Η δική μας οικογένεια (20/1): Ήρθε η ώρα των μεγάλων συγκρούσεων καθώς Ειρήνη-Μάρθα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Open

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Η δική μας οικογένεια (20/1): Ήρθε η ώρα των μεγάλων συγκρούσεων καθώς Ειρήνη-Μάρθα

Παρασκευή (20/1) σήμερα και η αγαπημένη καθημερινή σειρά του Open, «Η δική μας οικογένεια» έρχεται με ένα ακόμη πιο δυναμικό επεισόδιο για να κλείσει "σωστά" η εβδομάδα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πω πήγε από τηλεθέαση), η Νεφέλη αγχώνεται αν ο αγώνας μοτο κρός που έρχεται θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση της με τον Ορέστη μια και πάντα με αφορμή πράγματα που γίνονται στους αγώνες, οι δυο τους τσακώνονται και χωρίζουν. Ο Αντρέας αντιμετωπίζει την Καίτη σε σχέση με την εγκυμοσύνη της, την ίδια ώρα που ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να γίνει Σαπαππούς και προσπαθεί να βρει ποιος πρέπει να είναι η στάση του αν η Καίτη είναι όντως έγκuος με το παιδί του Αντρέα.

Αναλυτικά οι σημερινές 20/1 εξελίξεις για την σειρά «Η δική μας οικογένεια»

Επεισόδιο 75

Η οικογενειακή φωτογραφία που περιέχει την Αγγελική αλλά όχι την Ειρήνη, γίνεται τεράστιο θέμα στη «Δική μας Οικογένεια», και ήρθε η ώρα των μεγάλων συγκρούσεων καθώς Ειρήνη-Μάρθα απαιτούν να φύγει η φωτογραφία, ενώ τα παιδιά της οικογένειας δεν το δέχονται, με τον Δημήτρη να βρίσκεται ανάμεσα στα αντίπαλα στρατόπεδα, προσπαθώντας να βγάλει την οικογένεια αλώβητη απ’ τα πυρά.

Η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη ανάμεσα στην Αλεξάνδρα και Μιχάλη, που φοβούνται ότι ίσως Παύλος και Μυρτώ καταλάβουν ότι πέρασαν μια νύχτα μαζί. Και δυο Αραβες κάνουν μια απρόσμενη επίσκεψη στη Μάρθα..