Τρία μίλια (24/1): Ο Μιχάλης απιστεί ξανά - Το φιλί που θα φέρει τα πάνω κάτω

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τρία μίλια (24/1): Ο Μιχάλης απιστεί ξανά - Το φιλί που θα φέρει τα πάνω κάτω

Αποκαλυπτικές θα είναι και σήμερα 24/1 οι εξελίξεις στα Τρία Μίλια, καθώς ο Μιχάλης επισκέφθηκε τη Μάνια και οι δυο τους φιλήθηκαν. Εκείνος το μετάνιωσε αμέσως, ωστόσο η κίνησή του αυτή δεν ήταν τόσο απλή....(δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (24/1) εξελίξεις στα Τρία μίλια

Ο Τίμος και η Δέσποινα περνούν ένα ερωτικό βράδυ μαζί. Αμέσως μετά, όμως, ο Τίμος ανακαλύπτει έγγραφα αίτησης διαζυγίου. Ο Νικόλας συγκινείται όταν τον πληροφορούν ότι το καΐκι του έχει επισκευαστεί, αλλά στη βόλτα που πηγαίνουν μαζί με την Κλειώ και τον Πέτρο, κάνουν μια αναπάντεχη ανακάλυψη.

Ο Ευθύμης ανακαλύπτει τη σύνδεση της εταιρείας του Στέφανου με την έκρηξη στην κλινική. Ο Μιχάλης επισκέπτεται τη Μάνια και οι δυο τους φιλιούνται. Εκείνος το μετανιώνει αμέσως. Ο Στέφανος συναντάει επιτέλους το «Μάτι» και μένει έκπληκτος όταν βλέπει ποιος είναι.

Όσα θα δούμε την Τετάρτη 25/1 στη σειρά

Ο Γεράσιμος αναφέρει στην Κάτια ότι γνωρίζει τα πάντα για τη σχέση της με τον Νικόλα και εκείνη του λέει: «Για να μην κάνει κανείς μας δεύτερες σκέψεις, καλό θα ήταν να καλέσουμε εδώ τον Νικόλα, να μιλήσουμε για το παρελθόν και να κλείσει εδώ το θέμα». Ο Μιχάλης γυρίζει καταρρακωμένος στη Φωτεινή, αλλά εκείνη του λέει πως πιστεύει ότι τελικά είχε δίκιο και ότι κάποιος θέλει να τους βλάψει.