Η δική μας οικογένεια (25/1): Σε σοκ ο Ανδρέας - Θα γίνει πατέρας

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η δική μας οικογένεια (25/1): Σε σοκ ο Ανδρέας - Θα γίνει πατέρας

Στο νέο επεισόδιο της Τετάρτης 25/1 στη σειρά η Δική μας οικογένεια αναμένεται να δούμε τις εξελίξεις σχετικά με τον Αντρέα, ο οποίος προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει με το παιδί του, ενώ παράλληλα ο Δημήτρης το βοηθάει σε όλο αυτό (δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε τηλεθέαση).

Οι σημερινές (25/1) εξελίξεις στη σειρά η Δική μας οικογένεια

Δυο Άραβες κι ένας πελαργός επισκέπτονται τη "Δική μας Οικογένεια". Δυο αγνωστοι Άραβες χτυπάνε επίμονα την πόρτα της Μάρθας και εκείνη ζητάει τη βοήθεια της Ειρήνης που όμως είναι απασχολημένη στη δουλειά και στέλνει τον Παύλο να βοηθήσει τη μητέρα της. Η είδηση για το παιδί του Αντρέα ταξιδεύει στους χαρακτήρες της σειράς, με τις μισές ιστορίες να θέλουν για μητέρα του παιδιού την Καίτη και τις άλλες μισές τη Φωτεινή.

Ο Παύλος ένα βήμα πριν το έμφραγμα που θα γίνει παππούς, η Φανή έτοιμη για καρδιακό όταν μαθαίνει ότι ο Αντρέας θα γίνει μπαμπάς και η Καίτη έρχεται αντιμέτωπη με τη Φωτεινή σε μια συνάντηση που θα καταλήξει σε χειροδικία. Και ο Δημήτρης παίρνει την άδεια του Αντρέα να τον βοηθήσει για πρώτη φορά, ξεκαθαρίζοντας το θέμα της εγκυμοσύνη της Καίτης. Και ο Αντρας με το Καπέλο κάνει μία ακόμα εμφάνιση, δημιουργώντας όμως περισσότερα ερωτήματα από ό,τι απαντήσεις.

Όσα θα δούμε την Πέμπτη 26/1

Ο Δημήτρης και η Ειρήνη περιμένουν τη νέα υπεύθυνο για το δάνειο της DavMak στην τράπεζα, που θέλει να κάνει έλεγχο στην εταιρεία, την ίδια ώρα που η Μάρθα κι ο Παύλος αποφασίζουν να μετακινήσουν τα λεφτά απ' τους Αραβες κάπου που δεν θα τα βρουν αν έρθουν να τα ζητήσουνε.

Η Μάρθα φεύγει με τα μισά για το σπίτι των Μακρήδων, κι ο Παύλος με τα άλλα μισά για την εταιρεία, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Δημήτρη και την Ειρήνη που δεν θέλουν να μάθει η τράπεζα οτι συνδέονται με το σκάνδαλο Καταργκέητ και τεράστιες ποσότητες μαύρου χρήματος.