Η δική μας οικογένεια (23/1): Ο Δημήτρης πιέζει τον Αντρέα να πάρει δραστικές αποφάσεις - Θα γίνει πατέρας;

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η δική μας οικογένεια (23/1): Ο Δημήτρης πιέζει τον Αντρέα να πάρει δραστικές αποφάσεις - Θα γίνει πατέρας;

Απολαυστικό θα είναι το επεισόδιο της Δευτέρας 23/1 στη σειρά η Δική μας οικογένεια, καθώς ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να γίνει παππούς και προσπαθεί να βρει ποιος πρέπει να είναι η στάση του αν η Καίτη είναι όντως έγκuος με το παιδί του Αντρέα (δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε τηλεθέαση).

Οι σημερινές (23/1) εξελίξεις για τη σειρά η Δική μας οικογένεια

Η Ειρήνη εκνευρίζεται όταν βλέπει την οικογενειακή φωτογραφία που έβγαλε ο Δημήτρης με την Αγγελική και τα παιδιά, αλλά η Ευδοκία την παρακινεί να παραμερίσει την οργή της για να μάθει αν η Φωτεινή είναι έγκυος με το παιδί του Αντρέα. Ο Διονύσης προειδοποιεί την Αγγελική ότι δεν αντιδρά καλά στην απόρριψη και δεν είναι υπεύθυνος για ό,τι συμβεί απο δω και πέρα.

Ο Παύλος υποψιάζεται ότι η Φωτεινή έχει κάποιο αγόρι και την πιέζει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο να του εξομολογηθεί την αλήθεια. Κι ο Αντρέας συζητά με τον Δημήτρη για να αποφασίσει τι θα συμβεί αν η Καίτη είναι έγκυος.

Όσα θα δούμε την Τρίτη 24/1 στη σειρά

Δυο Αραβες κι ένας πελαργός επισκέπτονται τη "Δική μας Οικογένεια". Δυο άγνωστοι Άραβες χτυπάνε επίμονα την πόρτα της Μάρθας και εκείνη ζητάει τη βοήθεια της Ειρήνης που όμως είναι απασχολημένη στη δουλειά και στέλνει τον Παύλο να βοηθήσει τη μητέρα της. Η είδηση για το παιδί του Αντρέα ταξιδεύει στους χαρακτήρες της σειράς, με τις μισές ιστορίες να θέλουν για μητέρα του παιδιού την Καίτη και τις άλλες μισές τη Φωτεινή.

Ο Παύλος ένα βήμα πριν το έμφραγμα που θα γίνει παππούς, η Φανή έτοιμη για καρδιακό όταν μαθαίνει ότι ο Αντρέας θα γίνει μπαμπάς και η Καίτη έρχεται αντιμέτωπη με τη Φωτεινή σε μια συνάντηση που θα καταλήξει σε χειροδικία. Και ο Δημήτρης παίρνει την άδεια του Αντρέα να τον βοηθήσει για πρώτη φορά, ξεκαθαρίζοντας το θέμα της εγκυμοσύνη της Καίτης. Και ο Αντρας με το Καπέλο κάνει μία ακόμα εμφάνιση, δημιουργώντας όμως περισσότερα ερωτήματα από ό,τι απαντήσεις.