Δυσάρεστη ανατροπή: Μειώνονται οι μέρες προβολής αγαπημένης σειράς του MEGA - Τι συνέβη

Ο λόγος;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
megatv.gr
megatv.gr

Μείωση επεισοδίων αποφάσισε η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού, MEGA, για γνωστή κωμική σειρά του καναλιού. Η συγκεκριμένη σειρά, θα ολοκληρωθεί με λιγότερα επεισόδια από τον αρχικό προγραμματισμό.

Πάντως, οι δημιουργοί της σειρά του MEGA, έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας τους την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ποιά είναι η σειρά που θα διακοπεί νωρίτερα, από το κανονικό;

Διαβάστε επίσης: Η ανακοίνωση για την Σμαράγδα Καρύδη και τo Celebrity Game Night

Αυτή η σειρά του MEGA θα ολοκληρωθεί νωρίτερα

Ο λόγος για το... Μαίρη Μαίρη Μαίρη!

Θα μειωθούν τα επεισόδια της σειράς "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" μετά την απόφαση της διοίκησης του MEGA, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν. Η μη αναμενόμενη πορεία της κωμικής σειράς των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου στους πίνακες τηλεθέασης οδήγησε τους ιθύνοντες στο να ολοκληρωθεί με λιγότερα επεισόδια από τον αρχικό προγραμματισμό.

Τονίζεται βέβαια ότι το MEGA και οι δημιουργοί εξακολουθούν να έχουν πολύ καλές σχέσεις, κάτι που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας τους την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως τουλάχιστον γι' αυτήν την εβδομάδα η σειρά αποσύρθηκε από το πρόγραμμα του Mega ενώ μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έγινε λόγος για επιστροφή της σειράς μια εβδομάδα αργότερα.

Οι αντιδράσεις του κοινού για τον Τσιμιτσέλη, την Λάμη και την Λασκαράκη στη σειρά

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι μεταξύ των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν στην σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη. Στο 15/10 επεισόδιο, έγινε χαμός με τον ηθοποιό.

Αφορμή στάθηκε μια πάρα πολύ χιουμοριστική σκηνή που έμοιαζε με... θέατρο του παραλόγου. Η Μαίρη (Νίκη Λάμη) έχει μπλέξει τα προσωπικά της και οι παρεξηγήσεις ακολουθούν η μία την άλλη όταν βρίσκεται μπλεγμένη με τρεις άντρες, τον Γιάννη, τον Ηλία και τον Στέφανο.

Η Μαίρη προσπαθώντας να κερδίσει πίσω τον πρώην της Γιάννη, σκαρφίστηκε μια ιστορία με έναν φανταστικό σύντροφο, ο οποίος είναι πολύ πλούσιος, αλλά αυτήν την στιγμή λείπει σε ένα ταξίδι στην Μποτσουάνα. Χθες λοιπόν, συναντήθηκε μαζί της στο εστιατόριο, όπου εκείνη έτρωγε με έναν φίλο της και οι διάλογοι ήταν επικοί.

Γιάννης Τσιμιτσέλη σειρά

Γιάννης Τσιμιτσέλη

Γιάννης Τσιμιτσέλη  twitter

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη MEGA

twitter Μαίρη Μαίρη Μαίρη