Τα Νούμερα (20/1): Ο Φοίβος και ο Τζόναθαν αποφασίζουν να καλέσουν τη Μαρίζα Ρίζου στη «Μάντρα»

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τα Νούμερα (20/1): Ο Φοίβος και ο Τζόναθαν αποφασίζουν να καλέσουν τη Μαρίζα Ρίζου στη «Μάντρα»

Ο κακός "χαμός" στην «Μάντρα» της εβδομαδιαίας σειράς στην ΕΡΤ, «Τα Νούμερα» με τον Φοίβο Δεληβοριά να υποδέχεται μια νέα καλεσμένη, η οποία θα δώσει "πόνο" με την φωνάρα της.

Στο προοηγούμενο επεισόδιο (δείτε πως πήγε από τηλεθέαση) είδαμε τον Πάνο Μουζουράκη, να ξετρελαίνει το κοινό του νυχτερινού μαγαζιού και να τους ξεσηκώνει όλους με την μουσική του, αλλά η Μαρίζα Ρίζου θα δώσει μια πιο έντεχνη νότα.

Αναλυτικά η η εμφάνιση της Μαρίζας Ρίζου στο «Τα Νούμερα»

Ο Φοίβος και ο Τζόναθαν αποφασίζουν να καλέσουν τη Μαρίζα Ρίζου στη «Μάντρα». Ο Θανάσης όμως, που έχει μόλις ξεκινήσει σπουδές Ιστορίας στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, ανακαλύπτει -ή πιστεύει πως ανακαλύπτει- κάτι παράξενο (και ενδεχομένως φρικτό) που την αφορά. Συμβουλεύει λοιπόν και τους δύο, η Μαρίζα να μη βρεθεί στον χώρο τους γιατί θα τους φέρει κακή τύχη.

Στο μεταξύ, ο Φοίβος κλείνεται για πολλές ώρες σ’ ένα ασανσέρ με τον Μενέλαο και αναγκάζονται επιτέλους να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον. Ο Τζόναθαν φεύγει από το σπίτι της Δανάης θεωρώντας πως εκείνη τον απατά με τον Φοίβο αλλά δεν της λέει κουβέντα. Ο Ζερόμ αποφασίζει να εξομολογηθεί τον έρωτά του στην Κίρμπυ και ο Παντελής είναι απολύτως πεπεισμένος πως η Ρίζου «καίγεται» για κείνον.

Οτι τον θέλει και τον ποθεί. Ολα όμως θα λυθούν όπως πάντα με ένα λάιβ - λίγο πιο «αιμοβόρο» από ό,τι συνήθως.