«Μην κλαις, δεν το αντέχω» - Η συγκλονιστική σκηνή Άννας και Δημήτρη στα επόμενα 30-1/2 επεισόδια των Παγιδευμένων

Οι εξελίξεις της εβδομάδας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μην κλαις, δεν το αντέχω» - Η συγκλονιστική σκηνή Άννας και Δημήτρη στα επόμενα 30-1/2 επεισόδια των Παγιδευμένων

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν την επόμενη 30-1/2 εβδομάδα στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι καθώς η Κατερίνα αθωώνει την Άννα (δείτε εδώ ποια πασίγνωστη ηθοποιός θα εισβάλλει στη σειρά).

Οι εξελίξεις της επόμενης 30-1/2 εβδομάδας στους Παγιδευμένους

ΔΕΥΤΕΡΑ

Η σιωπή της Aννας οδηγεί στην προφυλάκισή της. Ο Δημήτρης καταρρακωμένος ορκίζεται ότι θα ανακαλύψει τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να τη στηρίξει. «Καλά είσαι; Μην κλαις, δεν το αντέχω. Ξέρω ότι φοβάσαι. Κι εγώ φοβάμαι αλλά δεν τα παρατάω. Πρέπει να θυμηθείς τα πάντα», της τονίζει. Ομως οι προσπάθειές του συγκρούονται με τη θέση του ως εισαγγελέα και ο Σταύρος τον παρακολουθεί στενά για να τον προστατέψει από οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση. Το ίδιο και ο Σπύρος, ο οποίος φοβάται ότι ο γιος του θα καταστρέψει την καριέρα του.

Την ίδια στιγμή η Αννα βρίσκεται συντετριμμένη στη φυλακή, χωρίς να μπορεί να θυμηθεί σχεδόν τίποτα από εκείνο το βράδυ. Οι συναντήσεις της με τον Δημήτρη είναι το μόνο πράγμα που της δίνει λίγη δύναμη. Ο Αλέκος με τη σειρά του οργανώνεται για να συγκεντρώσει στοιχεία που ενοχοποιούν την Αννα. «Θα τη συντρίψουμε. Θα πληρώσει για τον θάνατο του γιου μου. Ξεκινήστε την έρευνα», δίνει εντολή στην ομάδα του και θα κάνει τα πάντα για να τη χώσει στη φυλακή για τα καλά. Ο Ανδρέας είναι ο μόνος σύμμαχος του Δημήτρη. Θα διακινδυνεύσει κι αυτός τη θέση του για να αποδείξουν την αθωότητα της Αννας, ψάχνοντας για στοιχεία, παρά τις προειδοποιήσεις του Σταύρου. «Εχω καλά νέα. Ούτε αίμα ούτε τρίχες ούτε ίχνη της Αννας δεν βρέθηκαν στο πιστόλι είναι καθαρό», λέει του Δημήτρη. «Αρα τη χτύπησαν με κάτι άλλο», του απαντάει εκείνος. «Οταν τη βρήκαμε φορούσε ένα παλτό», εξακολουθεί ο Ανδρέας και ο Δημήτρης του ζητεί να το εξετάσουν. Στο παλτό βρίσκεται ένα αποτύπωμα από ένα παπούτσι και το λέει του φίλου του.

Διαβάστε περισσότερα: Ανατροπή - Ο δολοφόνος του Άγγελου δεν είναι γυναίκα αλλά άντρας!

ΤΡΙΤΗ

Οι δυο τους είναι σίγουροι ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στον τόπο του εγκλήματος. Ο Σπύρος, στην προσπάθειά του να κόψει κάθε πρόσβαση του Δημήτρη, απομακρύνει τον Ανδρέα από την υπόθεση της Αννας. Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης μένουν χωρίς να έχουν τίποτα στα χέρια τους για να συνεχίσουν τις έρευνες. Η Αννα στη φυλακή προσπαθεί να θυμηθεί τι έγινε τη μοιραία νύχτα. Η παραμονή της εκεί αποδεικνύεται σκληρή για την ίδια, αλλά σωτήρια για τις συγκρατούμενές της που ζητούν τις νομικές της γνώσεις. Ο Ανδρέας στο μεταξύ πιέζει τη Νατάσα να αποκαλύψει στη Δανάη την αλήθεια για εκείνον. «Πρέπει να ξέρει ότι είμαι ο πατέρας της. Αν δεν της το πεις εσύ θα το κάνω εγώ», την προειδοποιεί. Η Λίνα στο μεταξύ προσπαθεί να συνέλθει, αλλά οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο σχολείο την οδηγούν στο να το εγκαταλείψει κρυφά και να έρθει πιο κοντά με την επικίνδυνη παρέα της Νεφέλης και του Ακη.

Την ίδια ώρα ο Αλέκος πιέζει ακόμα περισσότερο για την καταδίκη της Αννας, φέρνοντας στον Σταύρο στοιχεία που την ενοχοποιούν. «Είναι άριστη στη σκοποβολή. Μάλιστα έχει βγει πρώτη και σε διαγωνισμό», του επισημαίνει και του δίνει τα έγγραφα που το αποδεικνύουν. Ο Δημήτρης, μη έχοντας άλλη επιλογή, παίρνει μια απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο την καριέρα του προκειμένου να βρει την αλήθεια και να αθωώσει την Αννα. «Θα παραιτηθώ», λέει του πατέρα του. «Μην πετάς τόσα χρόνια δουλειάς. Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου και να έχουν την καριέρα σου» του τονίζει, αλλά εκείνος δεν ακούει.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Η απόφαση του Δημήτρη θα πέσει σαν βόμβα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, οι άκαρπες προσπάθειες της Κλειώς να μάθει από τον Αλέκο για το πτώμα του Κοσμά, εξοργίζουν τον Γεράσιμο, ο οποίος αποφασίζει να την εκβιάσει ακόμα περισσότερο με την κόρη της. «Μην την πειράξεις. Το ακούς;», του φωνάζει. «Στο χέρι σου είναι», της απαντάει εκείνος ψύχραιμος. Η Αννα στη φυλακή νιώθει ανίκανη να βοηθήσει τον εαυτό της. Στο μεταξύ στην παρέα του Ακη, της Νεφέλης και της Λίνας μπαίνει πλέον και η Δανάη, ενώ ο Ακης ετοιμάζει μια επικίνδυνη δουλειά και θέλει να εμπλέξει και τον Θοδωρή. Ο Δημήτρης πάλι θα κάνει τα πάντα για να βγάλει την Αννα από τη φυλακή μέχρι τη δίκη. Και θα φτάσει πολύ κοντά… Ολα θα κριθούν την τελευταία στιγμή από την Κατερίνα που αναλαμβάνει την υπόθεση. Σταύρος και Δημήτρης της πηγαίνουν τα στοιχεία που έχει ο καθένας.

Ο πρώτος καταθέτει το δίπλωμά της στη σκοποβολή και μια μαρτυρία ότι απείλησε ότι θα σκοτώσει τον Αγγελο. Ο δεύτερος ζητεί την αποφυλάκισή της λόγω ελλιπών στοιχείων. Αργότερα η δικαστής δίνει ένα έγγραφο στη γραμματέα της. Εκείνη με τη σειρά της όταν βλέπει τον Δημήτρη στο διάδρομο του λέει: «Συγχαρητήρια, εισαγγελέα. Στείλαμε ένα έγγραφο στη φυλακή». Εκείνος πηγαίνει στην Κατερίνα: «Πήρες ανεπηρέαστη την απόφαση, γιατί πράγματι την πιστεύεις;», τη ρωτάει. «Η αγάπη μου για εσένα δεν έχει να κάνει με την υπόθεση. Οποιαδήποτε απόφαση και να έπαιρνα, πάλι θα συζητιόταν. Πήρα αυτή γιατί θεωρώ ότι είναι η σωστή», του απαντάει. Εκείνος την ευχαριστεί θερμά. Στη φυλακή η Αννα μαθαίνει για την αποφυλάκισή της. Εξω την περιμένει ο Δημήτρης. Μόλις τον βλέπει τρέχει στην αγκαλιά του ευτυχισμένη.