άλλους ανθρώπους, όχι ιδιαίτερα φιλικούς προς εκείνον».

Οπως τον Μαθιό;

«Μπορεί να συναντήσει και τον Μαθιό. Μπορεί και όχι. Θα δει τον φίλο του τον Αστέρη μετά από καιρό και το σημαντικό είναι πως πλέον ο Τόλης θα είναι ελεύθερος. Μην το ξεχνάτε αυτό. Ακόμα ένα στοιχείο που μπορώ να σας δώσω είναι πως θα τον καλοδεχτούν όλοι στο χωριό. Θα έρθει σε επαφή με πολύ κόσμο. Είναι ένας ωραίος ήρωας και προσπαθεί να είναι και δίκαιος. Αυτό θα προσπαθήσει να είναι πηγαίνοντας στην Ανω Ποριά».

Θα προλάβει να είναι μέχρι το τέλος;

 Ο Θάνος Μπίρκος διαψεύδει το μεγαλύτερο spoil για τον Σασμό

«Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Θα υπάρχουν εκπλήξεις μέχρι το τέλος, σε ό,τι αφορά στον ήρωά μου. Με ενδιαφέρουν τα σχόλια του κοινού όταν δει τον Τόλη εκτός φυλακής».

Τελικά τη γυναίκα του θα την αναζητήσει;

«Μέχρι το σημείο που γνωρίζω και έχουμε γυρίσει, συμβαίνουν τόσα πολλά που δεν του επιτρέπουν να ανατρέξει στις προσωπικές του υποθέσεις».

Αρα, πάει στην Ανω Ποριά για να μείνει!

«Πάει στην Ανω Ποριά για να δει τον φίλο του Αστέρη, έχοντας στην τσέπη του το βάρος του γράμματος. Παράλληλα θα συμβούν πάρα πολλά. Εχει ωραία μέρη η Ανω Ποριά πάντως».

Δεν τον τρομάζουν οι βεντέτες και ό,τι άλλο συμβαίνει στο χωριό;

«Από ένα περιβάλλον φυλακής προέρχεται ο Τόλης. Λέτε να τον τρομάζουν οι βεντέτες ενός χωριού; Το έχει πει άλλωστε πολλές φορές πως τα δεσμά της φυλακής δεν είναι τόσο σκληρά όσο τα δεσμά του έξω κόσμου».

Θα αποκτήσει άλλους φίλους;

«Θα αναγνωρίσει την αγάπη κάποιων χαρακτήρων. Θα του συμβούν κάποια πράγματα που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ, αλλά που όταν τα δούμε να συμβαίνουν θα καταλάβουμε πως έχουν λογική».

Σίγουρα πάντως θα έρθει σε επαφή με την Αιμιλία και τη Στέλλα. Η πρώτη τον βοήθησε να βγει από τη φυλακή, ενώ η δεύτερη θα προσπαθήσει να μάθει τι έκρυβε ο Κώστας.

«Ο στόχος και των δθθο είναι να μάθουν την αλήθεια, δηλαδή ποιοι φάγανε τον Κώστα και αν τελικά έδωσε ο Παύλος την εντολή. Ακόμα τίποτα από τα δύο δεν έχουν γίνει γνωστά. Εχουμε πολύ δρόμο ακόμη».

Αλλα μυστικά κρυμμένα έχει;

«Νομίζω πως ο μεγαλύτερος άσος στο μανίκι του Τόλη είναι να μη μιλήσει. Ως Θάνος θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να πει ότι δεν αξίζει να ανακατεύεται. Θα τους χαιρετίσει όλους και θα φύγει. Και αυτό για να σώσει τν ζωή του. Ξέρει πολύ καλά ότι κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή».

Στον έρωτα του Αστέρη με την Αργυρώ θα πάρει μέρος;

«Γυρίσαμε κάποιες σκηνές με τον Ορφέα, που μου θύμισαν εκείνες στη φυλακή. Εχουν να βρεθούν τόσο καιρ. και βέβαια ο Αστέρης θα τον ενημερώσει. Θα μιλήσουν για την Αργυρώ και φυσικά ο Τόλης θα κινηθεί συμβουλευτικά υπέρ του Αστέρη».

Ποιο θα ήταν ένα όμορφο τέλος για τον Τόλη;

«Εχει πολλά να δώσει ακόμα αυτός ο ήρωας. Αλλά αν μου δινόταν η ευκαιρία θα ήθελα ο Τόλης μέσα του να καλύψει την αλήθεια για όλους. Να ανακαλύψει και την πρόθεση που είχαν οι χαρακτήρες πριν κάνουν κάτι. Περισσότερο τον νοιάζουν η αλήθεια και η δικαιοσύνη».