«Μεγάλες σκηνές θρήνου! Θα σκοτωθεί ο...» - Πένθος στην Γη της Ελιάς!

Η σοκαριστική αποκάλυψη της Βάσιας Παναγοπούλου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μεγάλες σκηνές θρήνου! Θα σκοτωθεί ο...» - Πένθος στην Γη της Ελιάς!

Στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 20/01 η Βάσια Παναγοπούλου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο της στη «Γη της Ελιάς», την προσωπική της ζωή και τα παιδιά της.

Η σειρά του MEGA έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό (δείτε εδώ ωστόσο τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στο twitter με την λεσβιακή σκηνή) και φροντίζει σε κάθε επεισόδιο να αφήνει τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό. Μάλιστα, οι εξελίξεις που έρχονται την επόμενη εβδομάδα είναι καταιγιστικές.

Η Ολγα έχει πλέον βάσιμες υποψίες πως ο Αρης είναι ο Νικόλας Γαλάνης και κάνει τα πάντα για να το αποκαλύψει, ενώ ο Αρης από την πλευρά του κάνει ό,τι μπορεί για να την αποτρέψει. Κι όσο η Ρένα είναι ακόμα εξαφανισμένη, ο Στέφανος και η Ελπίδα τελικά χωρίζουν.

Η Μυρτώ χάνει ξαφνικά το χειρόγραφό της και μαζί την ευκαιρία να ξεσκεπάσει την Ολγα στους δημοσιογράφους. Ο Αντώνης, που ανησυχεί για την εξαφάνιση της Ρένας, αναστατώνεται όταν παίρνει κάποιες φωτογραφίες της και καταλαβαίνει πως έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Διαβάστε επίσης: Γη της Ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Φονιάς ο Χρήστος

Στο μεταξύ, η διαμάχη μεταξύ Ελπίδας και Στέφανου όλο και κορυφώνεται, με τον Κωστή να ρίχνει όλη την ευθύνη στη μητέρα του: «Θέλω να μείνω με τον μπαμπά, δεν θέλω να είμαι μαζί σου. Εσύ φταις που χωρίζετε, εσύ φταις για όλα», της φωνάζει και εκείνη βρίσκεται σε απόγνωση. Παράλληλα ζητά βοήθεια από τον Ορέστη για την εξαφάνιση του Αρη κι εκείνος της λέει να του βρει στοιχεία από το παρελθόν του. Ετσι, μια παλιά φωτογραφία του Μιχάλη θα βάλει σε νέες υποψίες την Ελπίδα για το οικογενειακό περιβάλλον του Αρη.

Κι ενώ ο Στέφανος βρίσκεται απρόσμενα μπροστά στον τραυματισμένο Αρη, η Μυρτώ θα δώσει στον Ορέστη στοιχεία από τα παλιά, που μπορεί να αποδειχθούν ολέθρια για την Ολγα. Εκείνος πάει να τη βρει και την κατηγορεί ανοιχτά για την απαγωγή του Νικόλα. «Εχεις σχέση με την απαγωγή του Νικόλα Γαλάνη;», τη ρωτάει ευθέως και εκείνη τα χάνει: «Οχι φυσικά, πώς σου ήρθε αυτό;», του τονίζει και εκείνος της δείχνει τα στοιχεία που έχει και που δείχνουν πως είχε σχέση με τον Πέτρο Γαλάνη. «Είχα κρυφό δεσμό με τον Πέτρο Γαλάνη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έκλεψα τον γιο του», απαντάει η Ολγα.

Ο Στέφανος βλέπει έκπληκτος ότι ο άνθρωπος που τον καλεί ο κυνηγός για να περιθάλψει, είναι ο Αρης που δεν έχει τις αισθήσεις του. Την ίδια ώρα, η Χριστίνα προειδοποιεί τον Μιχάλη, πως αν δεν πει αυτός την αλήθεια για τον Αρη στην Ολγα, θα το κάνει αυτή. «Δώσε μου λίγο χρόνο και θα το κάνω, όχι τώρα όμως. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή! Σου υπόσχομαι όμως πως θα το κάνω», της λέει και η Ολγα που τους βλέπει να μιλάνε με ένταση, παραξενεύεται. Η Ελπίδα βλέπει μια φωτογραφία του Αρη με τον Μιχάλη και την υποτιθέμενη μητέρα του και αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά… Το εκμυστηρεύεται στην Ολγα που την ακούει σκεφτική, ενώ η επόμενη κίνηση της Ελπίδας είναι να δώσει τη φωτογραφία στον Ορέστη, ζητώντας του να μάθει ό,τι μπορεί για τη γυναίκα της φωτογραφίας.

Θρήνος στην Γη της Ελιάς

Η Βάσια Παναγοπούλου, λοιπόν, αποκάλυψε:

«Μου λένε ‘αχ βλέπουμε τη ‘’Γη της Ελιάς’’, τρελαινόμαστε, πότε θα ξυπνήσει αυτή η Ασπασία;’. Η Ασπασία στη ‘Γη της Ελιάς’ θα καταλάβει κάποια στιγμή τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι της. Στη ‘Γη της Ελιάς’ θα σκοτωθεί ο γιος μου, ο Κίμωνας. Θα αντιμετωπίσω τον θάνατό του με μεγάλες σκηνές θρήνου. Μετά τις σκηνές του θανάτου του, στο σπίτι μου πεταγόμουν στον ύπνο μου, γιατί έχω δύο γιους κι εγώ».

Διαβάστε επίσης: Γη της Ελιάς: Σκληρό φονικό - Τον πατάει με το αμάξι και τον ρίχνει στο γκρεμό

Για την οικογένειά της και τον μεγάλο της γιο, είπε: «Είμαι μαμά του ‘Ζακέτα να πάρεις’. Ο γιος μου έγινε 18 και μου λέει πως δε θα μου ξαναπάρει την άδεια. Την επόμενη ημέρα αρρώστησε όμως με ζητούσε».

Αναφορικά με την επαγγελματική σταδιοδρομία που θα ακολουθήσει: «Ο γιος μου δε θα γίνει ηθοποιός. Η μαμά μου αντιδρούσε για εμένα αλλά της την έφερα. Έδωσα κρυφά από εκείνη στην δραματική σχολή. Από όταν σπούδαζα, η μαμά μου σταμάτησε να με στηρίζει οικονομικά. Πήγα κλαίουσα στον Μιχάλη Ασλάνη και μου είπε ‘τι να σε κάνω που δεν είσαι και ψηλή;’ και έκανα φωτογραφήσεις».

Για τους γάμους της είπε: «Στις σχέσεις και τους γάμους δεν είχα τόσο ταλέντο όσο ίσως έχω στη δουλειά μου. Έχω 3 παιδιά, άρα έχω εκπληρώσει το πιο σημαντικό ως αποστολή στη ζωή. Αν έρχεται η ώρα που το ‘μαζί’ είναι χειρότερη μοναξιά από το ‘μόνος’, εκεί πρέπει να φύγεις, αν θέλεις να έχεις την αξιοπρέπειά σου».

Για την «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου: «Πολύ θα ήθελα να δουλέψω ξανά με τον Πάνο Μιχαλόπουλο. Με κανέναν δεν έχω επαφές από την εποχή του κινηματογράφου, δεν είναι εύκολο να είμαστε παρέες. Την εποχή εκείνη όταν βγαίναμε παρέα, γινόταν το έλα να δεις. Σκίζανε το πουκάμισο του Γαρδέλη για να πάρουν ένα κομματάκι».