Παράδεισος των κυριών (26/1): «Πάρε τα ξερά σου από πάνω μου για να μη σου τα κόψω» - Τραγικές στιγμές για την Βικτώρια

Οι σημερινές 26/1 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παράδεισος των κυριών (26/1): «Πάρε τα ξερά σου από πάνω μου για να μη σου τα κόψω» - Τραγικές στιγμές για την Βικτώρια

Ο Μάρκος και η Πιπίτσα κάνουν ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα και η Γεωργία, θολωμένη κι απογοητευμένη, φεύγει με κλάματα και πέφτει στις ρόδες ενός αυτοκινήτου, με τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών να είναι άκρως καταιγιστικές.

Οι σημερινές 26/1 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Ο Ζήσης μαθαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος να συλληφθεί και απειλεί: «Κανόνισε να με προστατέψεις γιατί θα τα πω όλα, ότι εσύ με έβαλες να κάνω τη ληστεία».

Δείτε επίσης, την απόφαση "βόμβα" του ALPHA για την σειρά.

Σε κίνδυνο μπαίνει και η Βικτώρια όταν εμφανίζεται ο Τάκης, ο δολοφόνος της Δαμίγου: «Είπα να σου κάνω έκπληξη», της λέει. Η Βικτώρια ταράζεται αλλά δεν το δείχνει: «Πάρε τα ξερά σου από πάνω μου για να μη σου τα κόψω», του φωνάζει κι εκείνος την απειλεί: «Τα έφαγα αυτά που μου έδωσες και ξανάρθα για άλλα, αν δεν θέλεις να βγάλω στη φόρα τις λίστες με τα μωρά που μοσχοπουλήσατε με τον Δαμίγο», την εκβιάζει. Η Λιζέτα φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή του Ντίνου, αφού βρίσκει τη Βικτώρια και της ζητάει να της δώσει ένα παιδί από το ίδρυμα για να το παρουσιάσει σαν το παιδί του Ντίνου. Φυσικά η Βικτώρια τη βοηθάει μιας και τη βολεύει να καταστρέψει τον Παπακώστα.

Ο Χριστόφορος έρχεται σε σύγκρουση με τη Βικτώρια όταν μαθαίνει για τη φωτογραφία που έφτασε στα χέρια της Αμαλίας. Ο Αποστόλης ετοιμάζει ακόμα ένα σχέδιο ώστε να μπορεί να ελέγχει απόλυτα την Ολγα και ο Ντίνος έρχεται αντιμέτωπος με μια πολύ σκληρή πραγματικότητα. Ο Αγης καλείται πρώτη φορά να λογοδοτήσει σοβαρά για τις πράξεις του και η Μιράντα μαθαίνει κάτι που την οδηγεί στο να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Τι θα δούμε αύριο 27/1

Τα τρομακτικά νέα που ανακοινώνει ο Ντίνος πέφτουν σα βόμβα στον «Παράδεισο των κυριών»: «Δυστυχώς, τα χρέη ήταν τεράστια και ο “Παράδεισος” πέρασε στα χέρια των τοκογύφων. Ομως δεν τελειώσαμε. Σας υπόσχομαι ότι θα τα πάρω όλα πίσω», υπόσχεται συγκινημένος. Ο Σωτήρης, ρισκάροντας την καριέρα του, προτείνει στη Μιράντα μια λύση για να γλιτώσει τη φυλακή, αλλά εκείνη διατηρεί ορισμένες επιφυλάξεις. Την ίδια στιγμή το φέρσιμο του Αγη απέναντι στη Γεωργία, βγάζει τον Μάρκο εκτός εαυτού: «Δεν πρόκειται αυτό να το αφήσω να περάσει έτσι», λέει και μαζί με τον Στέφανο πηγαίνουν στο σπίτι των Μπουραντάδων για να υπερασπιστούν το δίκιο τους.

Η κατάσταση μετατρέπεται σε καζάνι που βράζει και η τεταμένη κατάσταση οδηγεί τον Χριστόφορο στη λήψη οριστικών αποφάσεων: «Τελείωσε, σε αποκληρώνω, να σηκωθείς και να φύγεις από δω μέσα», λέει στον Πάρη. Από την άλλη, η Αμαλία δείχνει πως αλλάζει σταδιακά τη στάση της προς τον Πάρη, ενώ η Ολγα προβληματίζεται για τη νέα τάξη πραγμάτων που διαμορφώνεται στο σπίτι της.