Η δική μας οικογένεια (19/1): Τέλος τα ψέματα! Η Αγγελική κάνει ερωτική εξομολόγηση στο Δημήτρη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η δική μας οικογένεια (19/1): Τέλος τα ψέματα! Η Αγγελική κάνει ερωτική εξομολόγηση στο Δημήτρη

Στο νέο επεισόδιο, που θα παρακολουθήσει το κοινό την Πέμπτη 19/1 στη σειρά η Δική μας οικογένεια αναμένεται να δει μια μεγάλη αποκάλυψη από τη μεριά της Αγγελίκης στο Δημήτρη, αφού του αποκάλυψε τα πάντα για εκείνη...(δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (19/1) εξελίξεις στη Δική μας οικογένεια

Ο Δημήτρης κι η Αγγελική προσπαθούν να μιλήσουν και να αποφασίσουν αν μπορούν να βάλουν στην άκρη το ερωτικό, για να μπορέσει η Αγγελική να επιστρέψει ως οικιακή βοηθός στην οικογένεια των Μακρήδων. Η Νεφέλη αγχώνεται αν ο αγώνας μότοκρος που έρχεται θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση της με τον Ορέστη μιας και πάντα με αφορμή πράγματα που γίνονται στους αγώνες, οι δυο τους τσακώνονται και χωρίζουν.

Ο Αντρέας αντιμετωπίζει την Καίτη σε σχέση με την εγκυμοσύνη της, την ίδια ώρα που ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να γίνει "παππούς" και προσπαθεί να βρει ποια πρέπει να είναι η στάση του αν η Καίτη είναι όντως έγκυος με το παιδί του Αντρέα.

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 20/1

Η οικογενειακή φωτογραφία που περιέχει την Αγγελική αλλά όχι την Ειρήνη, γίνεται τεράστιο θέμα στη «Δική μας Οικογένεια», και ήρθε η ώρα των μεγάλων συγκρούσεων καθώς Ειρήνη-Μάρθα απαιτούν να φύγει η φωτογραφία, ενώ τα παιδιά της οικογένειας δεν το δέχονται, με τον Δημήτρη να βρίσκεται ανάμεσα στα αντίπαλα στρατόπεδα, προσπαθώντας να βγάλει την οικογένεια αλώβητη απ’ τα πυρά.

Η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη ανάμεσα στην Αλεξάνδρα και Μιχάλη, που φοβούνται ότι ίσως Παύλος και Μυρτώ καταλάβουν ότι πέρασαν μια νύχτα μαζί. Και δυο Αραβες κάνουν μια απρόσμενη επίσκεψη στη Μάρθα..