Γη της Ελιάς (26/1): «Έχω πάρει ένα κουτί παυσίπονα» - Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας ή...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς (26/1): «Έχω πάρει ένα κουτί παυσίπονα» - Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας ή...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς. Απόψε 26/1 θα γίνουν μεγάλες αποκαλύψεις που θα στοιχίσουν σε πολλούς. Για παράδειγμα θα μάθει ο Φίλιππος πως αδερφή του είναι η Ειρήνη, την ώρα που χωρίζει από την γυναίκα του.

Οι σημερινές 26/1 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Η Βασιλική δεν πιστεύει τον Φίλιππο και του λέει: «Από δω και πέρα δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί σου, θα μιλάς μόνο με τον κύριο Λυκούργο». Παράλληλα, η Μυρτάλη ζητά συγγνώμη από τον Αλέξη για όλα και τον παρακαλάει να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, ενώ ο Φίλιππος ζητά από τη Μαρίνα να διώξει τη Βασιλική από το σπίτι της ώστε να επιστρέψει στο δικό τους. O Γιώργης πηγαίνει από το σπίτι του Δημοσθένη και κάνει μια σειρά ερωτήσεων σε όλους προσπαθώντας να βγάλει άκρη, ενώ παρά τις ενστάσεις του Δημοσθένη, η Ασπασία καλεί τη Δήμητρα στην αγρύπνια του Κίμωνα.

Διαβάστε επίσης: Μένει ανάπηρος ο Φίλιππος! Το σοβαρό τροχαίο που του αλλάζει την ζωή!

Σαν να μην έφταναν τα όσα περνάει ο Φίλιππος στον γάμο του, άλλη μια «κεραμίδα» πέφτει στο κεφάλι του και ανατρέπει τα πάντα. Το αποτέλεσμα του τεστ DNA αποδεικνύει ότι ο Φίλιππος και η Ειρήνη είναι αδέλφια, και η Χάιδω πρέπει να το κρατήσει μυστικό πάση θυσία.

Νεκρός ο Λυκούργος;

Πολύ δύσκολες στιγμές θα δούμε να περνάει ο Λύκουργος στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Όλα θα ξεκινήσουν μια την επίθεση στο μαγαζί του ανιψιού του Χρήστου, αλλά και το φονικό που θα κάνει ο νεαρός πάνω στην άμυνα για να μην του κάνει κακό.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος θα δούμε να δέχεται απειλές από μπράβους της νύχτας που πουλούν προστασία στα μαγαζιά, αλλά εκείνος δεν ενδίδει στις απαιτήσεις τους και τους διώχνει. Λίγο αργότερα όμως εκείνοι επιστρέφουν με κακές διαθέσεις. Αφού ο Χρήστος αντιστέκεται ξανά, οι μπράβοι τού σπάνε το μαγαζί: «Αυτή ήταν μια πρώτη γεύση, θα ξανάρθουμε», τον απειλούν. Και όντως οι μπράβοι πάνε πάλι στην ταβέρνα και ο Χρήστος πιάνεται στα χέρια μαζί τους, με οδυνηρά αποτελέσματα, καθώς πάνω στη συμπλοκή ο Χρήστος σκοτώνει έναν από αυτούς. Λίγο αργότερα η αστυνομία συλλαμβάνει τον Χρήστο και τον ανακρίνει.

Η θέση του φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολη, καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του, ενώ ο Λυκούργος αναλαμβάνει να τον καθοδηγήσει πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή. Τελικά ο Χρήστος περνάει από ανακριτή και εισαγγελέα για τον θάνατο του Ηλία, και η Εύα αγωνιά αν θα προφυλακιστεί ή όχι.

Γη της Ελιάς Λυκούργος νεκρός

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν και spoiler ο Λυκούργος θα κινδυνεύσει μέχρι να αθωώσει τον ανιψιό του. Θα προσπαθήσει να ξεσκεπάσει το κύκλωμα, όμως εκείνοι από πλευράς τους θέλουν να τον εξαφανίσουν.

Μια μέρα μάλιστα θα δεχτεί ένα απειλητικό σημείωμα που θα γράφει πως αν δεν σταματήσει θα βρεθεί νεκρός. Όλοι φοβούνται για την ζωή του, όμως εκείνος δε λογαριάζει τίποτα και κανέναν και θέλει όπως και δήποτε θα αθωώσει τον Χρήστο.

Θα τα καταφέρει να ξεσκεπάσει το κύκλωμα ή θα βρεθεί κάτω από το χώμα και η Χάιδω θα τον θρηνήσει;