Τρία Μίλια (20/01): Η παρουσία του θα ταράξει τη Φωτεινή - Εμφανίζεται ο...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τρία Μίλια (20/01): Η παρουσία του θα ταράξει τη Φωτεινή - Εμφανίζεται ο...

Ενδιαφέρουσες είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό 20/01 επεισόδιο της σειράς του STAR, Τρία Μίλια (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Οι σημερινές 20/01 εξελίξεις στα Τρία Μίλια

Επεισόδιο 153

Τα νέα για το ιατρικό λάθος του Μιχάλη διαδίδονται στο νησί. Ο Μιχάλης προσπαθεί να πείσει τη Φωτεινή πως δεν ήταν δική του η ευθύνη, αλλά εκείνη δυσκολεύεται να τον πιστέψει. Η εμπιστοσύνη του Γεράσιμου στην Κάτια έχει κλονιστεί, μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για τον Νικόλα. Εκείνη αντιλαμβάνεται την παγωμένη συμπεριφορά του Γεράσιμου και καταφεύγει στον Ευθύμη, προκειμένου να την βοηθήσει με το θέμα της μνήμης της.

Η Μάνια κατηγορεί την Φωτεινή για τη σκληρή στάση που κρατάει απέναντι στον Μιχάλη. Η Εύα αποκαλύπτει στον Πέτρο και τον Νικόλα όλη την αλήθεια για τους λόγους που την οδήγησαν να τους εγκαταλείψει. Η Βασιλική προσπαθεί να πείσει την Ελένη να συγχωρήσει το Χάρη, αλλά τελικά αυτό συμβαίνει ύστερα από μια ραδιοφωνική παρέμβαση της Άρτεμης. Όσο ο Χρόνης αναρρώνει, τον επισκέπτεται στην κλινική ένας δικηγόρος, με μυστηριώδεις προθέσεις. Η παρουσία του εκεί θα ταράξει τη Φωτεινή.

Τι θα δούμε στο επόμενο 23/01 επεισόδιο

Επεισόδιο 154

Ο Χρόνης παραμένει αναποφάσιστος για το αν θα υποβάλλει μήνυση στην κλινική. Η Μάνια επισκέπτεται τον Μιχάλη και του δηλώνει πως βρίσκεται στο πλευρό του. Η Εύα ετοιμάζεται να φύγει από τη Δρακόνησο και αποχαιρετάει όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο Τίμος δίνει στον Ευθύμη τα έγγραφα με τις αποδείξεις για την υπεραλίευση και εκείνος ολοκληρώνει και δημοσιεύει το άρθρο του. Η Ελένη κάνει ένα δώρο στον Χάρη και του ζητά να μην έχουν μεταξύ τους μυστικά από το παρελθόν. Η Φωτεινή δικαιολογεί τους ασθενείς