Μαύρο Ρόδο: «Στα επόμενα επεισόδια θα αλλάξετε όλοι γνώμη για τον...» - Αποκάλυψη "βόμβα" από την Φωτεινή Παπαθεοδώρου

«Η Ελισάβετ θα αρχίσει να αλλάζει σιγά σιγά αλλά πάντα θα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαύρο Ρόδο: «Στα επόμενα επεισόδια θα αλλάξετε όλοι γνώμη για τον...» - Αποκάλυψη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα 24/1 το μεσημέρι η Φωτεινή Παπαθεοδώρου η οποία φυσικά μίλησε για τις εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά «Μαύρο Ρόδο» όπου και πρωταγωνιστεί.

Όσον αφορά το αποψινό 24/1 επεισόδιο, η Πολυξένη βλέπει μια πλευρά του Λευτέρη που δεν γνώριζε ότι υπάρχει και σοκάρεται με την απόφαση που εκείνος παίρνει για τη σχέση τους. Στην Πάτρα, ο Λουκάς αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Παράσχος παίζει διπλό παιχνίδι και το λέει στον θείο του. Ο Παράσχος προσπαθεί να πείσει τον Θέμη ότι οι υποψίες είναι αβάσιμες: «Δεν σου έχω δώσει ποτέ τέτοιο δικαίωμα, ο ανιψιός σου μάλλον κοιτάζει να πάρει τη θέση μου και θα το κάνει με κάθε τρόπο». Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο απαγωγέας ανοίγει την αποθήκη και σημαδεύει την Ελισάβετ με το όπλο του. Ο Πέτρος μπαίνει μπροστά να τη σώσει και τελικά τρώει εκείνος τη σφαίρα (δείτε εδώ το τρέιλερ).

Διαβάστε περισσότερα: «Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων...» - Απίστευτη αποκάλυψη της Κατερίνας Διδασκάλου για το Μαύρο Ρόδο

Οι αποκαλύψεις της Φωτεινής Παπαθεοδώρου για το Μαύρο Ρόδο

Η τηλεοπτική μοναχή Ελισάβετ αποκάλυψε λοιπόν πώς το τηλεοπτικό κοινό θα αλλάξει γνώμη για τον Γεράσιμο, καθώς γίνεται ένας σκοτεινός άνθρωπος και η ίδια φεύγει από το μοναστήρι.

«Η Ελισάβετ θα αρχίσει να αλλάζει σιγά σιγά αλλά πάντα θα έχει πράγματα που την κρατούν πίσω. Δεν θα ορμήξει κατευθείαν στον Πέτρο. Θα μάθουμε πάρα πολλά για τον Γεράσιμο στα επόμενα επεισόδια που θα αλλάξετε όλοι γνώμη. Ο πατέρας μου θα είναι πολύ υποστηρικτικός όσον αφορά τη σχέση μου με τον Πέτρο», αναφέρει η Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξής τους, η παρουσιάστρια τη ρώτησε για το σπίτι στο οποίο βρίσκεται (στα γυρίσματα), με την ηθοποιό να της κάνει κίνηση να σιωπήσει.

«Καλά το καταλαβαίνεις και αυτή τη στιγμή δεν είμαι στο μοναστήρι», είπε η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, με την Ελένη Μενεγάλη να ρωτά: «Δεν είσαι; Όχι; Είσαι σε σπίτι; Ποιανού το σπίτι;».

Τότε, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου της έκανε νόημα να σταματήσει να μιλάει και παράλληλα ότι η ίδια δεν μπορεί να αποκαλύψει κάτι.

Ε.Μ.: Εσύ είσαι στο μοναστήρι, όχι εγώ. Εγώ μπορώ να μιλάω.

Φ.Π.: Εγώ δεν μπορώ όμως.

Ε.Μ.: Έχεις δίκιο.