Η δική μας οικογένεια (26/1): Στα ''κάγκελα'' ο Δημήτρης και η Ειρήνη - Προσπαθούν να ξελασπώσουν την εταιρεία

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η δική μας οικογένεια (26/1): Στα ''κάγκελα'' ο Δημήτρης και η Ειρήνη - Προσπαθούν να ξελασπώσουν την εταιρεία

Στο σημερινό (26/1) επεισόδιο, που θα προβληθεί στη σειρά η Δική μας οικογένεια αναμένεται να δούμε τις εξελίξεις, αφού ο Δημήτρης πήρε την άδεια του Αντρέα να τον βοηθήσει για πρώτη φορά, ξεκαθαρίζοντας το θέμα της εγκυμοσύνη της Καίτης...(δείτε εδώ πως τα πάει σε νούμερα η σειρά).

Οι σημερινές (26/1) εξελίξεις στη σειρά Η δική μας οικογένεια

Ο Δημήτρης και η Ειρήνη περιμένουν τη νέα υπεύθυνο για το δάνειο της DavMak στην τράπεζα, που θέλει να κάνει έλεγχο στην εταιρεία, την ίδια ώρα που η Μάρθα κι ο Παύλος αποφασίζουν να μετακινήσουν τα λεφτά απ' τους Αραβες κάπου που δεν θα τα βρουν αν έρθουν να τα ζητήσουνε.

Η Μάρθα φεύγει με τα μισά για το σπίτι των Μακρήδων, κι ο Παύλος με τα άλλα μισά για την εταιρεία, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Δημήτρη και την Ειρήνη που δεν θέλουν να μάθει η τράπεζα οτι συνδέονται με το σκάνδαλο Καταργκέητ και τεράστιες ποσότητες μαύρου χρήματος.

Όλα όσα θα δούμε στη σειρά την Πέμπτη

Ηρθε η ώρα του Μεγάλου Αγώνα της DavMak με την ομάδα της Λάγιος, και ο Ορέστης πρέπει να αποφασίσει αν θα υποκύψει στον εκβιασμό των ανταγωνιστών, χάνοντας επίτηδες τον αγώνα. Την ίδια ώρα ο Δημήτρης κι ο Μιχάλης φοβούνται ότι μια ήττα θα οδηγήσει σε απώλεια χορηγιών και πιθανή καταστροφή της εταιρείας, ενώ ο Παύλος και η Μάρθα ξεφορτώνονται τα λεφτά του Καταργκέητ οριστικά, εκπλήσσονται όμως απο τις ανατροπές που επιφυλάσσει γι' αυτούς η συνέχεια της ιστορίας.