Γη της Ελιάς: Θρηνεί η Χάιδω - Νεκρός ο Λυκούργος;

Τι συμβαίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς: Θρηνεί η Χάιδω - Νεκρός ο Λυκούργος;

Πολύ δύσκολες στιγμές θα δούμε να περνάει ο Λύκουργος στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς. Όλα θα ξεκινήσουν μια την επίθεση στο μαγαζί του ανιψιού του Χρήστου, αλλά και το φονικό που θα κάνει ο νεαρός πάνω στην άμυνα για να μην του κάνει κακό.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος θα δούμε να δέχεται απειλές από μπράβους της νύχτας που πουλούν προστασία στα μαγαζιά, αλλά εκείνος δεν ενδίδει στις απαιτήσεις τους και τους διώχνει. Λίγο αργότερα όμως εκείνοι επιστρέφουν με κακές διαθέσεις. Αφού ο Χρήστος αντιστέκεται ξανά, οι μπράβοι τού σπάνε το μαγαζί: «Αυτή ήταν μια πρώτη γεύση, θα ξανάρθουμε», τον απειλούν. Και όντως οι μπράβοι πάνε πάλι στην ταβέρνα και ο Χρήστος πιάνεται στα χέρια μαζί τους, με οδυνηρά αποτελέσματα, καθώς πάνω στη συμπλοκή ο Χρήστος σκοτώνει έναν από αυτούς. Λίγο αργότερα η αστυνομία συλλαμβάνει τον Χρήστο και τον ανακρίνει.

Η θέση του φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολη, καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του, ενώ ο Λυκούργος αναλαμβάνει να τον καθοδηγήσει πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή. Τελικά ο Χρήστος περνάει από ανακριτή και εισαγγελέα για τον θάνατο του Ηλία, και η Εύα αγωνιά αν θα προφυλακιστεί ή όχι.

Θα πεθάνει ο Λυκούργος;

Γη της Ελιάς Λυκούργος νεκρός

Δείτε επίσης: Ανάπηρος ο Φίλιππος! Το σοβαρό τροχαίο που του αλλάζει την ζωή!

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν και spoiler ο Λυκούργος θα κινδυνεύσει μέχρι να αθωώσει τον ανιψιό του. Θα προσπαθήσει να ξεσκεπάσει το κύκλωμα, όμως εκείνοι από πλευράς τους θέλουν να τον εξαφανίσουν.

Μια μέρα μάλιστα θα δεχτεί ένα απειλητικό σημείωμα που θα γράφει πως αν δεν σταματήσει θα βρεθεί νεκρός. Όλοι φοβούνται για την ζωή του, όμως εκείνος δε λογαριάζει τίποτα και κανέναν και θέλει όπως και δήποτε θα αθωώσει τον Χρήστο.

Θα τα καταφέρει να ξεσκεπάσει το κύκλωμα ή θα βρεθεί κάτω από το χώμα και η Χάιδω θα τον θρηνήσει;

Οι σημερινές 25/1 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Σε μια στιγμή αδυναμίας, μέσα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ο Δημοσθένης λυγίζει: «Συγγνώμη γιε μου, συγγνώμη, εγώ φταίω για όλα», του ψιθυρίζει και η Ασπασία απορεί με την κίνησή του. Την ίδια στιγμή ο Κουράκος ερευνά το όπλο της απόπειρας και ανακαλύπτει ότι έχει αποκτηθεί παράνομα. Φίλοι και συγγενείς συμπαραστέκονται στην οικογένεια, με τη Δήμητρα να μη λείπει λεπτό από το νοσοκομείο.

Η Ασπασία αποφασίζει να σπάσει τον πάγο και την πλησιάζει πρώτη, δίνοντάς της την άδεια να δει τον Κίμωνα: «Πήγαινε, κορίτσι μου. Πήγαινε να τον δεις να τον αποχαιρετίσεις», της λέει. Παράλληλα, ο γιατρός προτείνει στην οικογένεια: «Μπορείτε να δωρίσετε τα όργανά του, να σωθούν κάποιοι άλλοι άνθρωποι». Ο Δημοσθένης είναι αρνητικός, αλλά η Ασπασία θα πάρει την τελική απόφαση: «Αυτό θα κάνουμε. Θα δωρίσουμε τα όργανα του παιδιού μας, είναι κάτι που θα ήθελε ο γιος μου», λέει. Αμέσως μετά ο Δημοσθένης, η Ασπασία, η Ειρήνη και η Δήμητρα μαζεύονται στην εντατική με σκοπό να αποχαιρετίσουν τον Κίμωνα. Επίσης, ένα νέο φονικό θα συνταράξει.