Η Δική μας Οικογένεια (27/1): Μεγάλη ανησυχία - Ο Δημήτρης βρίσκεται σε πανικό για την καταστροφή της εταιρείας του

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε σήμερα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Δική μας Οικογένεια (27/1): Μεγάλη ανησυχία - Ο Δημήτρης βρίσκεται σε πανικό για την καταστροφή της εταιρείας του

Μία από τις σειρές στις οποίες έχει επενδύσει αυτή τη χρονιά το κανάλι του OPEN είναι "Η Δική μας Οικογένεια" (δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης που αγγίζει). Το βράδυ της Παρασκευής 27/1 θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας και οι πρωταγωνιστές βρίσκονται σε πανικό.

Τι θα δούμε σήμερα (27/1) στην Δική μας Οικογένεια

Ήρθε η ώρα του Μεγάλου Αγώνα της DavMak με την ομάδα της Λάγιος, και ο Ορέστης πρέπει να αποφασίσει αν θα υποκύψει στον εκβιασμό των ανταγωνιστών, χάνοντας επίτηδες τον αγώνα. Την ίδια ώρα ο Δημήτρης κι ο Μιχάλης φοβούνται ότι μια ήττα θα οδηγήσει σε απώλεια χορηγιών και πιθανή καταστροφή της εταιρείας, ενώ ο Παύλος και η Μάρθα ξεφορτώνονται τα λεφτά του Καταργκέητ οριστικά, εκπλήσσονται όμως από τις ανατροπές που επιφυλάσσει γι’ αυτούς η συνέχεια της ιστορίας.

Οι εξελίξεις της Δευτέρας 30/1

Ήρθε η μέρα του αγώνα Μότο Κρος, πάνω στον οποίο βασίζεται και η τύχη της εταιρείας αλλά και της ομάδας. Οι ανταγωνιστές από τη Λάγιος Μότορς εκβιάζουν τον Ορέστη απαιτώντας να χάσει τον αγώνα για να μην κυκλοφορήσουν οι φωτογραφίες του Σέργιου που έχουν στην κατοχή τους, κι εκείνος θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην αγάπη του να κερδίζει και στον έpωτα του για τη Νεφέλη.

Στην εταιρεία η τράπεζα έρχεται για έναν ακόμα έλεγχο και η Ειρήνη προσπαθεί να απασχολήσει τη Σιώζου, την υπεύθυνη της τράπεζας, ελπίζοντας ότι το αποτέλεσμα του αγώνα δεν θα κοστίσει όλους τους χορηγούς της DavMak. H Aγγελική δέχεται επείγον τηλεφώνημα από τη Νεφέλη να τρέξει επειγόντως στην πίστα, ενώ ο εpωτας Νεφέλη-Ορέστη θα δεχτεί το μεγαλύτερο του πλήγμα μέχρι τώρα.