Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (27/1): «Έχω τη λύση που ζητάμε» - Ο Βαγγέλας ετοιμάζει την επιστροφή "καταστροφή" του στο χωριό

Ο κακός χαμός στο σημερινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (27/1): «Έχω τη λύση που ζητάμε» - Ο Βαγγέλας ετοιμάζει την επιστροφή

Το βράδυ της Παρασκευής 27/1 στον αέρα της ΕΡΤ θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο της σειράς "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει) και οι πρωταγωνιστές είναι αρκετά ενθουσιασμένοι με τον Βαγγέλα, ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει την μεγάλη επιστροφή στο χωριό.

Οι εξελίξεις της Παρασκευής 27/1 στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Ο Χαραλάμπης με τον Θύμιο τσακώνονται ασταμάτητα στο κελί της φυλακής, ενώ η Καλλιόπη αποφασίζει να κρατήσει το μυστικό της Μαριλούς και να μην το αποκαλύψει στον Τζώρτζη, την ώρα που ο Πετράν και ο Σώτος παρακαλάνε τη Σύλβια να μην προδώσει το δικό τους μυστικό. Ο Θοδωρής ανησυχεί πως με τα ανοίγματα που έκανε με τον Ανδρέου, κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι του Βαγγέλα και ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Πλάτανο, για να προσπαθήσει να βρει λύση μαζί με τα ξαδέρφια του. «Μην πάρετε καμία απόφαση, αν πρώτα δεν συζητήσουμε. Έχω τη λύση που ζητάμε», φαίνεται να τους λέει μέσω μηνύματος και εκείνοι τον περιμένουν με ανυπομονησία. Την ίδια ώρα, τα Πλατανιωτάκια κανονίζουν πάρτι για να φτιάξουν τη διάθεση της Χρύσας, που όμως, τελικά χαλάει περισσότερο.