Γη της ελιάς (29/1): Σε τραγική κατάσταση ο Δημοσθένης - Ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση για τον χαμό του Κίμωνα

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γη της ελιάς (29/1): Σε τραγική κατάσταση ο Δημοσθένης - Ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση για τον χαμό του Κίμωνα

Χαμός αναμένεται να σημειωθεί στο αποψινό επεισόδιο της αγαπημένης και δραματικής σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας).

Οι αποψινές 29/1 εξελίξεις της Γης της Ελιάς

Ο Δημοσθένης προετοιμάζει την εκδίκηση που θα πάρει από τον Κεφάλα και τη συμμορία του για τον χαμό του Κίμωνα. Στο μεταξύ ο Χρήστος δέχεται στην ταβέρνα νέα επίσκεψη από τους μπράβους που θέλουν να του πουλήσουν προστασία και αυτή τη φορά τού σπάνε το μαγαζί.Η Ιουλία συναντά τη Βασιλική και, μέσα από τα δικά της βιώματα, την κάνει να δει την πραγματική διάσταση της κατάστασης με τον Φίλιππο. Στο μεταξύ ο Γεράσιμος έχει καταλάβει ότι ο Αλέξης κρύβει τα πραγματικά του συναισθήματα και του κλείνει ραντεβού προκειμένου να βρεθούν και να μιλήσουν οι δυο τους. Την ίδια στιγμή η Δήμητρα αρνείται να πιστέψει ότι ο Κίμωνας αυτοκτόνησε και επικοινωνεί με έναν συνάδελφό της στην Αθήνα: «Θέλω να ψάξεις να μου βρεις τα πάντα για την εταιρεία του Δημοσθένη Καπερνάρου», του λέει.

Τι θα δούμε αύριο, 30/01;

Την ίδια στιγμή ο Κωνσταντίνος αναφέρει στον Δημοσθένη: «Θέλω να φύγω από εδώ. Αποφασίσαμε με την Ισμήνη να μετακομίσουμε στην Αθήνα», αλλά για άλλη μια φορά πέφτει σε τοίχο: «Αυτό κάνω ότι δεν το άκουσα», είναι τα λόγια του. Την ίδια στιγμή τα μουδιάσματα στα χέρια της Μαρίνας συνεχίζονται κι ο Μάνος ανησυχεί ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό: «Μαρίνα μου, θα σε δει γιατρός τώρα, δεν σηκώνω καμία αντίρρηση», της λέει.Στο μεταξύ η Αρετή κάνει τα «μάγια» της έξω από το σπίτι της Ιουλίας, για κακή της τύχη όμως η Ιουλία έρχεται εκείνη την ώρα και την πιάνει επ’ αυτοφώρω: «Τι κάνεις εδώ; Δεν ντρέπεσαι λίγο;», της φωνάζει, για να την κάνει έξαλλη και να αρχίσει ξανά τις κατάρες.