Η δική μας οικογένεια (30/1): H Aγγελική δέχεται επείγον τηλεφώνημα απο τη Νεφέλη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Open

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Η δική μας οικογένεια (30/1): H Aγγελική δέχεται επείγον τηλεφώνημα απο τη Νεφέλη

Καταιγιστικές και ανατρεπτικές οι σημερινές 30/1 εξελίξεις για την σειρά του Open, «Η δική μας οικογένεια» με πρωταγωνίστριες την Αγγελική και την Νεφέλη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση), ηρθε η ώρα του Μεγάλου Αγώνα της DavMak με την ομάδα της Λάγιος, και ο Ορέστης πρέπει να αποφασίσει αν θα υποκύψει στον εκβιασμό των ανταγωνιστών, χάνοντας επίτηδες τον αγώνα.

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης κι ο Μιχάλης φοβούνται ότι μια ήττα θα οδηγήσει σε απώλεια χορηγιών και πιθανή καταστροφή της εταιρείας, ενώ ο Παύλος και η Μάρθα ξεφορτώνονται τα λεφτά του Καταργκέητ οριστικά, εκπλήσσονται όμως απο τις ανατροπές που επιφυλάσσει γι’ αυτούς η συνέχεια της ιστορίας.

Αναλυτικά οι σημερινές 30/1 εξελίξεις για την σειρά «Η δική μας οικογένεια»

Επεισόδιο 81

Ήρθε η μέρα του αγώνα Μότο Κρος, πάνω στον οποίο βασίζεται και η τύχη της εταιρείας αλλά και της ομάδας. Οι ανταγωνιστές απο τη Λάγιος Μότορς εκβιάζουν τον Ορέστη απαιτώντας να χάσει τον αγώνα για να μην κυκλοφορήσουν οι φωτογραφίες του Σέργιου που έχουν στην κατοχή τους, κι εκείνος θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην αγάπη του να κερδίζει και στον έpωτα του για τη Νεφέλη.

Στην εταιρεία η τράπεζα έρχεται για έναν ακόμα έλεγχο και η Ειρήνη προσπαθεί να απασχολήσει τη Σιώζου, την υπεύθυνη της τράπεζας, ελπίζοντας ότι το αποτέλεσμα του αγώνα δεν θα κοστίσει όλους τους χορηγούς της DavMak. H Aγγελική δέχεται επείγον τηλεφώνημα απο τη Νεφέλη να τρέξει επειγόντως στην πίστα, ενώ ο εpωτας Νεφέλη-Ορέστη θα δεχτεί το μεγαλύτερο του πλήγμα μέχρι τώρα.

Τι θα δούμε αύριο 31/1

Επεισόδιο 82

Ο Δημήτρης μιλάει με τα παιδιά για να λυθεί το θέμα της οικογενειακής φωτογραφίας που δεν περιέχει την Ειρήνη, και τους ζητάει να προσπαθήσουν να την βάλουν στην οικογένεια, όμως η Ισμήνη έχει αντίθετη άποψη. Αντίστοιχα ο Δημήτρης ζητάει κι απο την Ειρήνη να κάνει περισσότερες προσπάθειες με τα παιδιά.

Η Αγγελική βλέπει τον πατέρας της για πρώτη φορά από τότε που βγήκε απο το νοσοκομείο και του ζητάει να μην προσπαθήσει να βρει τη Νεφέλη. Ο Μιχάλης κι η Μυρτώ βγαίνουν για ρομαντικό δείπνο στα πλαίσια των προσπαθειών τους να σώσουν τον γάμο τους, η κατάσταση θα δυσκολέψει όμως όταν στο εστιατόριο εμφανιστούν ο Παύλος με την Αλεξάνδρα και το εpωτικό τρίγωνο Μυρτώ-Παύλος-Μιχάλης ξαναέρθει στην επιφάνεια.