Αυτή η νύχτα μένει (20/1):Τραγικές ώρες για την Μυρτώ - Την βιάζει ο...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή η νύχτα μένει (20/1):Τραγικές ώρες για την Μυρτώ - Την βιάζει ο...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην σειρά Αυτή η νύχτα μένει. Η Νίτσα ανακοινώνει στον Γιώργη πως φεύγει από το Αγρίνιο, ενώ από την άλλη η Μυρτώ πέφτει θύμα βιασμού από ένα πρόσωπο που είναι ικανό να κάνει τα πάντα. Να σημειωθεί πως... η Μαρίνα είναι ζωντανή.

Οι σημερινές 20/1 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει

Επεισόδιο 32

Με όλα αυτά να συμβαίνουν, η Νίτσα αποφασίζει την αναχώρησή της από το Αγρίνιο προκαλώντας το απελπισμένο ξέσπασμα του Γιώργη: «Όχι, Νιτσάκι μου, όχι! Μη μου το κάνεις αυτό! Γιατί, ρε Νιτσάκι; Γιατί με παρατάς; Δεν μπορεί να φεύγεις έτσι με ελαφρά τη καρδία», της λέει και εκείνη παλεύει να κρατηθεί ήρεμη: «Αυτό είναι το σωστό που πρέπει να κάνω! Ετσι είμαι εγώ, Γιώργη, σου το είχα πει, φτερό στον άνεμο, δεν μπορώ τα καλούπια και τη συνήθεια». Ο Γιώργης συνεχίζει: «Μαζί μου δεν θα βαρεθείς ποτέ, θα έχεις τον ουρανό με τ’ άστρα, ό,τι αγαπάει η ψυχή σου, σε σέβομαι, σε εκτιμάω, σ’ αγαπάω... Μη μ’ αφήνεις, ρε Νιτσάκι μου», την ικετεύει και εκείνη συγκλονίζεται από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, όμως ξέρει πως το σωστό είναι να φύγει.

Ο Στέλιος ετοιμάζεται για τη μετάθεση, αλλά η ζωή είναι όλο ανατροπές κι ο Μίλτος φαίνεται έτοιμος να ξεπεράσει κάθε όριο. Ο φόβος της μητέρας του για το τι άλλο είναι ικανός να κάνει ολοένα και μεγαλώνει. Και τελικά οι φόβοι της βγαίνουν αληθινοί. Το βράδυ ο Μίλτος πάει στο μαγαζί του Στρατή και πίνει πολύ. Το βλέμμα του πέφτει πάνω στη Μυρτώ και την πλησιάζει να της μιλήσει, αλλά εκείνη τον διώχνει. Είναι σε κακό κέφι μετά τον χωρισμό της με τον Μανωλάκη. Ο Μίλτος αποφασίζει να την κάνει δική του.

Ετσι στήνει καρτέρι έξω από το μαγαζί και την ακολουθεί, βρίσκοντας την ευκαιρία που περίμενε. Την αρπάζει και τη βιάζει. Η Μυρτώ είναι ανυπεράσπιστη και κανείς δεν μπορεί να τη βοηθήσει. Είναι ένα ράκος! Η ζωή της έχει διαλυθεί! Δεν μπορεί να μιλήσει σε κανέναν καθώς νιώθει ντροπή και μπροστά στον πατέρα της σφίγγει τα δόντια για να κρύψει τον εφιάλτη που βιώνει. Σαν κυνηγημένο αγρίμι ο Μίλτος πέφτει στα πόδια της μητέρας του. Την ίδια ώρα ο Τάσος δοκιμάζει το γαμπριάτικο κοστούμι του, ενώ ο Χρήστος πιστεύει πως κατάφερε να κατασιγάσει τις ανησυχίες της Φωτεινής, όμως για εκείνη η συνωμοσία γίνεται ολοφάνερη.

Οι νέοι έρωτες της σειράς

Σταύρος - Ζέτα

Ο Στρατής «βάζει στον πάγο» τη Ζέτα, η οποία είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τον έρωτά της για εκείνον να πάει στράφι. Θέλει να παλέψει για να καταφέρουν στο τέλος να κερδίσουν! Την ίδια στιγμή ο Σταύρος εκφράζει το ενδιαφέρον του για εκείνη κι αυτή δείχνει να ενδίδει στο φλερτ του, περισσότερο για να πληγώσει τον Στρατή. Ετσι αρχίζει να περνάει χρόνο με τον Σταύρο και να δέχεται τις προσκλήσεις του για βόλτα, μέχρι που σε μια από αυτές εκείνος τη φιλάει. Το μυαλό της μπερδεύεται ακόμα περισσότερο όταν η Νίτσα της επισημαίνει πόσο φυσιολογικό είναι αυτό που έχει με τον πιανίστα παρά με τον Στρατή. Και η αλήθεια είναι πως και εκείνη βλέπει διαφορές, αλλά το δίλημμα είναι μεγάλο. Να ζήσει τον έρωτα και όπου οδηγήσει με τον Στρατή ή να παρακούσει την καρδιά της για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον.

Χρήστος - Βάσω

Τα μέτωπα που έχουν ανοίξει ενάντια στον Χρήστο είναι πλέον πολλά. Ο Στρατής, ο Αλέξανδρος, οι κόρες του, ο Στέλιος, ο Γιώργης, αλλά και οι πολιτικοί του αντίπαλοι, όλοι έχουν έναν λόγο να είναι εναντίον του. Αλλωστε οι δικές του κινήσεις είναι εκείνες που οδήγησαν τους πάντες προς αυτή την κατεύθυνση. Ο μόνος άνθρωπος που τον βλέπει διαφορετικά και που προσπαθεί να του ανοίξει την καρδιά είναι η Βάσω, με την οποία έχουν πολλά κοινά. Η ζεστασιά, το χαμόγελό και καλοσύνη της τον έχουν κερδίσει και τίποτα δεν φαίνεται να χαλάει αυτό που έχουν...

Παντελής - Εύη

Μπορεί η γνωριμία τους να ξεκίνησε με κόντρα και ο ένας να την έλεγε στον άλλον, αλλά όπως μαθαίνουμε, ο Παντελής και η Εύη θα γίνουν ζευγάρι. Ηδη είδαμε πως θα δουλεύουν πια μαζί στην αρχαιολογία, ενώ στα νέα επεισόδια που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται σε μερικές εβδομάδες θα δούμε και πώς θα αναπτυχθεί το ειδύλλιό τους που θα καταλήξει σ’ έναν μεγάλο έρωτα, με πολλά όμως σκαμπανεβάσματα.